Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Hiç bir zaman hiç bir şekilde kusursuz vücudum olmasına rağmen çıplak uyumadım uyumam. Babaannem ben küçükken kuzenimi iç çamaşırla uyurken görüp kızmıştı bir bayan eğer çıplak uyursa şeytan onun icabına bakar demişti, o yüzden gecelik, askılı ve şort pijama kesinlikle giyerim. Hamile kadınlar lütfen Penye gecelikler giysin çıplak yatilmaz.
84 Yorumla- +1 yıl
Hala şeytanın icabına bakacağına inanıyorsun yani? Hmm.
- +1 yıl
@iyidinleyici ama iyi algılayıcı değilsin be😡
ben ne diyorum sen ne diyorsun? Nasıl 5 xper oldun sen ilginç 😕😕 - +1 yıl
Xperle ne alakası var *
Çıplak uyumak güzel ya hamilelikte.. biz saatlerce kızımin hareketlerini izler dururduk.. bence hiç çirkin bir görüntü olmuyo..
746 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlı 😳
- +1 yıl
çok tatlıymış Allah inş bize de nasip eder
- +1 yıl
hiç en iyi cevabı yoktu. ilk ben yapıyım dedim
- +1 yıl
sende sağol, mutluluklar :)
- +1 yıl
Çok iyiymiş :))
evli biri olara söyleyebilirim ki bu sıcakta değil sarılmak birbirimize dokunamıyoruz bile :)...
evlenince sürekli sevgi ifade eden dokunuşlara ihtiyaç olmuyor. kız arkadaşınken söylediğinde bile anlayamadığın şeyleri şimdi gözüne bakınca anlıyorsun.
foto abartılı.
Artı çıplak yatılmaz be.. rahat edemem şahsen.10 Yorumla
Tamamen çıplak olmasada altımda bir baksır ile yatabilirim. Oda iç çamaşırı ile yatabilir. Bu doğaldır.
Aynı yatağı paylaştığım kişiye karşı böyle davranmamda problemde olmaz sanırım.
O benim ne hallerimi görecek daha, yatakta o şekilde uyumak mı sorun olsun?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
+1 yıl- Cinsel Yaşam konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKaşık pozisyonu candır :):
bayanbilmis.com/.../ka%C5%9F%C4%B1k-pozisyonu.jpg53 Yorumla- +1 yıl
@merve2223 kadınını hissediyorsun. Kadın da erkeğini hissediyor.
- +1 yıl
çok guzel ona sahip olup birazdan arkadan dayanmak :) @merve2223
+1 yılben uyumam bende bekarım çoğu günler öyle sevdiğim birini bulabılırsem rabbim bana gönlümden geceni verirse şayet cogu zamanı o uyurken o prensesi seyretmekle ve ALLAHA Şükür etmekle geçiririm herşeyin hayırlısı
31 Yorumla- +1 yıl
hem yatak odası insanın mahremidir ya oranında resmini atmaları bence hoş bir şey değil iyi günlere kalmadıkta ALLAH Sonumuzu hayır etsin
Hamile kalırsam günün birinde bende böyle uyurum :)
Çıplak uyumak çok keyifli olur , bana sarılır ben kollarında huzur bulurken minik bebeğimizde kelebek misali çırpınır karnımda :)) fecii güzell :)))20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılUyurum ya her türlü.
Ya benim asıl merak ettiğim hamileler karnı sisik olunca nasıl hissediyor
şu dolu balon tasiyormus gibi mi böyle her an düşecek gibi mi yoksa normal göbek gibi mi. Bunu oldukça merak ediyorum. .44 Yorumla- +1 yıl
al benden de o kadar yaa o karnın içinde nasıl bir şey hissediyorlar böyle kımıl kımıl bir yükk gibi bir şey mi meraktan ölücem :/
- +1 yıl
Kımıl kımıl değil düşecek gibi bir histe yok. Şişkinlik gibi bişey de hissetmezsiniz. Biraz büyüyünce ne zaman hareket edeceğini biliyorsunuz. biraz iş yapıp hareket ettikten sonra rahat bir şekilde oturduğunuzda kesin oynamaya başlar. İçinizde hareket etmesi çok eğlenceli. Ben iki kere yaşadım ikisindede doğana kadar ara ara inanamadım garip bir duygu
- +1 yıl
@melekjapon cok b guxrl ya.
