Allah kuran carpsinki çok aşık oldum kıza bir gülüşü var hergun görüyorum kızı yanındayım doyamiyorum seyretmeye aşık oldum sizce?

Varya öyle güzel bı kız ki ben onu görünce kendime hakim olamıyorum bir gülüşü var bir gülümsüyor bana karşı o an benim ruhum bedenimden cikiyo aklım yerlerde geziyo reeldeki tanıştığım kıza pis aşık oldum ve aşkımı itiraf ettim şimdi sıra opmekte onu cesaret edip aniden opcem yarın aşk itirafinda bulundum evini biliyorum kızın yaşadığı yeri biliyorum çalıştığı yeri biliyorum sırada kızı öpmek var ama onun öncesinde ona güzel bı hediye alcam çok aşık oldum ya hayatımda ilk defa kötülükten uzakta bı aşk yasiyorum masumca aşık oldum kıza kızı görünce yüreğim yerinden oynuyo gibi oluyo hersabah onu görmek hersabah sesini duymak yüzünü görmek onun gülüşünü görmek hersabah bana gülümsemesi biliyomusunuz çok iyi bı kız böyle melek gibi ya hersabah onu görmek için heyecanla dışarı cikiyorum ateş bacayı sardı 2 güne kalmaz ben bu kızla yatarım tamam 2 kere sarıldık şimdiye kadar ama uzun uzun sarıldık şimdi öpüşme sırası daha doğrusu ilkinde o bana sarılmıştı 2. sinde ben ona sarıldım şimdi ben bütün dünyadaki kötülükleri unuttum iyi bir adam olarak sadece ona aşığım artık akillandim ben başka kızlara bakmak yok ben aşık oldim ya şimdi capkinligi acilen bırakmam lazım bu 1. si 2. cisi kızlarla gevşek gevşek konuşmam yalnış kiskanabilir soğur benden kız kızlarla cıvık civik konuşma huyunu birakiyorum ve efendi adam oluyorum efendi Aren geri geldi artık bütün dünyadaki insanları seviyorim kimse umrumda değil yeterli sevdiğim kızi bikere opcem Allah. Beni carpsinki duzeldim efendiyim artık adam gibi adam olcam bu kızı üzersem reeldeki aşkımı üzersem Allah belami versin inşallah bu defa uzmucem
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık oldum aşık aşık ben aşık oldum kıza
Allah kuran carpsinki çok aşık oldum kıza bir gülüşü var hergun görüyorum kızı yanındayım doyamiyorum seyretmeye aşık oldum sizce?