Türkçe her yere uzar, cümlede kullanmazsan bilemem.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz ayak üstü sohbet ediyoruz hep onunla. Ondan hoşlanıyorum ve onunda benden hoşlandığını düşünüyordum. Ben iş arıyorum bulamıyorum. Ama işkur üzerinden arıyorum hep. O da yattık yerden arıyorsun işi falan diyordu. Bugün de yanına gidince hoş geldin bal vermez arı dedi. Hoşbuldum dedim. Bundan sonra sana böyle diyeceğim dedi. O nerden çıktı peki diye sordum. Müşteri geldi o sırada. Kötü bir niyet yok dedi. Sonra ben eve geldim. Ne demek istedi anlamadım. Sözde yattık yerden iş arayıp bulamadığım için mi söyledi? Yoksa sohbet ediyoruz ama bir yere varamıyoruz anlamında mı söyledi anlamadım.
Biz ayak üstü sohbet ediyoruz hep onunla. Ondan hoşlanıyorum ve onunda benden hoşlandığını düşünüyordum. Ben iş arıyorum bulamıyorum. Ama işkur üzerinden arıyorum hep. O da yattık yerden arıyorsun işi falan diyordu. Bugün de yanına gidince hoş geldin bal vermez arı dedi. Hoşbuldum dedim. Bundan sonra sana böyle diyeceğim dedi. O nerden çıktı peki diye sordum. Müşteri geldi o sırada. Kötü bir niyet yok dedi. Sonra ben eve geldim. Ne demek istedi anlamadım. Sözde yattık yerden iş arayıp bulamadığım için mi söyledi? Yoksa sohbet ediyoruz ama bir yere varamıyoruz anlamında mı söyledi anlamadım.
Uzun zamandır vardı bu mesele. Babam eve davet etsin diye bekliyorduk. Onlarda bizden haber bekliyordu. Durmuş durmuş dün ben o hakareti duyduğumda eve kabul edeceği tutmuş. Hem kabul edip hem nasıl reddeceğim? Nasıl bir duruma düştüm ben ya 😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türkçe her yere uzar, cümlede kullanmazsan bilemem.
Böyleyse sorun yok, sanırım yattığı yerden iş arıyorsun yeteneklerini kullanamıyorsun diye söylemiş
Hakaret etmemiş mi?
Bal vermeyen arı boşa zaman kaybıdır gereksizdir. Başka bir anlama da gelmez.
Küfür değildir ama küfür etkisi yaratır ://
Güzel bir şey söyledi sanacak kadar aptal oluşuma ağlayalım o halde 😭
Yaa canım benim🥺💔 ama o öyle dedi diye sen öyle olmuyosun unutma
Çok teşekkür ederim 🥰
Öyle olmadığımı biliyorum ama gerçekten beni faydasız biri olarak görüp bunu söyleyebiliyorsa bu kalp kırılır 🥺
iş çıkmaz b0şa zaman kaybı
Bana bal vermez arı dedi boşa zaman kaybı mıyım yani?
öyle dediğine göre e yani
Ama sohbet ediyoruz. İlgisi var gibi bana. Ben mi yanlış yorumluyorum?
eder ama çk ugraşmaz senin için sen adım atarsan karşılık verir 0nun dışında pek umursamaz
Yani kendi kendime gelin güvey olmuşum?
biraz öyle 0lmuş gibi görünüy0r
Gidip sorayım yarın ne demek istedin diye 😁
S3n bilirsin tabi gerceği söylerse
Neden söylemesin ki? Gerçeği söyler ama umarım gerçek bu kalbi kıracak bir şey değildir 😁
Söylerse de kendini hazırla olumsuz bi cevaba
Olur hazırlarım😁
Hamile kalamayan kadın gibi anladım
Onunla bir ilgisi yok
İşe yaramaz demek
Başka bir anlamda söylemiş olma ihtimali var mı ki?
Olabilir ne oldu da böyle söyledi?
Çalışmadığın için söylemiş
Hakaret anlamı taşıyor mu sence?
Hakaret anlamı taşıyor evet ama ne niyetle söylediğini bilemem
Cocuk doguramayan kadin
Onunla bir ilgisi yok
Neyle peki
Senin a m in ay pardon arın bal vermiyormu
Fayda getirmez demek
Hakaret etti yani bana resmen?
Evet senden bir cacık olmaz da aynı anlamda
Kötü biri değil aslında. Öyle bir şey söyler mi ki?
Seni faydasız görmüş olabilir
Ağlarım öyleyse 😁 çok ağır bir itham. O anlamda söylemediğini farz etmek istiyorum.
Gerçekler
Kabul etme
Babam davet etmiş bile
Olsun sen reddet
Uzun zamandır vardı bu mesele. Babam eve davet etsin diye bekliyorduk. Onlarda bizden haber bekliyordu. Durmuş durmuş dün ben o hakareti duyduğumda eve kabul edeceği tutmuş. Hem kabul edip hem nasıl reddeceğim? Nasıl bir duruma düştüm ben ya 😭
Çağıran baban ama onunla ilişkisi olacak olan sensin
Öyle tabi.. bilmiyorum acaba amacı hakaret etmek olmayabilir miydi diyorum. Neden böyle oldu anlamıyorum
Yani bir işe yaramaz
Hakaret etti yani bana resmen? 🙄
Ben açıklamasını ne demek olduğunu söyledım yorumlamak size kaldı
Zoru bana kaldı yani 😁
Ama yorumlaması sana artık
Kötü birşeydir
Kötü bir niyet yok dedi ama neye istinaden söyledi anlamadım. Hakaret etmiş olabilir mi yani? 🥺
Yani iyi bir benzetme değil
Konuşuyoruz ama bir yere varamıyoruz anlamında söylenmiş olabilir mi peki?
O cümle o anlama gelmez
Faydasız demek