o hareket edince karninin şekli Degisiyo mu - +1 yıl
Değişebiliyor. Anne zaten hissediyorda dışardan bakan bile anlayabilir bazı hareketleri
+1 yılarkamı dönerim o da bana doğru döner elini kafamın altından geçirir diğer eliyle de beni sarar öyle uyuruz
40 Yorumla
+1 yılÇocuk evde olmadığı zamanlar uyuyoruz ama o varken uyunmuyor :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal ettimdee offf çok güzel olurdu ama sevdiğim biride yok kimle yatacam ben ulan :)
83 Yorumla- +1 yıl
Sag ele talim nasil olsa alisiksin
- +1 yıl
puhaha sağ el mi.. neyse gizli. harbihatunn a sarılıp yatabilirsin :D
- +1 yıl
:)))
Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Valla ben evli değilim bilmiyorum ama annem yaz ayında hamile olduğu için garibim sıcaktan göbekten uyuyamazmış habire balkonda karpuz yermiş gece gündüz bende öyle olursam kesin uyuyamam sıcaktan böyle zevkli bsi yaşamam
00 Yorumla
+1 yılEşimin güvende hissedebilecegi şekilde uyumak muhim
eh biz erkekler uyuruz abi ya :)) takmayız bu durumlara20 YorumlaEvlenince esinin yaninda uyulur ciplak bunda birseg yok ama genc kizlar uyumamali ben oyle biliyorum o zaman cinler seytanlar musallat olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl4. fotoğrafta sanki kadın değil de adam hamileymiş gibi duruyor. O ne biçim göbek? :D
Giyinik olmak kaydıyla 5. fotoğraftaki gibi uyuyabilirim sanırım ☺00 Yorumla
+1 yılyok günahtır ayıptır yatakta ayıp günah olmaz lafı çıktı bide sanki allah orayı görmüyo ayrıca hamile kadın üşütmemesi lazım öyle baldırı çıplak yatılmaz gavur zaten o fotodakiler bizimkiler patikleri çekiyo rahat ol
10 Yorumla
+1 yılValla evli olursam çift kişilik yatağı kimseyle paylaşmam kocam olacak adam yatağın yanına bir tekli çeksin orda yatsın
20 YorumlaEvli değilim ama evlenince hep eşimin göğsünün üstünde uyumayı hayal ediyorum hamile oluncada eşimin ve benim elim karnımın üstünde yani bebegimizi hissederek uyumak isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiplak uyumak ne ya dunyanin binbir hali var deprem, yangin vs en hizli sekilde disari cikman gerekse gorurum romantizmii :D krolar
40 Yorumlauyumammm
depremi var
hırsızı var
hastalığı var
Ama duş alırım ^^70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim olsaydı uyurdum ama fotomuzu çekip kamuya mal etmezdim...
41 Yorumla- +1 yıl
e bunu kimse istemez zaten :)
+1 yılEvlenecek kadar sevdiysem yatmam o yatakta manda gibi genneşerek rahatça uyusun bebeğim <999
20 Yorumla
+1 yılBölgesel kilo alan bayanlar ne kadar şanslı
Benim vücudum her yerinden alıyor
Hamile kaldığımda dikkatli olacağım00 Yorumla
+1 yılvala şefim sarılıp uyuom vallaha ortada bir eş yok hayalimdekine işte naparsın kafama sık sen boşver
00 Yorumladeyil eşimle Tek Başıma bile uyuyamam Baxarımla Uyurum Eşiminde Geceligi veya ic camaşırıyla uyumasını tercih ederim acıkca. ama hamilelik sürecinde Nasıl Rahat ederse.
