Kişilik & Karakter Böyle bi uyarı geldi mi size de? emirystbs Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul da yaşıyorum ve sabahtan beri sürekli böyle uyarı gelip duruyo korkmaya başladım Böyle bi uyarı geldi mi size de? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
I-Love-Me Takip Et Xper 6 Yaş: 55 , eic 100% +1 yıl Böyle bir şey gerçekse. Kendinizi korumaya alın. Önemli eşyalarınız ilaç, temel ihtiyaçlar, yanınızda olsun. Telefonunuzu şarj edin. Uyarı tatbikap verceklerde böyle uyarıları verceklerinide söylesinler bu ne la böyle korktuyorlar insanı. 0 4 Yorumla I-Love-Me +1 yıl Demo sanırim. Yorumla I-Love-Me +1 yıl Korkma baktım banada ayni siddet deprem diyor. Yorumla emirystbs +1 yıl Nasıl yani tatbikat mi Yorumla I-Love-Me +1 yıl Üstte demo yazıyor Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. sen yinede sırtını duvara daya 0 1 Yorumla emirystbs +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatbikat ne var bunda 0 3 Yorumla emirystbs +1 yıl Tatbikat cumartesi olacak ama Yorumla Amanoof +1 yıl Deniyorlardır Yorumla Amanoof +1 yıl Koyyykkkkmaaa gel sarıl bana ABLACIM 🤗 Yorumla