Hangi duygu insanlara en çok zararı veriyor veya kişisel olarak hangi duygu durumundan nefret ediyorsunuz?

Hangi duygu insanlara en çok zararı veriyor veya kişisel olarak hangi duygu durumundan nefret ediyorsunuz?

İnsanın en hastalıklı duygusu bence kendini doldurmasıdır, elalem odaklı düşünmesidir, kendisine pis niyetli düşmanlarının gözüyle bakmasıdır.
Özetle kendisini sevmeme durumu en hastalıklı duygudur. Her insan kendini sevmeli, kendini sevmeyen hep yenilir
İnsanın en hastalıklı duyguları fetişleri ve dürtüleridir arkadaşlar kıskançlık felan zamanla siz olgunlaştıkça geçecek, kıskançlıktan kurtulmanız için özgüveninizi arttırın ve kaybetme korkusundan kurtulun.
Kibire gelince, kibir bir duygu değil bir günahtır, bir de kibirden haz alıyorsanız şeytanla işi pişirmişsiniz demektir geçmiş olsun. günah çıkartın.
Hırs ve kin duygusu insanları kemiren, olumsuzluğa sürekleyen ve negatifliği yüksek duygulardır. Kin bir nevi düşmanlık duygusudur. Kin duygusuna, hırs duygusu eşlik eder ise, düşmanını sallandıran cellat misali tüm duyguları nefessiz bırakır.
En hastalıklı duygular aşk ve nefrettir bence. Bu ikisi arasında büyük bir bağ vardır. Bazen aşk nefrete, nefret aşka dönüşebilir. Bazen sevdiğimizi sandığımız şeylerden nefret ederiz aslında ya da nefret ettiğimiz şeyleri severiz. Ak ve kara gibi zıttır bu ikili.
Cevap
46Cevap
Şüphe. Her şeyden şüphe duymak aşırı psikolojik bozukluğu
Takıntılardır.
beğenilmek isteme duygusu bayağı zararlı bence. ikinci soruyu duygu durum diye sormuşsun o yüzden ona göre cevap vereyim. duygunun adını bilmiyorum ama bomboş ve amaçsız hissettiğim anlar oluyor bu da bayağı acıtan bir duygu
şu an içinde bulunduğum duygu durumdan nefret ediyorum. Major depresyon yaşıyorum. En zorlarından birisi bu sanırım.
Çaresizlik öyle bir duygu ki öyle berbat bir duygu ki
Öfke ve aşk ikisininde uğruna insanların yapmayacağı şey yok
Kendisinden habersiz, kendini bilmeyen insanın durumudur kibir.
Panik atak kararsızlık başarısızlık maddi konularda iyilesememe saplantılı aşk
yenilgiyi ve yanılgıyı kabullenememezlik.
bunun hakkında çok güzel bir söz var:
bir gün efendimize sormuşlar gerçek alim kimdir?
bilmediğine bilmiyorum diyendir. demiş
Herhangi bir olaya, kişiye ya da duruma ilişkin saplantı.
İsteklenmek, arzu, birleşmek ve sevişmek. Sanırım sevgi bitiriyor mahvediyor beni
Başına gelen kötü bir olayın sürekli başına geleceğine inanması ve ben çok şanssızım demesi.
Duygular hastalıklı değildir. Duyguları yönetememek hastalıklı durumlara sebep olur.
Aşırı olan her duygu; öfke , kıskançlık, kendini beğenme...
Aşırı dürüst konuşma 😅 birde boş konuşma insanı rahatsız eden duygulardan birde kafaya takma
Yedi ölümcül günah. Yani; kibir, açgözlülük, şehvet, kıskançlık, oburluk, öfke ve tembelli.
En huzurlu duygum yalnızlık olduğuna göre yalnızlığımı bozan tüm duygular hastalıklıdır bence...
Güven sorunu. Şu zamanda insanların en büyük sorunu güven duygusu
Birine duyulan tek taraflı aşk bence en cok zarar veren şey. insan kendisine olan saygısını yitiriyor resmen
Karamsarlık ve kin sanırım kanser gibi yayılıyor ikisi de
Kıskançlık sonrası takıntı
takıntı ya da bana kalırsa alışkanlık haline gelmiş keyfi zevk duyguları, tabi aynı saatte aynı idiziyi, programı izlemek olabilir, temizlik yapmak da
Kiskanc olmak olabilir.
Açlık sevgi ilgi açlığı
Hirs ve kiskanclik
Kiskançlik ve saplantı lik takintilik
Ego,,, savaşlar da ego ile alakalı kavgalar da hep bı üstünlük kurma hep bı varligini gözüne sokma cabasi
Kıskançlık ve vesvese bunlar bence insanı ve ilişkilerini yiyip bitiren içini kanser gibi kemiren iki hastalık
Birini takıntı yapmak ve reddidildiği halde yapışması
Ben aşk diyorum
Çok haklı :/
Endişe. Resmen insanın yaşam kalitesini düşürüyor 🤦🏼♀️
Gereksiz kıskançlık bence aşırısı zarar ve insanı yorar ilişkiyi yıpratır
Kin duygusundan nefret ediyorum. Mantıgı devre dışı bırakır.
Kibir, kıskançlık.
ego
hırs
kibir
kararsızlık
Takinti
Burç hastalığı
Kin kıskançlık ve kibir
Paranoyaklik hastalikli ask
Hırs, kin, kaybetmeye dayanamama
Şüphe en tehlikelisi..
Kararsız kaldığım anlardan nefret ediyorum 😑