İnsanın kendine kızgınlığı, kolay kolay geçen bir şey değil. Yine de ipler bizim elimizde ✋🏻
Kendinle aran nasıl?

İnsanın kendine kızgınlığı, kolay kolay geçen bir şey değil. Yine de ipler bizim elimizde ✋🏻
Kendinle aran nasıl?
Çok kızdığım nokta oluyor. Bazen ne isteğimi biliyorum, beni neyin mutlu edeceğini ama konfor alanımdan çıkmak beni aşırı korkutuyor, bu yüzden cesaret edemiyorum. Kendime bu noktada çok fazla kızıyorum.
Konfor alanından çıkmak beni de zorluyor. Yine de çıkılmaya değer yer ise çıkmayı göze alıyorum
Sen de en iyisini yapabilirsin :()
Kendimle bu sıralarda aram iyi ve daha da iyi olacak..
Kendime kızdığım noktalar var elbette ama artık kızdığım zaman küsmüyorum kendime. Bir hata mı yaptım telafisi için uğraşıyorum.
Sürekli kendime kızıp daha da dibe çekmiyorum. Her zaman için insan kendine hata payı bırakmalıdır.
Kızdığın zaman kendine yüzüne 2 tokat at barışıyor insan kendisiyle.
Kaynak: ABD bilim insanı Abdurrahman 😬
Benim ne suçum vardı ya 🤒
Ahahah serap çok mantıklı 😂 kendimizle barışmak için yengeçe tokat 😂😂
Çok sevdim bunu ben 😂
Bir yengeç atasözü derki: "2 kadın bir araya geldi mi? Kendine mezar seçmeye başla"
#Yengeçevedaa ⚰️
Niye pembe göründü ya lacivert olması lazım değil mi 😃
Ahahaha bu kendini koruma yöntemi 😂 yalnız benden kacamazsın
Cennetin dibi deseydin bari 😐
Serap 😠
Tamam biraz komikti 😂😂
Tamam çok. Sus artık 😬😂😂
Kesecem kendimi
Kendime kızdığım noktalar elbette var. İnsan bazen karşısına kendisini alıp, ne yapıyorum ben diye sorgulamalı. Aldığım fevri kararlara kızıyorum, inadıma kızıyorum, gereğinden fazla değer vermeme, inandığım insanlara çok fazla taviz vermeme vs.. var bir kaç bir şey yani.
Kızamıyorum, kıyamıyorum kendime...
Ne güzel 😎
Teşekkürler. 🙂
Cevap
20Cevap
Evet nasıl insanların gerçek yüzlerini göremem dediğim zamanlar oluyor.. Keyifli geceler..
Bunu ben de diyorum. Oysaki insanları anlamakta iyiyiz diyorduk, iyi niyetimizden mi nedir
Sanırım sevdiğimiz zaman o derece düşebileceklerini konduramıyoruz
Evet ikizler
Evet kendime çok kızdığım bir konu vardı. Fakat o konuyu geride bıraktım ve kendimle barıştım.
Kendime kızdığım noktalar yok
Kaliteli bir soru olmuş..
Kendime kızdığım zamanlar oluyor ama sonra çabuk affediyorum, hep mi hata yapıyoruz sanki boşveeeer diyorum. Ben sonuçta yapmışsam bir şeyi sebepsiz yapmamışımdır..
Kendimle aram iyi,
Hatta bir tek kendimle aram iyi...
Canım kendim☺️
Teşekkürler ✨
Kendiniz ile barışıklığınız daim olsun.
Çok teşekkür ediyorum 💫
Ne demek ✨
İllaki fevri hareket etmek buna dikkat ediyorum düşünmeden yapılan her hareketten kaçıyorum
Kaçmaya gayret ediyorum 😅
Tamam 😃
😳
Bugün ilk defa kendime çok kızdım 1 yıllık bir arkadaşımla beraber Quiz yaparken bilgisayarımda sıkıntı yaşadım Quizim gitti. O sırada arkadaşımdan yardım isteyince hayır benim eve gitmem lazım işim var deyip beni ortada bırakıp gitti. Başka insanlardan yardım istedim Quizim geri geldi ve ödevimi yapmış oldum. Bu giden kızla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor kıza ders konusunda yardımcıda oluyordum gerçekten Quiz gidince zor durumda kaldım bana yardımcı olmadı. Onun başına gelseydi ben ederdim…
Var olmaz mı kıymet bilmeyen insanlara hal hatır sorduğum için, kıymet verdiğim için, umursadığım için, insan gibi davrandığım için kendime çok kızıyorum. affedemiyorum kendimi. aklımın en kuytu köşelerine, gönlümün en izbe yerlerine gidip kaybolayım istiyorum bazen.
Kendime kızmıyorum , verdiğim kararlarda hissettiklerimde beni ben yapıyor. O an ne istediysem onu yatım der geçerim çünkü günlerce kızsan da değişen bir şey olmayacak yaşanan yaşandı ve bitti kafasındayım.
