Varya öyle güzel bı kız ki ben onu görünce kendime hakim olamıyorum bir gülüşü var bir gülümsüyor bana karşı o an benim ruhum bedenimden cikiyo aklım yerlerde geziyo reeldeki tanıştığım kıza pis aşık oldum ve aşkımı itiraf ettim şimdi sıra opmekte onu cesaret edip aniden opcem yarın aşk itirafinda bulundum evini biliyorum kızın yaşadığı yeri biliyorum çalıştığı yeri biliyorum sırada kızı öpmek var ama onun öncesinde ona güzel bı hediye alcam çok aşık oldum ya hayatımda ilk defa kötülükten uzakta bı aşk yasiyorum masumca aşık oldum kıza kızı görünce yüreğim yerinden oynuyo gibi oluyo hersabah onu görmek hersabah sesini duymak yüzünü görmek onun gülüşünü görmek hersabah bana gülümsemesi biliyomusunuz çok iyi bı kız böyle melek gibi ya hersabah onu görmek için heyecanla dışarı cikiyorum ateş bacayı sardı 2 güne kalmaz ben bu kızla yatarım tamam 2 kere sarıldık şimdiye kadar ama uzun uzun sarıldık şimdi öpüşme sırası daha doğrusu ilkinde o bana sarılmıştı 2. sinde ben ona sarıldım şimdi ben bütün dünyadaki kötülükleri unuttum iyi bir adam olarak sadece ona aşığım artık akillandim ben başka kızlara bakmak yok ben aşık oldim ya şimdi capkinligi acilen bırakmam lazım bu 1. si 2. cisi kızlarla gevşek gevşek konuşmam yalnış kiskanabilir soğur benden kız kızlarla cıvık civik konuşma huyunu birakiyorum ve efendi adam oluyorum efendi Aren geri geldi artık bütün dünyadaki insanları seviyorim kimse umrumda değil yeterli sevdiğim kızi bikere opcem Allah. Beni carpsinki duzeldim efendiyim artık adam gibi adam olcam bu kızı üzersem reeldeki aşkımı üzersem Allah belami versin inşallah bu defa uzmucem
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık oldum aşık aşık ben aşık oldum kıza
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskandım hadi hayırlısı kardeşim 😅
Gardasim gardaşim bu deli oğlan aşık oldu la
Yarın yeminlen bak bu iş bitiyo gardaş şans dile
Çikolata şeker bisiler aliyimmi kıza sence
Kardeşim kızlar en çok hangi yiyeceğe tav olur bu 1incisi çiçek aliyimmi sence kıza gül falan
Tatlı görüntüde bir çikolata al götür abes olmasın görüntüsü yanına birde iltifat tamamdır.
Yok kardeşim gül alma başka birşeyler al
Çikolata ama ucuz olmasın demi pahalı olsun jantı çikolatalardan kıza ben papatya alsam cokmu abartılı olur gardaşim
Bulabilirsen papatya kafi. Yok be ucuzu pahalısı yok bu işin. Hoş bir çikolata olsun da gönlü hoş olsun.
Sen bana akıl ver kızlara ne hediye alınır sence çiçek dışında ama
Kanka adamın dibisin ya
İlk buluşma değil mi bu? Fazla bir şey yapmana gerek yok bence söylediklerim bile güzel olur senin için
Oğlum bu kız başka diğer kızlardan farklı ben bu kızı reelde gördükçe aşktan kafayı yiyom
Teşekkür ediyorum
Olm senin adın neden lgbt trans erkek?
