Hangisi daha kolay senin için? Keyifli günler.. ✨
Ah buna yakılır ama :D 🚬
#smell

Hangisi daha kolay senin için? Keyifli günler.. ✨
Ah buna yakılır ama :D 🚬
#smell
Gözümden ve gönlümden düşmesi için değer verdiğim biri olması gerekiyor. Onlar da büyük bir hata yapmadıkları sürece kolay kolay bendeki yerlerini yitirmezler.
İkisi de birbiri ile bağlantılı bence. Biri gerçekleştiğinde diğeri de kısa zaman içerisinde olabiliyor. O yüzden önemli olan bizi nelerin bu hale getireceği...
Gözümden düşmek kolaydır. Ama gözümden düştükten sonra gönlümde olmasının bir anlamı kalmıyor. Çünkü kalbimde olması hayatımda olmasını gerektirmiyor.
Cevap
18Cevap
Tamamıyla bir sıraya tabidir bu. Önce gözümden düşer kişi sonra güvenim zedelenir ve en sonunda da artık gönlümden düşer
Gözümden düşmek anında şutluyor veya engelliyorum. Bakıyorum karakter yamuk şekil, uzaklaştırma cezası veriyorum.
Gözümden düşen gönlümden de düşer.
Selam gadası 🙃
Gözümden düşmek daha kolay oluyor. İnsan gönlünden sevdiği birinden hemen vazgeçemez.
Gözümden düşmek kolay
Bazen öyle çok seviyorsun ki sevdiğinin yaptığı bir hata yüreğine kkor gibi düşüp öyle bir yakıyor inanamıyorsun ❗️
Ayrıca ikisinden de düşmesin onu seviyorum.
Kendisine de söylüyorsundur umarım 👏
Evet tabiki ancak bazen tartışmalar oluyor, tüm sebebi birbirimizden uzakta olup çok özlememiz 😔
Ben sabah 7de mesaj çektim ona
Aldığım nefeste, kahvemin her yudumunda, sigaramın dumanında yalnız sen varsın diye, açıp okumamış bile😪 İkimizde YaY burcuyuz sevgimiz büyük, inadımız fazla sanırım.🤔🥺
Çok zor bir soru ya ama gözden düşmesi daha kolay gibi geliyor bende bilemedim şimdi öyle bir sordun ki :D
Gözden düşmek kolaydır gönülden zordur çünkü gönül laf dinlemez..
Gözden düşersin de.
Gönüle söz geçirmek zor.
Gözden düşülür ilk önce böyle boyle sonra gönülden..
gözümden düşenin gönlümden düşmesi kolay olur.
Gözümüzden düşen bitmiştir zaten hani yoktur öyle biri... 🥂
Gözümden düşebilir de gönül pek kolay vazgeçmiyor.
Düşmeyen düşmüyor düşen uçuyor 😀düşmeyene taht koyuyorum
Önemli değil duygusal değilim dalgama bakıyorum
İkisi de zor, ikisini de başarana helâl olsun
Gõzümden düsenin gõnlumde daha yeri olmaz!!!
Gözden düşen bitmiştir
Gönülden düşen bende gozdende düşüyor otamatikman
Gözümden düşmek
Gözünden düşmek
Ikisi de zordur..
Sonuna kadar beklerim..
Gözümden düşen gönlümden de düşer
Gö ile başlıyor ama ikisi de değil.
Duruma bağlı bi durum. Eğer hafif bişeyse sadece gözümden düşer. Çok kötüyse gönlümden düşse bi daha geri gelemez
Gözümden düşenin gönlümde yeri yoktur..
Gönülden düşünce gözle göresim gelmiyorki
Gözden düşmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?