Eğer yalan söylüyorsanız, ne tür yalanlar söylerseniz?
Hayatınız tamamen yalanlar üstüne mi kuruludur, yoksa hiç yalan söylemez misiniz?

Eğer yalan söylüyorsanız, ne tür yalanlar söylerseniz?
Hayatınız tamamen yalanlar üstüne mi kuruludur, yoksa hiç yalan söylemez misiniz?

Bak biri “nasıl olmuşum” diye sorsa ve ben beğenmesem bile yalan söylemem :D yorum yapmam. Yalan söylemek seçim ve ben yalandan asla haz etmem, büyüğü küçüğü pembesi lacivertli yok yani bu işin.
İşte sen busun 🙂
Peki olumsuz bir durumda susmak yerine doğru söyler misin 🤔
Eğer bu beni veya değer verdiğim birini etkileyecek bir şey ise, susmak yerine doğruyu söylerim ama yine yalana başvurmam. Gerçekler acıtsada yalanın yalan olduğu ortaya çıktığındaki acıyı vermez. Acısada öldürmeeeez dırırım 😃
Ne demiş Özdemir Asaf;
Yalan söyleseydim bana incinecekti, yalan söylemedim gitti...
Doğru demiş; şekil A ben shjs
İş gereği bazen söylemeye çalışıyorum 😂
Yalan söylemektense susarım ya da söylenmesi gerekmediği sürece kimseyi haberdar etmem
Söylemeye çalışıyor ama söyleyemiyor musun, yoksa söylüyor musun?🤔
Yüz yüze mümkün değil telefondan bile sesim titrer
Adaletten şaşma hiçbir zaman😂 Unutma ki; doğruyu söyleyen kaybetse de kazanır, er ya da geç...
prensip olarak yalan kullanmıyorum
Yalan söylemeye gerek duymam neden insanların yalana başvurduğunu da anlamam çok zor durumlar dışında yalanla işim olmadı kaybedeceksen dürüstlükten kaybedeceksin
Cevap
3Cevap
Yalan söylemiyorum
Yalan söyleyemem çünkü unuturum ya da belli ederim. 🤭
En kötüsü de unutmak 😂
En iyisi yalan konuşmamak🤭
Dogru söyleyen her zaman kazanır, zaten atalarımız dememiş mi yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Söylemişimdir mutlaka.. Genelde işle alakalı olur bu..
Sosyal çevremde yalan söylediğimi hatırlamıyorum pek..
Yalan söylememek hiç iyi bişi değil.. Dozundaysa yararlı..
Mesela ne gibi yararları var🤔
Doğru söyleyerek kendimizi aklamak imkansız diyorsun 🤔
Şimdi burada "hiç yalan söylemiyorum"diyecekler ve bizde inanacağız ha buna😂
İnanmayalım mı🤔
Ben bir soruda makyaj yapmıyorum diyen kadının başka bir soruda aldığı makyaj malzemelerinin ismini sıraladığını gördüm😂
İstisnalar kaideyi bozmaz
Yalan söylemem... Herkes beni dürüstlüğüm ile tanır🙂
Dibine kadar mitomani, rahat edemiyorum söylemeyince.
Söylemeyi hiç sevmem,, lakin soylenme amaci hayrlı bir nedene bağlı ise söylerim, aksi halde içim huzursuzluk oluyor...
İllaki pembe yalanlar
ben de yalan yok. belki biraz laf oyunu
ufak da olsa illa söyleniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?