2. bir ulke vatandasligimdan dolayi Turk vatandasligimi kaybettim. Sizce geri basvurup tekrar geri almali miyim? Sanki Turkiyede yabanci vatandas olmanin da artilari daha fazla..
Siz olsaniz ne yapardiniz?
2. bir ulke vatandasligimdan dolayi Turk vatandasligimi kaybettim. Sizce geri basvurup tekrar geri almali miyim? Sanki Turkiyede yabanci vatandas olmanin da artilari daha fazla..
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Ben olsam asla almam. İstersen gider bir kadınla kağıt üstünde evlenirsin. Ne gerek var. Yabancı olarak daha çok hakkın var Türkiye’de. Dün bir sokak röportajı izledim. Adam Suriyeli 8 yıldır Türkiye’de vatandaşlığa geçme hakkı vermişler geçmedim diyor adam. Muhabir neden geçmediniz diyor. Geçersem halim daha rezil olur diyor. Çalışamam iş bulamam diyor.
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
İzin alinmadan ikinci bir ülke vatandaşlığımı aldınız da kaybettiniz ben anlamadım orasını. 3. vatandaşlığınız bununla beraber yoksa geri alın üç olunca mevzuatta açıklık yok ama izin için başvurunca olumlu bakmıyolar
Cevap
0Cevap
Trde yabancı vatandaş olmanın ne artısı var? TR vatandaşı ol ama dolar euro kazan o zaman artın olur. YA DA ARAP OL ARAP. Sığınmacıları ciddi destek var çünkü
Yabancı yatırımcılara mı kredilendirmede ön planda tutuluyor?
dışardan yatırım yapıyorsa geçerli olabilir o
@NickSevmeyenlerden evet. Gelir kaynagini TL karsisina cok yuksek gonderdigi icin boyle bir durum var
TRde yabancı olmanın bir lüksü yok. Ordakş olay euro dolar kazanmadır. Tl kazanıyorsan daha da fena hatta, kesinti daha fazla olur. Ama sığınmacıysan çok ciddi yardmlar alyorsn.
Size demiyorum ama yazdıklarınız karşısında söyleyebileceğim tek şey: “OOORRRRROOOOOSSSPU ÇOCUKLARI” olacak başka da bir şey diyemem zaten.
Size demedim bu sistemi bu ülkeye getirenlere dedim.
ülkeye dövüz lazm sonuçta. yabancı turistler için ruslar için mesela uzu turlar burdakiler için olandan bile daha ucuzmuş. öyle ieyler duymuştm.
Alirdim Turk vatandasligini. Simdi tedirgin oldum, baska bir ulkede vatandas olunca Turk vatandasligi kayip mi ediliyor?
Turkiye normalde coklu vatandasligi kabul ediyor ama bunu konsolosluklarla bildirmek gerekiyor.
Anladim. Tesekkurler.
O nasıl oluyor
Almalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?