10 YorumlaOlabilir tabi. Esin istiyosa yaparsin. Ama kiyafetler her ihtimale karsi hemen yan tarafta bulunsun:)
00 YorumlaYaaav soğuk alırsınız motoru bozarsınız carrt curtt :D hic gerek yok giy geceliğini öyle yat :D:Ddd
61 Yorumlaçıplak yatmayı severim sanırım evlenince de aynı olur ama evlilik biraz zor ya şöyle uzun boylu bir kız Çıkmadı aşkını ilan edecek :)
00 YorumlaEşimle istediğim gibi uyurum. O bu şekil uyur. Başkası öbür şekil uyur. Herkesin hayatına kimse karışamaz yani.
10 Yorumlahttps://nediyor.com/galeri/dogumu-beklerken/4/#foto burada erkek mi hamile?
00 YorumlaBizde bebek bekliyoruz. Ama öncesinde bile çıplak uyumadık. Hele benim hatun erkek çocuğu gibi hep kalın pijamalarla yatar. Çok kavga ettik çooookk :)))
10 YorumlaBen kimseyle uyuyamam. Yalnız uyumaya alışkınım. Yanimda biri olursa, sinirlenirim
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir duygu şu anda yaşadığım için söylüyorum gerçekten anlatilmaz yaşanır
10 Yorumla
+1 yılBen yatakta başkası varken uyuyamam..
Tek yatarım.22 Yorumla- +1 yıl
+1 tek begendigim cevap buydu en dogrusuda bu 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTek başına çıplak uyumuyorum, eşli olsa da rahat edemem.
40 Yorumla
+1 yıldunyanın bınbır turlu halı var. hem esınız uyurken baska seylerın esınıze ılgı duyup sahıp olacagını dusunun. bence cıplak durmak yarım saatı gecmemelı hem yatakta hem dusta bunun onemını anlatırdım ama zamanım yok
00 YorumlaBence resimlerin hepsi de çok tatlı. Her şekilde uyuruz ya. Sevdiceğim olduktan sonra isterse yerde isterse çatıda uyuruz.
00 Yorumla
+1 yılben hötümü döner uyurum hava sıcaksa hiç sarılamam belki biraz kütüğüm bilmiyorum
00 Yorumlaİnsanın eşiyle çıplak uyuması gayet normal bir şey. Evlisin sonuçta istediğin gibi uyursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle resimlere mi bakıyorsun... Hem ayrıca çiftlerin çıplak yatması kadar doğal bişey yokki. Sonuçta elalemin adamıyla kadınıyla çıplak yatmıyor. Eşiyle veya sevgilisi ile yatıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılhep çok hunnharca uyuyorum ben.. hiç minnoş değilim o konuda.. :/
00 Yorumla
+1 yılÇıplak en iyisi vücut için ölü deriler kolay dökülüyor hücreler hava alıyo tamamen çıplak yatın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılniye uyunmasın... ama tabii böyle foto çektirmem o ayrı:))))
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. çorapla yatan tek millet biz değilmişiz demekki :))
20 YorumlaBiz he rakşam yorgan için kavga ediyoz bu çıplak uyurmusun diyo adcjhds ulan yaaa asdjfjgd
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsaydı uyurdum canım çekti, havalarda soğudu sarardı sıcak sıcak sevdicegim:D
18 Yorumla- +1 yıl
ama yok üzülme kardiş bulursun bir tane körtopal :(
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle dedin bakim?
