Zıt kutuplar birbirini çeker bu gerçekten doğru benden farklı olan birisi benim kesinlikle ilgimi çeker. 26 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç şu kişi benim aynam dediğim olmadı
Mesela kardeşimi örnek verebilirim: onu görmesemde varlığını hissettiğimde helede pozitif bir gününe denk geldiysem benden şanslısı yoktur sanırım... arada sürtüşmeler her kız kardeşlerinde oluyor buna yok cevabı verene "hehe der güler geçerim, yemzyin benii"😅👍🏻 birbirimizden vazgeçmemiz mümkün değil... biz 3kız kardeşiz ve inanın kolay olmuyorr, sürekli dalıyoruz birbirimize ama birimize bir şey olsa varyaaa ölürüzz... elimizden geldiği kadar gönlümüzü hoş tutarız tabi anne ve babamzda bizlerle gurur duyar ve " eşşek sıpaları" deyip içten içtzn gülerlerrr oyyy yirim ben onları❤ böyle bir anektotla yorumuma son verirken seni kocaman kocaman mucuks mucukslarr datlumm kıymetlummm oy oyy yiyimm🤪😍🌸🌺🌻🦋
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Evet var aynen bu şekilde dediğim arkadaşlarım. Görünürde çok benzerlik var ama karakter olarak bir o kadar da zıt bir arkadaş. Ama buna rağmen 37 senedir benim arkadaşım. Benzerlikler ya da zıtlıklar hiç önemli değil. Önemli olan bir insanın karakterinin düzgün olması. Gerisi bir şekilde hallolur.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Hayır yok
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tüm benzerliklerinize rağmen hiç uymadığınız, tüm zıtlıklarınıza inat "tam benim aynam" dediğiniz insanlar var mı?