Kişilik & Karakter Şanssızlık denildiğinde akla gelen problemler nedir? KubiIaySER Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kadın/Erkek olmak , Para sıkıntısı yaşamak veya Huzursuzluk mu yoksa diğer meseleler mi? Şanssızlık denildiğinde akla gelen problemler nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yalnızlık var sadece. 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl iş aşk sevgi bende öyle bir şansızlık var ki 2 tane sıfır araba koyun önüme benim seçtiğim bozuk çıkar 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Otobüsü kaçırmam , binmek istemediğim metrobüste oturacak yer olması 0 0 Yorumla
aleyna0790 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Otururken birden içinden bisey aktığını hissetmek ve kalktığında oturduğun yerin kan olması 0 0 Yorumla
Balllıbörek Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Genelde para üst seviyede ama diğer etkenler de var tabi 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Şansızlık dediğimde aklıma gelen benim 💫 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sevdiğinin başkasını sevdiğini izlemek 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalnızlık var sadece.
iş aşk sevgi bende öyle bir şansızlık var ki 2 tane sıfır araba koyun önüme benim seçtiğim bozuk çıkar
Otobüsü kaçırmam , binmek istemediğim metrobüste oturacak yer olması
Otururken birden içinden bisey aktığını hissetmek ve kalktığında oturduğun yerin kan olması
Genelde para üst seviyede ama diğer etkenler de var tabi
Şansızlık dediğimde aklıma gelen benim 💫
Sevdiğinin başkasını sevdiğini izlemek
Herşeyin kötüye gitmesi
Kendim geliyorum;)
Hepsi