Selâmlar!!
Sabit fikirli insanları değiştirmek mümkün müdür...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sabit fikirli insanları değiştirmek mümkün müdür...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Olağan sabit olan hiçbir şeyi değiştirmek mümkün olmadığı gibi sabit fikirli insanları da değiştirmek mümkün değil.
Fakat, bu olağan sabitlik bir kırılma ile değişebilen bir şey. Aynı şekilde bazen insanların hayatında da kırılmalar olabiliyor.
Ancak ve ancak sadece böyle bir durumda o sabit fikirler kırılabilir...
Düşüncelerini kendi istediğim şekilde yönlendirmem için onu eğitmem lazım. Bu çok zor bir durum. Beğendiğin erkeklerin fikirlerini beğenmiyorsan, düşüncelerini beğendiğin erkekleri beğenmeye çalış
Cevap
16Cevap
Sabit fikirli olmakla kuralcı olmak arasında fark vardır.. Bana göre sabit fikirli insan demek yanlış da olsa bir şeyi ölümüne savunmaktır.. Bu durumda olan insanlara kelime israfı bile yapmam.. Kuralları olan insanlarla ise muhabbet edilebilir esnek fikirli olabilirler duruma göre.. Keyifli günler..
Hayır ben de sabit fikirliyim. Karşımdaki insan benim düşüncelerimin tersini söylemekte inat etmemeli. Beni kendim gibi kabul edip saygı duymalı. Tartışmak istemem birşeye inanıyorsam bunun üstünde
Maalesef, hiç şaşmazlar ne bir adım ileri ne de bir adım geri.
En uğraşılmaya değmez insan tipleri.
Değişmek isteyen herkes değişebilir yeter ki gerçekten istesin. Değişmeyen tek şey değişimdir.
Mümkün değildir
Çok zor ya. Bu tarz kişiler beni çok yoruyor.
Değiştirdiğim çok oldu doğru dil, doğru yaklaşım bir çok konuda altın bir anahtar gibidir ama hiç bir şeyin işe yaramadığı insanlarda var kendi doğruları üzerine bir dünya inşaa etmişler onlarla uğraşmak zaman kaybıdır.
Can çıkar huy çıkmaz demişler. Ben hiç kimsenin değişebileceğine inanamıyorum maalesef. Bir süre değişmiş gibi görünebilir belki ancak illede özüne döner
Denedim ama olmadı ben başaramadım maalesef onlar için tek doğru var oda kendi doğruları ortak doğruyu kabul etmezler sadece kendi açılarından bakarlar dünya ya sanki at gözlüğü varmış gibi
Mümkün değil. Sen istediğin kadar doğru olanı anlat, onlar yine de seni anlamazlar kendi fikirlerini doğru sanıp o şekilde ilerlerler
Mümkün ama;
Hiç uğraşmamak daha sevimli. İnsanız neticede, değiştirmeye çalışırken değişiyoruz.
Kalın kafalı ve at gözlüğü kullanıyorlar , safi zaman kaybından başka bir şey değil onlara laf anlatmak
İnsanın kendi fikri olmayınca başkalarının fikrine bağlı kalır. Değiştirmeye çalışmak bile gereksiz.
Hayir mümkün değildir dinler dinler yine bildigini söyler.
Olabilir lakin o sabit fikirli arkadaşla uğraşacak sabır ve vakit var mı asıl soru bence bu.
Narsist kafalar için ugrasılmaz değmez hatta zaman kaybı... 🥂
Mümkün oksa da vakit harcamaya değerler mi? bunu sorgulamak lazım…
Asla degıl At gözlüğü takıp yol alan cok insan var
Kimse kimseyi değiştiremez. Hele ki sabit fikirleri olan insanları hiç.
Bir insan ancak kendini değiştirebilir
Çok zor değiştirmeye kalksanda yorulursun...
Değiştirmek söz konusu bile değil.. Öyle insanlara çok üzülüyorum..
Bazıları nato kafa.. Değişmiyorlar..
kesinlikle hayır eğer değiştirilebilse sabit fikirli olmazdı
Çok zordur ya da hiç mümkün değildir sabır ister
Uğraşmaya değmezler.
Hayır uzak durmak tercihim
Değiştiremezsiniz.
Değil , hiç enerji tüketmem
Maalesef
Uğraşamam 🙂
Mümkünse bile uğraşamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?