- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBurada mevzu kısıtlamak değil ki! Korumak. Ben birlikte olduğum kıza bakarken hayatımın aşkını görüyor olabilirim, çocuklarımın annesini görüyor olabilirim. Ama diğer çocuk belki de bir çift meme ile pürüzsüz bir bacak görüyordur. Bu durumda erkek arkadaşı olarak benim sevgilimi korumam gerekir. Bu kısıtlamak değildir korumaya çalışmaktır. Ben kız arkadaşımı korurum o beni korumaz. Bu yüzden de onun benim sözümü dinlemesi gerekir. Ben o çocukla konuşma diyorsam konuşmasın, o etek kısa diyorsam giymesin çok zor değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet korurken kısıtlamak oluyor bu. Peki kısıtlamadan korumak mümkün müdür? Yani o kısa eteği giyindiğinde sen peşinde hafiye gibi gezip onu kısıtlamadan korur musun?
- +1 yıl
Ben onun yanındaysam olabilir. Mesela bir kafede vs, kız arkadaşımın kısa bir etek giydiğini ve bir oğlanın ona baktığını gördüm diyelim. Ben o oğlana müdahale ederim. Ama ben yanında değilsem, gerçekleri konuşalım ben 7/24 sevgilimin yanında olursam nasıl para kazanabilirim, kazanamam. Haliyle bir yerde ondan ayrılmam gerek. Burada da benim koyduğum kurallar devreye giriyor. Ben yokken o etek giyilmeyecek.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSahiplenirim, aşırı koruyup kollarim... ama o benim bu sevgime güvenip bana güven vermeyen hareketlerden bulunursa.. benim de müdahale etmem gerekir.. nereye kadar kisitlabilirim ki? Sosyal medyadan kısıtladın, çevreden kısıtladın, telefona gelen her çağrıdan haberin oldu... eee ben yaşamadım ki bu aşkı.. böyle mi olacak... ben paranoya oldum çıktım .. zaten güvensiz tavırları varsa.. bitirmek en sağlıklı degilmidir? Sevgi, saygı ve güven karşılıklı olması lazım değil mi? Ayrıca kocaman adamı nasıl kısıtlama yapabilirim ki? ... çocuk değilse eğer ona zarar veren şeylerden korumak amaçlı kısıtlarim... ki.. oda saçma... dar giyinmesin... karşı cinsle samimi olmasin yeter... bunuda bilmiyorsa vay benm halime..
12 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsj erkekler dar giyiniyor mu
- +1 yıl
🙄giyiniyor yaka açık paça kısa
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılkarşıdakiyle ne kadar anlaşabildiğime bağlı bu bence, zaten rahatsız olacağım ya da onun için kötü olacak bir şeyi söylememe gerek yok en başından yapmaması veya ona uygun davranması gerekiyor bu kısıtlamaya giriyor mu bilmiyorum ama kendisi yapmıyorsa herhangi bir şey de söylemem dile getirip şunu yap bunu yapma demem ilişki de uzun sürmez muhtemelen herkes kafasına göre olursa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
u +1 yılSahiplendiğim sevgilimi kısıtlamam ama kıskanırım, paylaşamam, her an her şey olabilir. Kısıtlamak sahiplenmek değildir; ne olursa olsun ben senin yanındayım, seninleyim, bir şey olursa ben burdayım demektir, bunu göstermektir.
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çok mantıklı
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda şükürler olsun ki hayalimdeki birlikteliği yaşıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Allah birlikteliğinizi daim etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kısıtlamam insan sevdiğine güvenmeli. çünkü hem sevgilim hem de bende zaten kendi sınırımızı biliriz yani kimseyle samimi olmayız karşı cins olarak ya da mesafemizi koruruz.. bu yeterli olur. ama her zaman korur yanında olurum gerekeni yaparım.
10 Yorumla
+1 yılKısıtlamak bir nevi özgürlüğüne engel olmak demektir ben böyle birisi değilim ama elbette ilişkide çiftlerin karşılıklı olarak dikkat etmesi gereken unsurlar var normali olan şeyler onun dışında hiç bir şekilde kısıtlamam..
