Sevgilimle saçma bir seyden dolayı tartismamiz oldu, guya ben uzatıyorum falan filan. Neyse her şey yolunda saniyordum bir kaç gun gecti, arayim de konuşalım dedim. Demez olsaydım keske. Kendisi daha nasıl sinirli, nasıl bir öfke. Hep boylesin, anlayamıyorsun, boyle yaptıkça seni göresim gelmiyor, az buluşup az tartisalim dedik onu da yapamıyoruz, saydırdı resmen. Bunların ne kadar ağır oldugunun hala farkına varmıyorsun dedi, neyse kapat ya sinirden hasta edeceksin insani bir kaç gun ne yaz ne konuşalım dedi. Çok üzüldüm, aramaya calistim ne ara ne de yaz diyor
Boyle bir şey şimdiye kadar hiç olmadı, ilk defa yaşıyorum en büyük tartışmalarda bile birbirimize yine de mesaj atardık ne yaptigimizi falan. Bizim is bitti mi yani? Sizde de oldu mu , ne yapmalıyım? Yardimci olun lutfen :( Sizce yazar mi? Bir gun oldu ama benim icimden yazmak geliyor bile, sonra aklıma dedikleri gelince nefret ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biz tartissak bile bir gün bile konusmadan yapamiyoruz
Bizde öyleydik, maalesef 5 yıl sonra değişiyormuş demek ki. Her seyin birikimi galiba. Yok efendim sogmus, yok şöyle yok boyle. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Bu laflarından sonra benim 24 saat sonra yazmam kendime saygim olmaz mi sence sonuçta bana def0l, yazma, arama, hasta ediyorsun beni dedi
Evet 🙄
Ama yazmam gerekiyor artık bıktım boyle belirsizlikten bu ne allah askina cocuk gibi
3 gun oldu yazdım boyle daha ne kadar surecek diye
Iyidik boyle, kafamızı dinliyorduk diye cevap vermis... saka gibi yeminle sanki hiç bir şey olmamış gibi cevap vermesine bakarmisin
sen zaten ben olmadigin surece mutlusun benden nefret edecek kadar ne yaptım sana dedim
iyi b0k etmişmiyim
Iyi anliyorum bazen hic bisey yokmus olmamis gibi yaziyorlar ama dogru olani Rahat birak kac gün sonra kendisi konusur diye düsünüyorum seni önemseyip deger veriyorsa en iyisi zamana birakmak bence
Gerekirse ömür boyu konuşmam..
Bu laflarından sonra benim 24 saat sonra yazmam kendime saygim olmaz mi sence sonuçta bana def0l, yazma, arama, hasta ediyorsun beni dedi
1 hafta max
Hiç bir sekilde konuşmadan?
Yok ergen gibi gönderme yapiyoduj
Yazma mk
Neden, ne zaman yazım o zaman
O yazana kadar yazma
Dayanamam ufff
Bir denesem sonra hiç bir şey yazmayım eger ters cevap verir ya da hiç bir şey yazmazsa? yoksa öyle olmaz mi
Lan aynı benim hatalar mk artık bilgeyim ve sana yazmaman gerektiğini söylüyorum
Valla dayanamıyorum ama
Dayanirsin
bi kerecik de mi denemeyim
Dene ya ben bişey demiyorum
Tavsiyen ne peki
sadece sorsam hala benimle konuşmak istemiyormusun diye
Tavsiyem yazmaman?
Ikinici plan tavsiyen ne :)
Yazmadığı her saate yeni birini eklemen
O zaman kesin biter her şey
Ee bitsin bitmesini istemeseydi dayanamazdi
Yani simdi yazıp sorsam bir konuşmak istemiyormuşsun diye daha
Ona gore devamini getirsek olmaz mi
Sen bana yardimci oluyorsun
Yazma yazma mk
Ya lutfen ama :(
kiiiiz nerdesin beni durdur yoksa yazacam
yazip eger rahat birak derse ne yapmam gerekir
3 gun oldu yazdım boyle daha ne kadar surecek diye
Iyidik boyle, kafamızı dinliyorduk diye cevap vermis... saka gibi yeminle sanki hiç bir şey olmamış gibi cevap vermesine bakarmisin
sen zaten ben olmadigin surece mutlusun benden nefret edecek kadar ne yaptım sana dedim
iyi b0k etmişmiyim
Ben sana yazma dedim