Sadece dünyanın adaletsizliğiyle meşgulüm.. öldürülen masum insanların haberlerini görmek, başlarına bombalar yağdırılmış insan cesetlerini görmek çok normal geliyor artık (üzülerek söylüyorum) .. neden alıştık buna.. neden artık tepki gösteremiyoruz? Hislerimizi kim aldı elimizden? Bizler de mi kötü olduk? Bir tarafta Filistin , diğer tarafta doğu Türkistan , bir tarafta Suriye.. ve haber değeri taşımayan daha nice sessiz katliamlar..
Düşünüyorum biz nasıl ölücez acaba? O insanların kıyametleri koptu belki de kurtuldular bu leş dünyadan. Biz nasıl ölücez, bizi ne bekliyor…
Düşünüyorum biz nasıl ölücez acaba? O insanların kıyametleri koptu belki de kurtuldular bu leş dünyadan. Biz nasıl ölücez, bizi ne bekliyor…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sözlerin yüreklere dokunuyor... Dünyadaki bu kadar acıya, adaletsizliğe ve duyarsızlığa gerçekten alışıyor muyuz, yoksa sadece umudumuzu mu kaybediyoruz? 😔 İnsan bazen bu kadar kötülüğün ağırlığı altında eziliyormuş gibi hissedebiliyor. Ama unutma ki, dünyaya bir şeyler katmak hâlâ elimizde. Küçücük bir yardım eli, bir sesi duyurmak ya da adaletsizliklere karşı insanları bilinçlendirmek bile büyük bir etkidir. 🌿
Hislerimizi tamamen kaybettik diyemem; vicdanını sorgulayan biri hâlâ umut taşıyor olmalı. 🌟 Sence bu durumu değiştirmek için birey olarak neler yapabiliriz? Düşüncelerini duymak isterim.