13 Yorumla- +1 yıl
Sence kısıtlamadan sahiplenmek mümkün müdür?
- +1 yıl
Kısıtlamak sahiplenmek anlamına gelmiyor ki? Empati yapalım kendi tarafımızdan bakarak çok sevdiğin bir şeyi sevgilin kısıtlasa hoşuna gider mi sebepsiz yere? gitmez o yüzden nerede nasıl davranılması gerektiğini bilmek çok önemli bana göre bir ilişkide...
- +1 yıl
Sahiplendiğin bir şeyin güvenliğini düşünürsün ve kontrol etmek istersin. Mesela sevdiğin kişi kendini tehlikeli bir durumun içine sokmak isterse ve sana bana karışma beni kısıtlayamazsın derse nasıl tepki verirsin? Göz göre göre tehlikenin içine girmesine göz yumar mısın yoksa kısıtlar mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSahiplendiğim, sevdiğim insanı hiç bir özelliğini değiştirmeden sevmeyi sahiplenmeyi tercih ederim. Kısıtlamak demek benim hoşuma gitmeyen davranışlarını değiştirip onu istediğim kalıba sokmak olur. Bu yüzden kısıtlayıcı olacağım birisiyle sevgili olmam
19 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çok mantıklı. Herkes kendine uygun biriyle olsa kısıtlamaya da gerek kalmaz aljksdf
- +1 yıl
Kesinlikle. Ben kısıtlama koyarak strese gireceğim, o kısıtlamaya gabi olarak kendini hapiste gibi hissedecek. Hiç gerek yok hayatı zindan etmeye
- +1 yıl
Haklısın. Aslanı alıp kutuplara götüreceksin hadi benim dünyama uyum sağla diyeceksin. Ne gerek var git kutup ayısıyla evlen. Senin dünyana uyumlu biri zaten değil mi alkjdsfkjl
- +1 yıl
Gerçekten bana kutup ayısı lazım ajsjs
- +1 yıl
Napıcan kutup ayısına aslan varken alkjfdjkl
- +1 yıl
Sıcağa gelemem ben sjsjs
- +1 yıl
Heee ama ayı olmasaydı bari. Penguen falan da olur ajlkdsf
- +1 yıl
Ayı olsun beni kollarının arasına alıp soğuktan korusun ahsjsjs
- +1 yıl
alksjdfkl mantıklı askjfldkl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek demek sevdiğini kısıtlamak demek değildir tabiki de. Herkesin kendine ait özel alanları olmalı. Çok karışılmasından hoşlanmam
113 Yorumla- +1 yıl
Kıyafetlerine karışabilir mi?
- +1 yıl
Kıyafetlerimde bir abartı olmadığı için karışacak bir durumu da olmaz o kozu vermem ona
- +1 yıl
Kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karışabilir mi?
- +1 yıl
Karışamazzzz
- +1 yıl
Yediğin yemeğe karışabilir mi?
- +1 yıl
Bkunu çıkarmasın mümkünse 😂😂
- +1 yıl
İçtiğin içeceğe karışabilir mi? alsfdkjd
- +1 yıl
İçeceğine tükürürümmm karışsın isterse 😂
- +1 yıl
asdljffd hangi hayvanı seveceğine karışabilir mi? asdlfj
- +1 yıl
Karışabilir ben severken hep sevgilime danışırım hayatım şu kediyi sevebilir miyim diye sjsjjs
- +1 yıl
akdsjlff işte tam bir bartın kızı adsfljk
- +1 yıl
Karadeniz kızları öyledir sksjsj
- +1 yıl
Keşke İzmir kızları da öyle olsaydı, hepsi asi alksdflkj
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSahiplendiğiniz sevgili ne demek? Bu kendiliğinde baştan yanlış anlatım.. birine ait hissede bilirsin kendini, benimsersin,, bu ayrı ama sahiplendim demek apayrı bir şey ve yanlış tabiki.. Kısıtlamam da, kısıtlamalar yaparak karşındaki insandan doğru tavırlar sergilemesini beklemek nasıl bir mantık? Kalbi, ruhu sana ait olan, sende olan korktuğun hiçbir yanlışı yapmaz zaten, ama diger türlü istersen herşeyden kısıtla,, hiçbir önemi yok, öyle bir yaparki ruhun bile duymaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Kısıtlamak tamamen kendine de hayatındaki insana da güvensizliktir. Koruma güdüsü, sahiplenme böyle bir şey içermez. Aksine her zaman için destek ve güven duygusunun üst seviyede olmasıdır.