Çünkü transimda ondan gardas
Hahah enayi
Valla ben aşık oldum kıza bundan sonra sadece sevdiğim kadın var benim için çok aşığım peşinde yıllarca koşacağım bı kadın buldum kendime hemde benim mahallemde yasiyo kız
Ömür boyu koşarım bu kızın peşinde ben
Ben bir traş oluyum bugün biraz saçımı kestiriyim yarın kıza yakışıklı gorukcem
Hafiften jöle surcem saçımı kesince kızlar joleye dayanamaz hafifte parfüm sıkarım birazda kızın etrafinda patinaj yaptimmi tamamdır gamzelerimide patlatirim kahkaha atarım bilerek kız içime düşecek kesin
Oğlum biz erkek adamız ya karıyla kızla konuşurken yalakalanirim ben erkek adam herşeyi yapar şimdi ben hafiften joleyi kokleyecem saça bak bakalım mahalledeki bütün kızlar peşimde ama ben aşık olduğum kadını yarın opcem ama biraz yarın yakışıklı giyinmem lazım damat gibi olmalıyım
Yarın bide kıza Ferdi Tayfur dinletirim dükkanda 😂😂😂😂
Tesettürlü mü kız
Hayirdir sen nerden biliyosun
Nerden biliyon sen ya sen nerden biliyon tesettürlü oldugunu
Sana kızın tesettürünu nerden bildiğini soruyorum çabuk cevapla
Sana soru sordum ortaya laf atıp kacma
Bana hemen cevap vereceksin nerden biliyon dedim sana
Sana yemin ederim hayatımda ilk defa bu kadar çok aşık olduğumu net şekilde hissediyorum bu kız çok başka ya
Tesettürlümü yoksa saçları siyah mı
Heralde dünyada canımı verecegim derecede çok sevdim bu kızı ben ilk görüşte aşk vuruldum ona ben ilk gülüşte aşk çok güzel tebessüm ediyo gülümsemesi ciğerimi yakiyo aklımdan gözümün önünden gitmiyo bana güldüğü halı bana bikere sarıldı ben öldüm öldüğümü hissettim sonuçta bana dokundu ben o tshirtumu yikamam artık ben o montumu yikamam artık sevdiğim kadın dokundu bana bugün montuma sarılıp uyuyacam onun kokusu var üstümde yarın onu görmek için sabırsızlanıyorum bana bı kere sarıldı ben öldüm bikere öpsem onu dudaklarim yanacak 5 hafta gatada yanık tedavisi görürüm kesin onu bikere öpsem sadece bikere bile olsa onu opcem kararlıyım gözü kararttim ölmek pahasına bile bikere öpüyum isterse ölürüm ben sevdiğim kadıni bikere opersem eğer ama sonucu ne olursa olsun opcem onu çok pis kararlıyım
Sen daha iyi bilirsin testturlu mu degilmi baksana herşeyi biliyosun hakkimda
Dünya alem duysun ben aşık oldum aşık olmak ne kadar güzelmiş ya aşırı mutluluk veriyomus hergun sevdiğim kadını görünce onun yüzünü hergun görmek varya beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor bir dakika bile görsen onu 24 saat aklında kalıyor ah aşk ne muhtesemsin ölüyü diriltirsin sen
Çok fena aşığım çok çok çok inanılmaz bı kiz ya hele bide gülünce of bahar bahçe gönlüm
Onun çalıştığı işyerinin karşısına çadır kurup oturasim var
Onun olduğu sehirdeyim onun olduğu mahalledeyim onu hergun görüyorum Allah'tan belamimi isteyim çok şanslıyım her istediğim oluyo ya
Sesini duyuyom en azından iyi olduğunu görüyorum hastalansa koşup yardım edeceğim kadar yakinimda çok mutluyum ya aşığım bu kıza ben ölürüm
Battaniye alıp isyerinin önünde acaba yatsammi
Aren diye yazılır benim adım çapkın diye okunur yakında çok farklı sekilde gelcem karşısına benim işim gücüm ne karı kız peşinde koşmak Aren napar sizce arkadaşlar sabahtan akşama kadar toprağa girene kadar karı kız pesindeyim ben
Aren diye yazılır dünyanın en tatlı dilli çapkını diye okunur kızların gönlünü tatlı dilimle çalıyorum Aren diye yazılır etrafı karı kızla çevrili kara parçasına Aren adı verilir 😂😂😂
Bütün dünyadaki karı kızla konuşurken cıvık civik konuşan adama Aren denir kisaca adımın Aren olduğundan da anlaşılacağı üzere heralde Aren isminin anlamı her gördüğü kıza aşık olan ve gamzeleriyle kızların gönlünü çalan kalp hırsızı diye kalp çalan diye nitelendirilen edebiyatı da baya baya saglam ceneside sağlam hoş sohbet kafa dengi eğlenceli sohbetleri ve şakacı tavırlarıyla kızları mest eden kişiye Aren denir Aren diye yazılır adam diye okunur kendimi ne kadar övdüm yakisikli bı trans erkek olarak ben ismimde yakışıklı
Jolesiyle genç kızların kalbini yakan bakışlarıyla kızların kalbini yerinden çıkarıp çıkarıp hoplatan adama Aren denir adım Aren soyadim koçak burdan genç kızlara sesleniyorum etrafınızda patinaj çekerim yan yan giderim bebeklerim o kadar gevşek bı adamimki tam pisligin tekiyim jöleli pislik derler kizlar bana 😂😂😂😂 ben tek bir kadına aşığım oda zaten yarın opecem onu hala aklimda onu nasıl opecegimi düşünüyorum evde aynada kendimi öperek deneyecem kıza anidenmi yapissam yoksa kulağına bişey dicem gelsenemi desem acaba yapissam mi direk
