Aşk İlişkileri Aşık oldum buradaki kıza napıcam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok komik tatlı güzel Güncellemeler+1 yıl Evleneceksen fe Aşık oldum buradaki kıza napıcam? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hani insanlar konuşa konuşa ya sende ona söyliceksin soru açmaktansa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanki kötü bir şey olmuş gibi anlatıyorsun. Açıl konuş kızla muhabbet et güzel güzel 0 0 Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani ya yazacaksın ya da öyle kalacaksın ne yapabilirsin başka 0 0 Yorumla
bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hesabını kapat ve siteden koşarak uzaklaş 1 0 Yorumla
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl bizim dediğimize göre mi hareket edeceksin 0 0 Yorumla
GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ne kadar kolay aşık oluyorsunuz 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Brezilya dizisi gibi mübarek ne siteymiş 😅 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Git ve açıl 0 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Konuş söyle belki olumlu bakar belli olmaz 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tuvaletten sıcan kızlara bile aşık oluyorsunuz la 0 1 Yorumla külllkedisi +1 yıl ŞDPXCPCŞCKLVVPŞVLVLVKV kusura bakma kahkaha attım Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızı engelle 0 0 Yorumla
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapma yanarsın 0 0 Yorumla
bsbusss Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Git söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hani insanlar konuşa konuşa ya sende ona söyliceksin soru açmaktansa
Sanki kötü bir şey olmuş gibi anlatıyorsun. Açıl konuş kızla muhabbet et güzel güzel
Yani ya yazacaksın ya da öyle kalacaksın ne yapabilirsin başka
Hesabını kapat ve siteden koşarak uzaklaş
Kendisine söyle bunu, bize değil.
bizim dediğimize göre mi hareket edeceksin
Ne kadar kolay aşık oluyorsunuz
Brezilya dizisi gibi mübarek ne siteymiş 😅
Git ve açıl
Konuş söyle belki olumlu bakar belli olmaz
Hoşlantıdır bence gelip geçer
Tuvaletten sıcan kızlara bile aşık oluyorsunuz la
ŞDPXCPCŞCKLVVPŞVLVLVKV kusura bakma kahkaha attım
Sakın kiprasma ellerini havaya kaldir