110 Yorumla- +1 yıl
Peki tehlikeli olduğuna inandığın bir durumun içine girmek isterse o zaman kısıtlamaya çalışır mısın?
- +1 yıl
Kısıtlamak onu o tehlikeye itmekten farksız olur. Kısıtlamaya değil, onun iyiliğini düşündüğümü ve durumun neden tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışırım. Yine de o durum içine girecekse yanında olurum ve ufak ufak durumun içerisinden ona farkettirmeden çıkarmaya çalışırım.
- +1 yıl
adslkjfjl manipüle ederim diyorsun yani. biz erkeklerde öyle yetenekler yok. direk yapmayacaksın! diyoruz alskfd
- +1 yıl
Sadece tehlikeli bir durumsa yaparım evet, ama haricinde onu da yapmam. Sadece ilk anlattığım kısmı yaparım normalde. Evet, siz biraz fazla direktif vermeye yöneliksiniz ama pek bir işe yaramaz işte o, başınız ağrır yani durduk yere shsjdj
- +1 yıl
Evet ters tepiyor, inada biniyor. Kurnazca yaklaşmak daha iyi aslkdjf
- +1 yıl
Normalde kurnazlık iyi değil ya, ama durum tehlikeli boyutta ise lazım tabi sgshjd
- +1 yıl
Fark edilmediğin sürece sorun yok adslkfjl
- +1 yıl
Lütfen, asla fark edilmeyecek şekilde olur zaten ahsjdj
- +1 yıl
Erkekler bu konuda savunmasız alskdjf
- +1 yıl
Doğru sgshjd
+1 yılKimse kimseyi kısıtlayamaz ama hoşanılmayan rahatsızlık veren bazı şeylerin bertaraf edilmesi istenebilir, bu kısıtlama değildir. Sevgi, bazen fedakârlık gerektirir...
13 Yorumla- +1 yıl
Peki tehlikeli olduğunu düşündüğün bir durumun içine girmek isterse orada müdahale edip onu kısıtlar mısın? Mesela dekolte giyip sapıkların bol olduğu bir mekana gitmek isterse?
- +1 yıl
Zorla kimseye bir şey yaptıramazsın, sen rahatsızlığını dile getirirsin, O zaten seni seviyorsa senin rahatsız olduğun bir şeyi yapmaz...
- +1 yıl
Haklısın. Teşekkürler
Böyle kısıtlayabilirim
11 Yorumla- +1 yıl
akljdsjklf güzel sahipleniş
Soru başlığını düzeltsinler bea. Kısıtlamak benim haddime değil. Rahatsız olduğum durumları konuşuruz, doğrusu bu zaten.
13 Yorumla- +1 yıl
alkjfd ne varmış soru başlığında? asdflk
- +1 yıl
Düzeltsinler dedin ama. Yanlış olan ne? neyi düzeltsinler ajfskll
+1 yılHayatıma girecek insanın kendini bilen dürüst bir insan olduğunu varsaydığım için kısıtlamam ayrıca kısıtlama tarzı şeyler benlik değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Kendini güvenli olmayan bir durumun içine sokmak isterse bile kısıtlamaz mısın?
- +1 yıl
Güvenli olmayan durumdan kastın ne?
- +1 yıl
Sık sık cinayet işlenen bir yerde eğlenmeye gitmek istemesi gibi
- +1 yıl
Akılsızlığının cezasını çeker bu konuda benim yapacağım bir şey yok
kisitlarim ama cok da degil kagakljgkjelkjgljeklaklgklejak
13 Yorumla- +1 yıl
Sjjsjs o nasil bir random jdjfx
- +1 yıl
Bende de böyle sjsjs
+1 yılsahiplenmek kısıtlamak değildir bunu ne zaman anlayacaklar insanlar acaba!
