Seni anlamayan, iletişime tamamen kendini kapatmış birine laf anlatmaya çalışmak..

Seni anlamayan, iletişime tamamen kendini kapatmış birine laf anlatmaya çalışmak..

dünyanın en yorucu şeyi bana göre konuşmak istemediğin de seninle iletişim kurmaya çalışanlar..
istemiyorum bunu anlaması zor olmasa gerek :)
Güvenmediğin biriyle birlikte olmak. Seni anlayamayan birine sürekli kendini anlatmaya çalışmak. Sevmediğin insanlarla yan yana olmak zorunda olmak
ah bugün tam da böyle biri ile iletişmek zorunda kaldım ama iletişemedim. kavga gibi bir şey oldu ama tam da olmadı.. ayyy imdaaaattt
ya deli depik konuşuyor apır sapır... bi sus diyecem diyemedim düğümlendi boğazımda. bundan sonra eşinizle irtibat kurmaya devam edeceğim iyi günler dilerim dedim.
kaba insanları hiç çekemiyorum. ağzına kürekle vururdum onun da işte ahhh ahhhh yapamadımmmmmm
haklısın. :)))
Serap'a laf yetiştirmek 😃
Maalesef 😬
Teşekkürler Seraap 😬
Cevap
18Cevap
Laf anlatmak.. Keyifli geceler..
Yalnız kalmak bence zor
Dünyanın en zor şeyi cahille münakaşaya girmektir.
Gazali'nin bir sözü vardır:
" Bir delille kırk alimi yendim de kırk delille bir cahili yenemedim."
Yani cahille münakaşaya girersen edebinden de olursun, sağlık sıhhatinden de.
Anlatmak bence...
Neyi ne kadar nasıl veya ne kadar anlattığımızın bir önemi yok. Karşımızdaki insanla alakalı
Anlaşılamamak, fazla fedekarlık, iyi niyet. Karşılıksız ve beklentisiz yapılan çok şey yoruyor. Sadece bunlar değil. Hem ruh’en hem bedenen yoruluyoruz. Mesela çok yorgunken halledilmesi gereken işler sorumluluk almak gibi.
Çok güzelsinnnn
Görseldeki söz, ah kalbimden vuruldum. Beni anlatıyor.
Beni kimse anlamadı, hiç zararı yok, sende anlamasan olur. Kırgınlığın sessiz hali, kendini avutmanın sesi
Net olmayan empati duygusu olmayan insanlar beni oldukça yoruyor. Onlar ile mecburen iletişim kurmak zorunda kalınca modum olabildiğince düşüyor
Dünyanın en yorucu şeyi insanın kendisidir. Kendisi izin ya da fırsat vermezse kimse yoramaz.
Kalitesiz insalarla uğraşması çok zor… O yüzden artık layık görmediklerine bir şey anlatmak için uğraşmıyorum. Anlıyorum seni diyip geçiyorum.
M. L insan beni yoruyor , bildiği şeyi bilmezlikten gelen , aklını kullanmayan , boş konuşan kişiler yorar
Bencil ve kompleksli insanlarla anlaşmaya çalışmak yorar. Bi yerden sonra boşveriyor insan tabi takat bırakmıyorlar.
Beni yoran yalan ve verilen sözün tutulmaması.
En zor sevdiklerini kaybetmek ve umursamaz bir zamparaya aşık olmaktı
Çok şey var , çoğunun deneyimini ağır. Su veya bu diyemem tam anlamıyla..
Zihniyetsiz birinin belki düzelir düşüncesi ile onunla muhattap olmak
Anlıyorum ama anlatmaya çabalamıyorum. Anladı anladı, anlamadı kendi bilir, benim vaktim yok.
Haha bir sosyolog olarak ısrarla anlatmaya çalışmam🙂
Kendini anlatmak diyecektim ki görseli gördüm.
Tevafuk.
Cahil birine kendini anlatmaya çalışmak kadar zor bir şey yoktur eminim...
Cahil birine kendini anlatmaya çalışmak kadar zor bir şey yoktur eminim..
En yakının diye bildiğin insanların ( ailen mesela) seni yanlış tanıması , neye sinirlendiğini neyi sevdiğini bilmemesi ve o şekilde davranması 2. si de sever gibi yapmasından daha çok ne yoraaaarr
Beni anlamayan insanlar beni gerçekten çok yordu
At gözlüğü takmış insanlara bir şeyleri fark ettirebilmek..
Cahile laf anlatmak
Sabahın köründe kalkıp biryere gitmek:')
Sabırsız bi insanımdır ve bana göre en yorucu şey beklemek.
Laf anlamayan bir insana kaf anlatmak
Ait olmadığın bir yerde bulunmak zorunda olmak.
İşte bu söz uğruna sek votka kaldırılır
Umudunu kaybetmek tamamen
Kendini sürekli olarak anlatmaya çalışmak
olmayacak şeyleri beklemek
Kalabalığın içinde yalnız hissetmek.
Başkalarıyla uğraşmak.
gripken sigara ve su içmek 🥺
İnsanları anlamaya çalışmak
Narsist birinin kurbani olmak ve bu döngüden ne yaparsan yap cikamamak
Beklemek
Anne olmak
Beklemek...