Detaylar isteğe bağlı olduğundan belli çok güzel oldu. Çünkü %90lık kısım detayı okumuyor. Neyse depresyondan en kolay ve hasarsız şekilde çıkma taktikleriniz var mı? Eğer varsa söyleyin buradaki gariplerde faydalansın.

Detaylar isteğe bağlı olduğundan belli çok güzel oldu. Çünkü %90lık kısım detayı okumuyor. Neyse depresyondan en kolay ve hasarsız şekilde çıkma taktikleriniz var mı? Eğer varsa söyleyin buradaki gariplerde faydalansın.

Avrupa yakası Burhan Altıntop izlerim. Agır değilse durumları spor egzersiz biri ile konuşmak dertleşmek psikoloğa gitmek. Yani kişinin durumuna bağlı.
Yani depresyonda iken tüm kaslarım ağrır, fazla yemek veya su içmem, ses duymak istemem, üzüntüden midem bulanır, 1 hafta yıkanmam, yataktan çıkmam.
Yani ben sebepsiz de girdiğim için çıksam gine girebiliyorum. O zaman ilaç devreye giriyor. İlaçlar yarıyor bana.
Depresyonda olduğum bir zamanda arkadaşlarımla bir yere gittim güldüm, eğlendim sonra eve geldim dedim heralde düzeldi her şey. Sonra sabaha kadar ağladım bu da minik bir anıdır jsksksjsjs
Cevap
3Cevap
Yeni hobiler bulmak ve şarkı dinlemek
herkesi şunu yapıyorum bunu yapıyorum diyecek şimdi…
mevzu zaten yapacak yaşam enerjisini, ışığını kaybetmiş olmam. onları yapabilsem zaten ne işim var depresyonda🫤
Çıkmak için uğraşmayın nasıl olsa bir daha gireceksiniz en azından yorulmazsınız
Ve en haklı olanıydı ahsjs
Müzik dinlerim kendimle ilgilenirim. Beni depresyona sokan ne ise önce ondan kurtulursam düzelmem kolay olur.
Yoğun spor yapıyorum depresyon belirtisi farkedince, kurabiye ve cupecake yapıp ve çocukları ziyaret ediyorum
3 kez inşirrah suresî oku
ve dışarı çık soğuk havaya derin nefes al ver soğuk çok iyi gelecek havası sana
yüzünüde yıka
Bu zamanlarda sizin ruh halinixi değiştirmeye çalışan arkadaşa sahipseniz kolayca geçer
14 yaşımda girdim18 imdeyim hala çıkamadım sanırım
Çıkamayacağım bir ruh halindeydim ben bu geçmez
intihar
Yapma
Umursamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?