Sorunlarım var ve artık dolmuştum psikolojik destek almaya karar verdim iki haftadır gidiyorum konuşuyoruz daha çok ben konuşuyorum tabi ama kendimi pek ifade edemiyorum işe yarıyormu destek almak gerçekten toparlarmı beni ben toparlanmak istiyorum ama doktorum benden sadece bir yaş büyük ve hani genç bir bayan mimyon tipli birisi ben daha büyük birisi düşünmüştüm ama işini seviyor bilmiyorum kendisine bunu soylemedim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Psikologuna göre. Her dişçi iyi değil ya. Onun gibi.
Bilmiyorum kendisini tanımıyorum daha ismi işte okudugu bölümü söyledi ben seni kendime de bağlamayacagım dedi bu kadar yani kendisini bilmiyorum daha çok ben anlatıyorum diyaloglarda da hiç sevmem aslında hep ben ben ama işi o iki haftada da anlatacak bir şey de kalmadı beni ne kadar anladıgını soracağım
Hiç bi çalışma vermedi mi
Verdi videolar gönderdi filan yani ne biliyim iyi gidiyorsun şu an dedi geçen hafta söyledi bir kursa katıl diye gidip spora yazıldım basladım
Sorun ne tam olarak
Beni anladıgını dusunmuyorum çünkü çok şey anlatıyorsun ama ifade edemiyorsun dedi yani anlıyormu anlamadımı birde benle aynı yaş olunca hani kendi yasıtından akıl almak gibi oldu
Anladim peki senin sorun yaşadığın şey ne tam olarak
Psikolojik olarak
Sizdemi doktorsunuz özgüven eksikliği takıntı sorunu güvensizlik
11 yildir psikolojiyle ilgileniyorum. Dedigi şeylerle tam olarak çözülmez bu bence
Evden cıkmayan birisiydim yani çevrem yok çevre edenmem lazım olanlarda yüz üstü bıraktı darbeler yedim şu an yaptıgım şeylerden zevk almıyorum gidiyormuyum spora gidiyorum gitmek için gidiyorum ama
Ya aşamalı olarak korktugun şeylere maruz kalman gerekiyor istekli olarak. Yani konuşarak cozulecegine inanmıyorum bunları. Bazi şeyleri fark etmen konuşarak olmaz sahada olur. Görerek öğrenirsin. mesela kendine saygi duyacagin bişey var kötü bişey geldi basina burada kebdine nasil saygi duyarsin bunu ogrenmen lazim ki özgüvenin ve hayattan keyif alman artsin. Bu da farkindalikla oluyor. İnançlar insani inanilmaz mutsuz edip intihara da götürür. Acayip mutlu da edebilir
İlk haftadan onun içinmi git iş bul veya kursa yazıldedi bu bana peki
Ya işe yaramaz degil de. Sosyal ortamda yaotigin düşünce hatalarini. Belki kendine saygi duymuyorsun ondan iletisim mutsuz ediyor seni. ya da nasil saygi duyulacagini gercekten anlaman için gostermesi gerekiyir. Ki yaptigi şey onun düşüncesi değil senin dusuncen olmali farkindalik böyle gelistirilir. İçten hissedersen değişirsin yoksa 10 yil konus mesela araba sürmeyi birine ogretebilir misin hayır. 1 ay Hergun sürse ogrenir ama
Çevre edinmek istiyorum onun içinde cabalıyorum şuanda basladım ona zaten güveni bilmiyorum nasıl asarız sınır çizme bedel odetme diyor mesela
Sınır cizme demesi doğru değil ama bedel ödetmeye çalışma evet. Kimseye bedel odetemezsin o sinirle o kadar ugrastigin icin kebdine bedel odetirsin anca
Yasa diyor duygularını diyor içine atan birisiyim öyle dedi kavgaysa kavga et diyo işte ağla diyo beni yordu şimdiden düşünmek
Yorucu değil aslinda ama anlatmak işe yaramıyor işte.
Biz iki sphbet edelim senin kafayı dağıtalım psikologa gerek yok 👌🏻
Bir şişe rakı ve güvenilir bir omuz daha çok işe yarıyor emin ol. Bakırköy de depresyon tedavisi almış birisiyim
Ben o yola düşmemek için bu yoldan gidiyorum bakalım
Eski barmenim ben :) bu kötü bir yol değil emin ol. Alkol senin düşünmeni engeller. Sağlıklı veya sağlıksız değil. Bu sayede tamamen dürüst bir şekilde ne var ne yok herşeyi dökersin. Gerçekten kaliteli bir insanın omuzunda bunu yaparsan o sana en iyi şifa yolunu gösterir
Sorun hayatımda kimsenin olmaması ve kimseye güvenmemem zaten ki haram olan şeyi hayatıma katmadan temiz gitmek daha iui
Peki öyle olsun
sorun tam olarak nedir?
Küçük geldi gözüme ve yani benimle yasıt ve ben kendisini büyük beklemistim hani yasıtımdan akıl almak gibi geliyor
Bunda bile boy takıntınız var size hersey müstehak
Psikilog mu pskyatrist mi?
Bilmiyorum ki işte kardesim randevu aldı gittik tamam benim dalım dedi oturduk iki haftadır gidiyorum kendisine direk bile bakmadım konuşuyorum ama ne kadar anlıyor bilmiyorum
Sor bence. Psktatrist ise devam et.
Benim dalım dediğine göre psikolog ya yazıyor durumunda gordum
O zaman geç kanka ise yaramaz. Pskyatriste gitmen gerekitor boşa oara akitma
Ayrı şeylermi bunlar
Psikiyatri tip doktorudur. Psikolog ta iste sohbet etmekten baska is yapmaz. Doktor değildir
Zaten bir işlem yapılmamasından anladık onu para verip cıkıyorsun
Düzgün bir hastaneye gitmelisin. Sorunun ne peki
Beceremez o