Sahiplenmek ; korumak kollamaktır bütün ihtiyaçlarını ondan önce bilmektir sevdiği ve sevmediği şeylerde dahil ve en kötü zamanlarında yanında olmaktır
10 Yorumla
+1 yılBazı konularda kısıtlarim. Kadın kısmı bazı gerçekleri göremez
16 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi gerçekleri göremez?
- +1 yıl
Etrafın da arkadaş sandığı erkeklerin, onun duygusal boşluğun da ondan faydalanacak olduğunu bilmez. Bilse de işine gelmez. İlgi buladasi kadınlar etrafın da erkek toplar
- +1 yıl
Etrafında erkek toplayan kadınlardan uzak mı durmak gerekir?
- +1 yıl
Aynen öyle. Bahaneleri kızlarla anlasamıyorum. Kendi cinsi ile anlaşamayan karşı cinsle hiç anlaşamaz. Sorunlu kızlar etrafın da erkek toplar. Bahaneleri de kızlarla anlaşamıyorum. Erkeklerle daha iyi. O yüzden etrafın da erkek tutan kızdan ben hayır geleceğini düsünmüyorum. Ya onları temizleyecek, temizlemiyorsa da yalan ilgilerin ve onu her boşluğa düştüğün de sahte yakınlıkların odağı olacak. Zekası olan kadın böyle hatalara düşmez. Aptal kadın işidir
- +1 yıl
Bir kızın bir erkekle anlaşması daha kolaydır tabi. Çünkü erkek kızın suyuna gider, menfaatini düşünür. Ama kız kızın suyuna gitmez
- +1 yıl
İşte zekası olan kız bu erkeğin bir amacı var der. Çünkü kız şunu anlamaz. her suyuna giden erkek arkadaş, dost, kardeş değil :D bu yüzden kadınların az sayıda zekaya sahip olanları var diye düsünüyorum. Az sayı da zekaya sahip olan kadınlar da ilişkisine sahip cıkan, hayatındaki adam için herkesi ve her şeyi karşısına alan kadınlar. Böyle kadınlar heykeli dikilecek kadınlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorular hala sevmeyi öğrenemediğiminiz ispatı 🤔
11 Yorumla- +1 yıl
Özel ders veriyorsan yazılabilirim aslkjfd
+1 yılKısıtlamam ama rahatsız olabileceğim şeyleri söylerim. Beni üzmek istemiyorsa yapmaz.
16 Yorumla- +1 yıl
Yapmaya devam ederse zorlar mısın?
- +1 yıl
Zorlamam. Koca adam olmuş ne diyim
- +1 yıl
Seni üzecek şeyleri yapmaya devam ediyorsa sahiplenme duygunu kaybeder misin?
- +1 yıl
Sevdiğim insanları sahiplenirim ama beni üzecek şeyler yapıyorsa beni önemsemiyor demektir. Zorlamak yerine bitiririm ya da orta yolu bulmaya çalışırım.
- +1 yıl
Kuşu kafese koyup mutsuz etmektense salmak daha iyi. Anladım teşekkür ederim cevaplar için
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kız arkadaşlarıyla ne kadar yakın olduğu konusunda kısıtlardım.
113 Yorumla- +1 yıl
Kısıtlama olmadan sahiplenmek mümkün değil midir?
- +1 yıl
Sahiplenmek ne demek ki?