Genç kızların hayallerini susleyen Aren koçak bir kızla öpüşürken yakalandı flash flash hergece başka kızlarla takilan Aren neden tek bir kızla pozlar vermeye başladı popüler çocuk kızlar tarafindan popüler olan bu adam neden bu kadar havaliydi götü mü kalktı şerefsizin bu şımarık adam kendini ne saniyordu neden yanındaki kızla öpüştü niye yanında tek kadın vardı capkinligiyla kızlari cildirtan bu çocuğun amacı neydi
Hepsinin cevabı yarın kızı öpünce vercem benim adım Aren soyadim koçak ben bu oyunu bozarım arkadas
Çilek beni kiskanmaya başladı lan yarin kızı opecegimi hissetti sinirli bana karşı kesin sınırlı parmagimi ısırdı ya çok pis acıttı ya ne biçim kuş lan bu bana kafa tutuyo 😂😂😂😂
Kuşuda kendime benzettim la dün bir öptüm çileği Allah belami versin delirdi aşktan bir ucuyo evin içinde görmeniz lazım hasta olursunuz ya çilek ya askitom ya
Ben hergun evden çıkmadan önce çilek hanımı öperim onu opmeden evden adım atmam abisinin gülü o bal bal sevdiğim kadını kiskaniyo ya uyuz çilek 🍓 saçını örecem çileğin ben
Aren koçak gecelerde yakalandı ünlü isim açıklama yapmaktan kaçındı alkolü fazla mı kaçırmıştı
Aren koçagin bütün genç kizlarda resmi vardı bu ne simariklik bu ne kustahlikti bütün biyolojik erkeklerin egosunu yerle bir eden bu trans erkek neden bu kadar hızlıydı
Bu çocukta özgüven patlaması mi vardı fazlamı ozguveniyodu kendisine kendisini ne saniyordu bu Aren koçak nehir kocaktan ayrıldı şimdi başka aşklara yelken açtı yanında bı kızla yakalandi asiye koçak agliyo nehir koçak üzgün neden bütün kadınların soyadı kocakti Aren sen nabtin aslanim şimdide brezilyali kızlar arene bakıp ah keşke böyle yakisikli trans erkek sevgilimiz olsun diye ağlarken brezilyalı kızlar türk trans erkek olan Aren için agliyolardi dünyadaki bütün kızları kendine aşık eden bu çocuk uslanmiyodu testesteronlari çok erkeksiydi çocuk kendini tutamiyodu neyse ya cidden bu kadari yeter ya ben yarın kıza ne hediye alcam onu düşüncem annemle tanıştıracam kızı sonra eve davet etcem kızı annem davet etcek daha doğrusu annemi ogretecem çağırsim diye kızla bı yemek yiyelim önce restorantta sonra evde romantikligimi seviyorum ya
Yarın maç var tek kale 😂😂😂
Puştluk kanımda var ama efendi adamim
Bitek kadınlara karşı kibar ve iyi biriyim erkekler gebersin
Bir trans erkek olarak erkek düşmanıyim kadınlara hayranım
Ben kadınlara karşı dünyanın en iyi adamıyım sadece kadınlara iyilik yaparım ben
Ben sadece kadınlara iyilik yapan trans erkeğim aşık olduğum cinsiyete iyilik yapmak onurdur benim için
Sevdiğim aşık olduğum cinsiyete kadınlara karşı tabiki sonsuz derecede kibarim sevdiğim cinsiyeti korumak benim görevim kadınlara olan aşkım beni benden aldı sevdiğim aşık olduğum cinsiyetin mutlu olmasıni istiyorum koruyorum kolluyorum bir trans erkek olarak aşık olduğum cinsiyete kimse laf edemez benim yanımda nokta bir kadın benim ister sevgilim olsun ister olmasın dünyadaki bütün kadınlar benim yanımda prenses gibi ilgi görür benden
Memeler memeler vajinali memeler emmeye bayılırım memeleri
Bir trans erkek olarak beni baştan çıkaracak tek organ meme kadınların memesi
Kadın kolik bı adamim sırf o meme yuzunden
Birr trans erkek olarak meme organına aşığım kadınların memesine asigim
Bir trans erkek olarak cinsel anlamda bayılıyorum kadınlara ve organlarına bu kadar güzel organ olabilirmi ya ölene kadar trans erkek olarak amcı bir erkeğim * manyagiyim
Babam bana diyoki dünyada arasan senin gibisi gelemez dünyaya kadın delisi diyo 😂😂😂😂
Dünyada senjn gibi marjinal uçuk bı deli dünyada yuzmilyonda 7 milyar da 1sin diyo sana kimse benzeyemez picsin diyo 😂😂😂
Babamın da işi gücü benle uğraşmak çapkın bı oğlu var gurur duyacagina anca eleştirsin
Milletin babasinin bir tane gelini olur ben babama dünyadaki bütün kadınları gelin olarak getiriyorum yinede bu adama yaranamadım ya
İnsan oğluyla gurur duyar trans erkek babasisin oğlun bütün dünyadaki kızlara ölünceye kadar iyi davraniyo laf soylettirmiyo oğluyla onur duyacagina feminist bı oğlu var diye gurur duyacagina anca serserilik senin işin gücün diyo😂😂😂