..
Erkekler mi yoksa kadınlar mı geç affeder ya da affetmez?
..

Çbuk veya geç affetmey ya da hiç affetmemek cinsiyetle değil karakter yapısıyla ilgili bir konudur. Aynı evde büyümüş tek yumurta ikizi iki kardeşten birisi çok merhametli plup herşeyi kolayca affedebilirken diğeri çok kindar olup hiçbirşeyi affetmiyor olabiliyor. Bu şekilde tanıdığım insanlar var.
Arandaki sağlam ilişkiler konunun çok uzamasına gerek bırakmaz. Kapris trip bizi milletin çok başvurduğu canım bir davranış. Konuşursun bir kenara çekilir üstünde düşünürsün ille de ben saçmalığından kurutulup özür dilersin. Gereksiz buluyorum uzatanları.
Yapılan şeye göre değişir bu.. Keyifli günler..
Teşekkürler 🍀🥂
Günaydın, sana da aynı şekilde tatlı bir gün diliyorum 🍀❣️🙏
Affetmek diye bir şey yoktur.
Cevap
19Cevap
Selam gadası 🙃
Gururu olan insan hiçbir şekilde affetmez.
Karaktere göre değişir
kesinlikle erkekler affederler kadınlar acımasızdır.
Ya erkek milleti biraz saftır kadınınki ilgi gösterdim iki sevgi gösterdi mi yelkenleri suya indirir Bir iki gün surat yapar ondan sonra düzelir ama kadınlar öyle değil kadınlar adamı süründürür vallahi
Kişisel gelişimciler, cinsiyete bakmadan 🙂 Ben herkesi affettim, sadece rahatsız olduğum kişilerle görüşmeyi kesiyorum 🙂
Ne kadar geç ne kadar erken olacağına yapılan hata ve kişinin konuya ne kadar hassas olduğu belirler. Bazı hatalar bir ömür affedilemeyebilir.
Değişir her insan farklı ama insanlar her kişiye de aynı davranmayabilir birine çok affedici oluruz öbürüne kök sokturebiliriz yani değişir
erkekler. aslında ben hiç affetmem ama işte hemcinslerimi savunmak açısından dedim lgdklfşg
Bence bunun cinsiyetle bir alakası yok. Karakterle alakalı.
İlk önce surunmen lazim ve buna kadının inanması lazım.
bende su dıger tarafta yazdıgım yazıya bır cevap alsam.
surunmem mı lazım?
:D
Erkekler vefalıdır kadınlar stres için sınır etmek için dünyaya gelmiştir
Erkekler geç affeder.
Kadınlar duygusal olduklarından hemen kabullenir.
Kadınlar genel olarak daha geç affeder çok fazla alternatifleri olduğu için.
Kişiye göre değişir bazen kadınlar geç affeder bazen erkekler yaptığın şeye görede değişir tabi.
Sanada:)
Bence kadın daha duygusal olduğu için affeder ama erkek farklı arayışlara girmeye meyilli olduğu için aman biri gider biri gelir kafasında affetmek istemez
Kadınlar kızlar bayanlar günaydın
Erkekler
Kişiye göre değişir cinsiyetle değil.
Kadınlar unutmadığı için kadınlar geç affeder
Bu kadın ben isem affetmem.
Kişiye göre değişiyor
Cinsiyetle alakalı bır durum degıl bu.
Affetmez.
Efendim
İyiyim sen?
Sevindim.
Allah affeder, ben affetmem.