- +1 yıl
böyle yazınca bulamadığın anlaşılıyor
Cevap sahibi+1 yılYok la okuyor be abi şu an evlenemem ama insanın canı cekiyo bee:D:D
- +1 yıl
oho bekleki kuzeykutbu kışı buraya gelsin :D can çeker tabi. mesela sen çoraplı yatan kadınlı resmi beğenmişsindir: d
Cevap sahibi+1 yılFotolara sonra bakıcam şu an bakamıyorum ama aşkın sevginin ve saf duyguların olduğu şeyleri severim öyle deme be abi uzak o günler ama insan umutla bekliyor:D:D
- +1 yıl
fotoları kesinlikle izlemelisin :D umut fakirin ekmeğidir abisi :d
Cevap sahibi+1 yılAynen abi:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli degilim bilmiyorum da isterim evlenince. Simdi is ciplak yatmayi kabul edecek koca bulmak :D hadi bana kolay gelsin ^^
116 Yorumla- +1 yıl
:D gazan mübarek olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin cumlemizin :P
- +1 yıl
ne çabuk buldun :p
Cevap sahibi+1 yılYok be bulmadim. Tescilli yalnizim ben :D
- +1 yıl
yapma yaa böyle güzel düşünceleri olan biri nasıl yalnız kalabilir :D
Cevap sahibi+1 yılOluyor demekki :D isyaaaggggnnnn :D
- +1 yıl
dur intihar etme :D ben varım karşında bak :d
Cevap sahibi+1 yılCiplak yatacak koca bulamadım diye niye intihar edeyim be :D beni bulamayanlar intihar etsin :P
- +1 yıl
haha :D o zaman ben intihar ediyim :p
Cevap sahibi+1 yılYok yok :D
- +1 yıl
ikna et beni :D
Cevap sahibi+1 yılAaa nasil :D
- +1 yıl
intihardan kurtar :D
Cevap sahibi+1 yılYapmazsin sen oyle şey :P
- +1 yıl
warning abaza detected
Allah korusun bir iş gelirse sokaga cıplak cıkarsın kocanla - +1 yıl
ikna edersen yapmam :P
+1 yılKıç. nız donar ☺hem deprem oldu bir şey oldu bunlarıda düşünmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenince bilmiyorum ama arada üstsüz yatarım tek başıma rahat oluyor. ama hamilelikte hoş durmaz bence fiziksel olarak yani ve öyle çırılçıplak yatmam ama hamilelik dışında sanırım evet
01 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ama dediğin gibi normal olunca iyi olur hamilelik biraz farklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılElı amımda olsun her turlu uyurum evlencegım ınsanla şu an sevgılıyız ve evlenınce de aynı sekılde yapcaz
10 Yorumla
+1 yılKıyamam ya çok tatlılar.😊 Sadece 4. fotoğrafta kadın hiç hamile gibi durmuyordu.😐
00 Yorumla
+1 yılTatlılarmış valla :D Çıplak uyumakta ne var ki eşin sonuçta.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Yatarımda, cıplak uyuyamam uzerimde bir şey olmalı rahat edemem..
10 Yorumla
+1 yıl12. fotodakiler el ele tutuşarak mı uyuyolar cidden :D
00 YorumlaBen yatardım. En kötü bir boxer yeter'de artar bile...
00 YorumlaÇok güzelmiş ama resimlerin hepsine bakamıyorum nedense..
Hamileyken de çıplak uyumak ayrı gariptir herhalde :D00 Yorumla
+1 yılSarılarak uyurdum ama sırf sarılmış olmak için değil, tam anlamıyla sarilirdim hatta öyle ki sevgimi kalbinde hissederdi.
00 Yorumla
+1 yılSarılırım, saçlarını yerdim uyurken, kalkıp konusurum uykudayken. Uyku sersemi olunca bütün gerçekleri ortaya dökecek :)))
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMümkündür tabi. Çıplak yatmak insana rahat hissettiriyor bence. 😊
00 Yorumlahii. ona öyle bir sarılırım ki tüm küçük sancıları geçer :)
20 Yorumla
+1 yılHayır çıplak uyumak çok riskli ve sorun yaratabilir aaffafs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. ben esimle uyuyamam ya korkarim biraz deli yatiyom nolur nolmaz
20 Yorumla
+1 yılTabiki uyurum. Bence en doğal ve en içten uyuma şeklidir bu..
00 Yorumla- Devamını Gör (222)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar