Kardeşim ben Avrupa'da insanca yaşamak istiyorum ya , vatan millette bir yere kadar , o kadar savunduk o kadar herşeye göğüs gerdik ne için? Hükümetin daha fazla zulmüne maruz kalalım diye mi? Resmen mk yerinde Survivor yaşıyoruz ya , saraydaki zat ejder meyvesini yesin biz makarna yiyelim , yeter da
Güncellemeler
+1 yıl
Ülke vatan bayrak edebiyatı yapanlar ülke mi kaldi? Her köşe başı Arap , peşkeş çekipte burada duyar kasmayın
O şeyler eskiden kalma, eskiden hem oradaki şartlar kolay hem birini rahatlıkla bulur giderdin ama şu an herkes o niyetle olduğu için şartlari çok daha zorladilar ve o kadınlar da erkeklerin o kafayla onlarla çıktıklarını bildikleri için bunu kabul etmiyorlar ya da para karşılığı yapıyorlar ve kendileri de belli şart koyuyorlar
Evet te bu denedim anlamına gelmiyor ki 😂 hem birşeyleri bilmek için o şeyi yapmak gerekmiyor az aklı olan çevresinden çok şey öğrenir, sağolsun halk olarak o kadar salagiz ki herşeyi elimize yüzümüze bulaştırma da üzerimize yok o yüzden görmek duymak yeterli kalıyor 😂 birde gidersem o kadını sevdiğim için giderim daha rahat olmak için değil, bu Suriye'de olur afirikada şu an savaş altında olan Ukrayna'da dnbfjjr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla ya. Türk olarak doğmamın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı kardesim haksızlık
alanyaya gelen moruk kadınlardan bi rini ayarla
kolay pasaport verekafayı çalıştır
İyi fikir 🤣
Sorvivor az kalır kardeş savaş bitkinde Ukrayna’ya gidelim bence
Başka ülkeye iltica talebinde bulunabilirsiniz.
Evlenerek çıkarsın
O öyle kolay değil
Kolay olmayan ne
O şeyler eskiden kalma, eskiden hem oradaki şartlar kolay hem birini rahatlıkla bulur giderdin ama şu an herkes o niyetle olduğu için şartlari çok daha zorladilar ve o kadınlar da erkeklerin o kafayla onlarla çıktıklarını bildikleri için bunu kabul etmiyorlar ya da para karşılığı yapıyorlar ve kendileri de belli şart koyuyorlar
Denemişsin anlaşılan 😄
Hayır ne alaka be 😂😂
Baya ayrıntılı biliyorsunda o yüzden 😂
Evet te bu denedim anlamına gelmiyor ki 😂 hem birşeyleri bilmek için o şeyi yapmak gerekmiyor az aklı olan çevresinden çok şey öğrenir, sağolsun halk olarak o kadar salagiz ki herşeyi elimize yüzümüze bulaştırma da üzerimize yok o yüzden görmek duymak yeterli kalıyor 😂 birde gidersem o kadını sevdiğim için giderim daha rahat olmak için değil, bu Suriye'de olur afirikada şu an savaş altında olan Ukrayna'da dnbfjjr
Tamam o zaman
Eyvallah hocam.