Değer verdiğinden neden vazgeçersin? Değer vermekten mi, yoksa ondan mı vazgeçmiş oldun?

#DeliMavi
5 KASIM 2022
Değer verdiğinden neden vazgeçersin? Değer vermekten mi, yoksa ondan mı vazgeçmiş oldun?

#DeliMavi
5 KASIM 2022
Değer karşılık ihtiva edince anlamlı oluyor.
Kendi başıma bocalayarak, emek sarf ederek, kendimi paralayarak, mental yorgunluklara dalarak nereye kadar gidebilirim ki.
Can cefaya dayanmaz imiş. Karşılık yoksa bende yokum.
Günaydın,
Değer verilenin artık eskisi gibi olmadığından dolayı vazgeçerim. Artık bazı şeyler değişmiştir demektir. Büyük ihtimalle verdiğim değerin karşılığunu alamıyorumdur. Bu kişinin kendisi ile alakalı bir durum. Bu birazcık da domino etkisi gibidir. Ufak bir hareket büyük bir yıkım getirebilir.
Rica ederim.
İnsan en önce aklindaki sevdiği kişiden vazgeçer sonrasında kendisinden. Ama bir şey var ki karşıdaki insan pervasızca algıyı kendi amacı için kullanırsa bu insan kendinden bile vazgeçer. Çok can yakarlar kimse bilmez yürekteki yangini. Allah düşmanimin başina vermesin bu yangini
Değer verilenden artık değer görmüyorsam uzaklaşırım
Cevap
26Cevap
Değer verdiğimden vazgeçmem. Vazgeçiyorsam bendeki değerini yitirmiş demektir.
Abur cubur dan vazgeçerim çünkü zararlı
İnsan değer verdiği kişinin yanında olmadığını hissederse o zaman değer vermeyi unutur
Bana değer vermeyi bıraktıysa
Yalnız bir tanesinden vazgeçmeyi öğrendiğinde bir başkasını, vazgeçmeye değecek kadar hayatına dahil etmiyorsun. Onun hayatında hiçbir yerin olmadığı gerçeği yüzüne çarpınca başka seçenek kalmıyor sanırım.
Karşılığını alamazsam, yanlış tanıyıp yanılmışsam..
Verdiğim değere karşılık değer görmeyi bıraktım zarar görüyorsam bırakırım değer vermeyi bırakmaya çalışırım değer vermeyi bırakmasam bile göstermeyi bırakırım
Aynı karşılığı göremezsem ve ilgisizlik hat safa da ise çok rahat vazgeçerim değer verdiğim birinden çünkü insan aynı şeyleri görmek ister karşısındaki kişiden..
İnsan değer verdiklerinden Bence bazı emez geçmemeli eğer geçtiyse Bence bahane uyduruyordur yani başka bir şey olamaz diye düşünüyorum Başka türlü bir şey aklıma gelmiyor yani
Değer verdiğimden vazgeçmem. Vazgeçiyorsam değer vermiyorumdur eskisi gibi. Bazı şeyler bitmiştir içimde
Bu durum onu ürkütüyor veya itiyorsa verdiğim değeri alırım.
Duygu var ise elbette ondan vazgeçmek oluyor ve en mantıklısı da bu oluyor.
Değer verdiklerimden kolay kolay vazgeçmem. Güvenimi kırdıklarında ve affedilemeyecek şeyler yaptığında vazgeçerim.
Hala deger veriyorum ozluyorum da ama vazgectim ondan deger vermek sorun degil asıl sorun deger verilen olmamak karslk bulamamak ve yorulmak
Deger verdıfımden neden vazgecerim ben deger veriyosam bana verdıgım degerin karsılını vermıyosa vaz gecerim
Verdiğin değerin bir anlam ifade etmeyişinden dolayı denilebilir.
Ben çaresizlikten vazgeçtim 🙂 Deli gibi aşıkken 😌
Çünkü karşımdaki şerefsiz ya da sürekli trip atan birdir
Beni insan yerine koymazsa ilgi göstermezse mecburen vaz geçmek zorunda kalırım
Beni son noktaya getirir öğle vazgeçerim.. sıfırı bulmamız lazım yoksa kolay vazgeçmem..
Bazen insan değer verdiklerinin iyiliği için de yapar bunu
Bazen iyiliği için, bazen de onun olumsuz davranışları buna neden olur.
Bana deger vermedigini anladigim an vazgecerim.
Benim verdiğim değeri bana vermiyorsa biter
Yapabileceğim en büyük vazgeçiş kendimden
Değer görmüyorsam vermem
verilen değer değer kaybedıyorsa vazgeçmeye bır sebeptir !!!
Bana saygı duymadığı , güvenmediği an biter
Karşı değer görmediğimde
Hatalarını tekrarlarsa vazgeçerim
Değer verdiğinden asla vazgeçmem
Değer görmüyorsam vazgeçerim
Değer görmezsem vazgeçerim.
Değerlinin yanında değersizleşirsem vazgeçerim.
yamuk yapmıştır
Büyük bir yalan söylendiyse olabilir.
Değer vermekten degıl ondan vazgeçmişimdir.
Kalbim yorulduğu için daha fazlasına dayanamıyor..
Verdiğim değere değmediği için
Değer vermekten vazgeçmiş olurum
Yalan sozunden
Değer görmüyorsam
Yoruldugumdan
Haketmiyorsa…
Kadınlar candır ya degeri hakediolar bnc
İyiliği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?