Var. Bazen sinirime yenik düşüp can yakabiliyorum maalesef.
Hak ediyorlar ama 😶
Hayır. 😁
Hee 😬 olmaz o zaman 🧐
Var. İnsanlara değer verme ölçüsünü ayarlayamıyorum ve birden sahiplenme iç güdüsüne bürünüyorum. Saldım çayıra mevlam kayıra yapmak daha mantıklı 😂 gerçek yüzü ortaya çıkıyor en azından.
Bazen "hayatımı daha farklı bir şekle dönüştürebilirdim" deyip kendime kızıyorum. Ama yeniden dünyaya gelsem yine aynı yoldan giderdim sanırım
tükeniyorum yavaş yavaş adım adım biraz daha yaşlansam huysuz bir ihtiyara dönüp oyun dışında kalacagim belli. bu hayat denen oyunu pek oynayamadım. toparlanmam lazım yoksa o uçuruma sürüklenecegim
Her insanın yok mu? Sen neden bunu yaptın? Neden farklı olmadi falan filan. Yani kendini suçlama bir nevi...
Kendime kızdığım noktalar fazlasıyla iyi niyetli olmam herkes için iyi düşünmem ve hayal kırıklığına uğramam
var, çabuk duygulanıyorum mesela, arada içim daralıyor, istemsizce kendimi huzursuz ediyorum bunlar bazen beni zora sokuyor
Var, çoğunlukla insan denen varlığın komplex yapılı olduğunu düşünüyorum ama yanılıyorum bas baya düzüz niyet felan yok.
Oluyor arada. Ama genel anlamda kendimle aram iyi. En çok da şu son senelerde kendimin farkına daha çok vardığım zamanda.
Kendime karşı oldukça anlayışlı ve nezaketliyim herhangi bir konuda kendime kızıp kendimi tuketemem. Her zaman next.
Tembeliğime ve Öfkem fazla kalp kırıyorum. Şu sıra herkesi dövesim var ama bir yanım buna çok kızyor.
Var maalesef, insanların yaptığı tüm ayıbını saklamak affedersin g*tünü düz yapmak, sonra diyorum boş ver Allah da benim ayıbımı örtsün
Kendi kendimi dolduruşa getirip olmayacak kararlar alıyor sonra da pişman oluyorum
Kendime kızdığım nokta. Zamanında yanlış insanlara gözü kapalı güvenmiş olmam.
Çok var hemde. Küçüklüğüme dönüp her şeyi düzetlmek isterdim inan
Planlarımda bazı aksaklıklar yaptığım zaman.
Kendimi seviyorum ama kızdığım noktalar var
İnsanlara çok güvenirim , kıramam hiç bir zaman. bu kızdığım tarafım. içime atıyorum nedense.
Yapmasaydım daha iyi olurdu dediğim bir kaç şey var..
Kızdığım tek konu yeterince özgüvenli ve atılgan olmamam onun dışında yok
Her sabah kendime kızıyorum neden erken uyumadım diye
Hayır tabi ki ben en ponciğim cağnım kendim 😎
Kaç numara gözlük o 👀
Star gözlüğü o 🤩✨😎
😂😂
beceremediğim her kız için kendime kızıyorum. her gün en az bir kişiyle yatmazsam mutsuz hissediyorum.
Çok sakin ve yumuşak kalpliliğime en çok kızarım
Yok seviyorum kendimi 🥰
Aşiri güvensizim 😵💫
Tek bi konuda kızıyorum ona da engel olamıyorum
Bazen oluyor aslında.
çok var düzeltiyorum günden güne
Elbette ki, ayrıntıya gerek yok...
Yok bir şey beceremem
Neden bu kadar mükemmelim 😐
Evet çok aptalca hareketleri var
İnsanlara hâlâ şaşırabiliyor olmak.
Elbette her insan gibi
Var yavru kurt
Bolca..
Bazen kızıyorum
Benım yok yengeç. Peygamber gibi adamım ben 😂
Tövbe tövbe 🧐
Gibi dedim ya tövbelik olay yok 🤔
İyi birisin biliyorum. Yine de gibisine bile yaklaşamayız 😶
İtin önde gideniyim desem tövbe demezsin bak 😂😂
Deseydin tepkimi o zaman görürsün bak 🧐 şimdi dersen, tepkim yapmacık gibi görünür 😐
Başka bahara diyelim ama ben iyi bir insan degılım yengeç.
Değer verdiğim insanlara karşı iyi bir insan olmaya çalışıyorum hepsı bu.
Kendimi başkasına sevdirmeye çalışmasaydım
var tabi hiç olmaz mıı
Çok nokta var ama hiçbişey yapmam
Evet var fazlasıyla🙃
Var evet
Her zaman kendime kızarım aslında
Yanlış seçimlerim
Kendimle aram iyi değil
Evet hem de çok var
fazla inatci olmak
Var kendimin ağzına ediyim s*****refsiz kendim
var tabiki