Kişilik & Karakter Şu sıralar sizin gündeminizdeki dert nedir? Perili_Köşk Takip Et Xper 5 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş, para, aşk, eğitim vs. vs. Güncellemeler+1 yıl Sağlık*** Şu sıralar sizin gündeminizdeki dert nedir? Cevapla Eğitim Soruları Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir arkadaştan Kasım ayı için bir söz aldım. şu an tek aklımda olan o 1 1 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Nasıl bir söz Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Gelecek düşünceleri 1 0 Yorumla
Fugazii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yalnızlık, etrafımda onca insan olmasına rağmen yine de kendimi yalnız hissediyorum 1 1 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Olur bazen öyle Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İş para ask kariyer huzur... 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Gelecek kaygısı🥲 1 4 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Öğrenci misin Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Evet Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Her şey gönlünce olur umarım Yorumla zeyyolliiçeee +1 yıl Teşekkürler🥹💘 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şehir değişikliği acilen hemde çok acil 0 2 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Neden Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bomb0k bi şehirde yaşamaktan yoruldum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ailevi sorunlar ve iş 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. İşsizim bekarım asosyalim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Dolar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir arkadaştan Kasım ayı için bir söz aldım. şu an tek aklımda olan o
Nasıl bir söz
Gelecek düşünceleri
Yalnızlık, etrafımda onca insan olmasına rağmen yine de kendimi yalnız hissediyorum
Olur bazen öyle
Sadece para. Diğerleri umurumda değil
Sağlık ve para.
İş para ask kariyer huzur...
Gelecek kaygısı🥲
Öğrenci misin
Evet
Her şey gönlünce olur umarım
Teşekkürler🥹💘
Şehir değişikliği acilen hemde çok acil
Neden
Bomb0k bi şehirde yaşamaktan yoruldum