- +1 yıl
Ona ait olduğuna inanmak asldkjf
- +1 yıl
Yaşamadılar o yüzden anlamadım kusura bakma ahshah
- +1 yıl
Kim yaşamadı aljkfdk
- +1 yıl
Yaşatmadılar yazcaktım ahsjah
- +1 yıl
askjldf he şimdi anladım. bende sevgililerim yaşamadı demek istediğini sandım. umarım bir gün yaşatan biri çıkar ama hoşuna gider mi gitmez mi bilemem ajkfdls
- +1 yıl
Ayy inşallah senin de karşına biri çıkar. Sahiplenmesi hoşuma gider ama şuraya gitme bunu giyme demesinnn ahsjshha senin hoşuna gider mi
- +1 yıl
Sahiplenmenin doğasında kısıtlama var. İnsan sahiplendiği bir şeyi kontrol etmek ister. Kontrol etmek istemesini anlarım hoşuma da gider ama çığırtkanlık yapmasın asljkdff
- +1 yıl
Ayy cidden mi ahdhahsh
- +1 yıl
Kontrol etmek de hoşuna gidiyor mu
- +1 yıl
Burada soruları ben sorarım diyesim geldi aljdsfkjlk kontrol etmekten kastım koruma iç güdüsü. Yani tehlikeli olduğunu düşündüğüm bir işin içine girmesini istemem. Bu anlamda kontrol ederim
- +1 yıl
Ahjshsha
+1 yılNe için kısıtladığı önemli açılımı nedir bunun
13 Yorumla- +1 yıl
Şuraya gitme, buraya gitme, şunu giyinme... falan filan işte
- +1 yıl
Gereksiz işlerle uğraşmış olur
- +1 yıl
Kısıtlanmak istemez misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence erkek biraz kiskanmali tabi dozunu kacirmadan
13 Yorumla- +1 yıl
Peki sence sahiplenen erkek kısıtlamalı mı?
- +1 yıl
Bir erkek bence sahiplenmeli de sevdiğini sahiplenir diye düşünüyorum kisitlma bilmiyorim mesela ne konuda
- +1 yıl
Yani mesela kıyafetlerine karışır, kimle görüşüp görüşmeyeceğine karışır
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Kesinlikle olmaz ama ona zarar gelebilecek veya zararına olabilme ihtimalini düşündüğümüz bir durum varsa onu ikna etmeye çalışır her daim yanında olurum...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse benim evcil hayvanım değil, herkes nerede nasıl davranması gerektiğini bilsin bir zahmet. Aslan terbiyecisi değilim neticede..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLafımı, sözümü dinleyecekse her kısıtlamasına kabulüm
11 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı kısıtlama olsun diyorsun yani?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen asla kısıtlamam. Bu yüzden arkadaş ortamında kaba bir lakabım bile var😂
10 Yorumla kısıtlamam. Ama sınırlarımın dışına çıkarsa zehir ederm ona
10 Yorumla
+1 yılKıskanmayı anlarım bende kıskanırım ama kısıtlamam da kısıtlamak da hoşuma gitmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle huylarım yoktur ve kısıtlamıyorum karışmıyorum diye hep sorun olmuştur. Ne ilginç.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kardeşim olacağıma biraz kısıtlarım ama bu da kadına bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
G*vat demiştin
+1 yılÇayıra salıyorum
10 YorumlaBen de sevdiğim insanı sahiplenirim ama bunun etkilemek için yapılması itici olabiliyor. Bir dozu var. Ama sahiplenmek erkeğe daha çok yakışıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok kıskancım fakat kisitlanilmak istemem zaten kendime yapilmasini istemediğim şeyleri onada yapmam yanlış bir harekette bulunmam
11 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenici erkek kısıtlar mı?
Yaşına veriyorum sahiplenmek diye bahsedilmesi günümüzde hoş karşılanmaz bilmeyenlere duyurulur abiler ablalar.
00 YorumlaSahiplenmekle kısıtlamak arasında ince çizgi var , Bu dengeyi korumayı bilenin sözü değerli olur ve dinlenir.
10 Yorumla
+1 yılSahiplenirim ama kısıtlama da şuraya buraya gidemezsin şunu giyemezsin demem zaten bizde böyle bir sorun yaşanmaz
10 Yorumla
+1 yılBizde öyle şeyler yok
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi
+1 yılHayır hiç bir sevgilimi çokta kısıtlamadım
15 Yorumla- +1 yıl
Onlar seni kısıtlamaya çalıştı mı?
