Selâmlar!!
Ön yargılı mısın, değil misin? Birileri hakkında olumsuz düşüncelerini söylemeden önce kendine bakar mısın, bakmaz mısın...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Ön yargılı mısın, değil misin? Birileri hakkında olumsuz düşüncelerini söylemeden önce kendine bakar mısın, bakmaz mısın...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Görseldeki gibi bir şey :D aslında önyargılı değilim fakat evet insanlara önyargılı yaklaşıyorum ama içten içe önyargılı yaklaştığımı, yaklaşmamam gerektiğini kendime söylerim ama daha sonra haklı çıkıyorum :D artık diyemiyorum bence herkeste ufakta olsa bir önyargı vardır bu önyargıyı nasıl tanımladığımıza göre değişir bence.
birisiyle tanıştığım zaman ilk defa ön gösterimden bir kaç yorumum olur onun hakkında yani önyargıyı böyle tanımlarsak hemen hemen herkeste olacağını düşünüyorum.
Ön yargı demeyelim de ön Sezim ya da hislerim çok kuvvetli kolay kolay yanıltıyor hissettiğim ne varsa gerçekleştiriyorlar. Aslında yanıltmayan hislerde değil insanlar oluyor her zaman bu hayatta en kötüsünü aklıma getiririm o da gerçekleşince şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaratmıştır oluyor çünkü zaten olasılıklar arasında vardı ve psikolojimi de oluşacak duruma entegre etmiş oluyorum.
Kınamak ya da had bildirmek açısından değil. Ama kişilerle ilgili kafamda oluşan yargılar var elbette. Kendime bakarım ve kendimi bilirim her daim. Ancak çoğu zaman kişiler ile ilgili düşüncelerim doğru çıkar
Değilim. Birilerine laf söylemeden önce acaba neler yaşadı da bu kimliğe ulaştı derim. Sonra kendi geçtiğim yollara bakarım.
Herkesin dış görünüşten ziyade içinde yaşadığı başka bir kimliği vardır mutlaka.
Cevap
19Cevap
Ön yargılı değilim direkt insan sevmiyorum, ikisi farklı şeyler.. Gerektiği kadar insan olabilir bana yakın.. Keyifli günler..
Ön yargılı değilim
Teraziyi elimden hiç bırakmam. Adaletin, empatinin, kısasın, kıyasın ne olduğunu bilir ona göre davranırım.
Kimseye önyargıyla yaklaşmam. Benim için esas olan kişinin davranış bütünlüğüdür.
Kesinlikle ön yargılı değilim. Hiç olmadım.
Tam fikir sabihibi olmadığım, tanımadığım hiç kimse hakkında kati görüşüm ve değerlendirmem olmamıştır.
Aynı benim gibi! Aslında söylemem, fakat bende ciddi anlamda sorun yaratan düşüncelerim var! Aniden gelir ve yargılar, bu da beni rahatsız ediyor, fakat elden de bir şey gelmiyor!
Bazen birinin kokusu gelir, tek kelime etmesem bile, karşı taraf anlayıp tavır koyuyor, ki ciddi anlamda haksızlığa uğradım ve bunu aslında düşünmedim bile diyemedim, anlayamazdım da, çünkü anlamazlar! Anlatılacak cinsten bir şey değil!
Ön yargılı olduğum yer var, olmadığım yer var.
Ön yargısız olan insan görmedim zaten. Ne kadar az, ne kadar çok kullanan insan var sadece.
Ben iğneyi değil çuvaldızı önce kendime eleştiriyi önce kendime iç sesime yaparım, sonrası çok sonra gelir... 🥂
Bununla ilgili bende soru sormuştum ön yargı iyi bişey değil bence
Ben enpat ım ve kişinin önünü ardını görmeden karar vermem
Ön yargılı değilim ve ön yargılı olanları sevmiyorum
ön yargılı değilim benim düşüncem vardır beni ilgilendirir doğru veya yanlış benim kararımdır
Tanimadan bilmeden kimsenin hakkinda hükum vermem elestirmem bu benim tarzim degil yani õnyargi!!!
Kendime sürekli hatırlatıyorum önyargılı olma diye.
nedense ön yargı diye düşündüklerim 6. hismiş ve o hisler beni hiç yanıltmadı.
Temkinliyim diyeyim..
Ön yargılarım var evet..
Ön yargılıyım zor yanılıyorum
Olmamaya çalışırım.
Önyargılıyım. Önyargı yaşatır.
Ön yargım var maalesef
Konudab konuya değişir ön yargılı olma durumum
Ön yargılarım var..
Değilim hissederim...
Ön yargılı değilim.
Öz eleştirisi olan biriyim 🙂
Ön yargılıyım.