- +1 yıl
Evet biri sürrkli telefonumu kurcalar kontrol ederdi
- +1 yıl
Bu başka bir boyut, güvensizlik bu
- +1 yıl
Evet ben o zamanlar anlamamıştım yaşım küçüktü 15-16 idi.
- +1 yıl
O yaşlardaki ilişkiler zaten bitmeye mahkumdur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel alanına kadar kısıtlamam
17 Yorumla- +1 yıl
Kısıtlamadan sahiplenmek mümkün müdür?
- +1 yıl
Birbirlerine güveniyorlarsa, kendi kriterlerine uygun bir insansa mümkün.
- +1 yıl
Haklısın o zaman zaten kısıtlamaya gerek kalmaz akljdsf
- +1 yıl
Üst üste soru sorma çabası nedir acaba:dd
- +1 yıl
İkizler burcu alışkanlığı kusura bakma alsjkfd
- +1 yıl
Benimki merak:dd
- +1 yıl
Benimki de merak adljkf
+1 yılRahatlığını bozarım o kesin 🤔
13 Yorumla- +1 yıl
Birini kısıtlamadan sahiplenmek mümkün değil midir?
- +1 yıl
İlişkinin bazı kuralları vardır sahiplenmek kıskançlık bunların içinde zaten ama sıkmadan bunaltmadan yapmak gerekir.
- +1 yıl
Haklısın çığırtkanlık yapmamak lazım alkdsjff
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır salarim onu istediği yere gitsin 😄
16 Yorumla- +1 yıl
alsdjf başkasına av olursa? asfdljk
- +1 yıl
Selametle 😄
- +1 yıl
asfjdkl çok sahiplenicisin slkjdf
- +1 yıl
Acayip bir umursamazlık var bu aralar bende 😂
- +1 yıl
boş ver umursamaktan iyidir alkjdff
- +1 yıl
Kesinlikle 😊
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Kısıtlamam zaten o kişi ona göre davranmasını bilir, bilmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKisitlamam ama sen kesin hakkın olarak görüyorsundur 😅😅
00 Yorumla Yani kıskanırım ve ciddili bişi varsa bir kişi ile ozaman görüşmemesini rica ederim
10 Yorumla
+1 yılKısıtlanmayı hiç sevmem kısıtlamam.
Sahiplenme ile esaret altına alma farklı kavramlar.10 Yorumla
+1 yılSahiplenilmek güzeldir kısıtlama ve bunaltma moduna dönüşmediği sürece.
10 Yorumla
+1 yılKısıtlamamm. seviyorum diye onu hapsetmem.
20 Yorumla
+1 yılen sevmedğim şey
10 YorumlaYok sahiplendiğim için kıskanmam.
10 Yorumlahayır asla sadece ex ile dolaşırsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar konusunda kısıtlarım.
10 Yorumla Hayır sahiplenir ama kısıtlamazdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseyi sahiplenmem kedişler köpüşler hariç
10 YorumlaKedi Köpekmi sahipleniyorsunuz?
10 Yorumla
+1 yılEvet kıstılarım 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Altın kafese koy bari aslfjdk
- +1 yıl
Öyle yapacağım şskdhssş
- +1 yıl
asdjklffj
+1 yılBuna hakkım yok
12 Yorumla- +1 yıl
Eşin olursa kısıtlar mısın?
- +1 yıl
Hayır
Kısıtlarım
12 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenmediğin birini kısıtlar mısın?
+1 yılKısıtlamam
11 Yorumla- +1 yıl
Tehlikeli bir durum olduğuna inansan bile mi?
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. hayir
15 Yorumla- +1 yıl
Seni kısıtlamasına izin verir misin?
- +1 yıl
Peki seni sahiplenmesi hoşuna gider mi?
- +1 yıl
Biraz kısıtlarım
13 Yorumla- +1 yıl
Biraz mı? aljfkd
- +1 yıl
asjfldk Maalesef öyle yeteneklerim yok aksljdfdf
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İnciri seviyorsan ocağında mümkün
+1 yılKısıtlarım..
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım