Kolay vazgeçmek fedakarsızlığı ortaya koyar
kolay vazgeçemeyen insanların vazgeçmesi asla geri dönüşü olmayan bir yola sokar ⚡️
peki ya siz kolay vazgeçer misiniz?

Kolay vazgeçmek fedakarsızlığı ortaya koyar
kolay vazgeçemeyen insanların vazgeçmesi asla geri dönüşü olmayan bir yola sokar ⚡️
peki ya siz kolay vazgeçer misiniz?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐Bi hevesle, fevrilikle, kibirim hatırına vazgeçmek benlik bi tercih değil. Zaten zor sevdiğimden sebep. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kolay vazgeçebilirim ve bu durumdan memnunum. Birilerine veya bir şeylere takıntılı hale gelmiyorum bu özelliğimden dolayı. Bu yüzden de hayat daha yaşanılabilir hale geliyor
Hayır kolay vazgeçmem, konu ne olursa olsun. İnatçı biriyim, aklıma koyduğumu yapana kadar, ulaşana kadar devam ederim.
Teşekkürler 💙
vazgeçmek istemiyor insan ama vazgeçmekten başka çarede kalmıyor bazen.
Cevap
13Cevap
Karşımdaki insanın midemi bulandıran tek bir hareketi yeterli.. Keyifli geceler..
Hayır hiç vaz geçmem.
Hevesim kırıldığı zaman kolayca vazgeçmiş gibi görünürüm ama içten içe asla vazgeçmem
https://www.instagram.com/reel/ChCkztvpPtq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Aklıma direkt bu amca geldi 😂 teleport dayı yine ekmeğinde 😂😂
Kolay vezgeçebilmem için prensiplerim var. İlişki dediğin şey, iki kişi arasında yaşanır. Üçünçü Kişiler buna mani oluyorsa ve karşı taraf buna müsade ediyorsa uğraşmam bile. Yallah yoluna. Başkaları memnun olsun diye ilişki yaşamıyoruz ki çoçuk oyuncağı değil
Neden vazgeçeceğime bağlı olarak değişir. Mecbursam hayır.. istiyorsam evet
Sonuna kadar zorlarım, vazgeçmem mücadele ederim ama olmuyorsa da çok zorlamanın bir manası da yok insan duracağı yeri çok iyi bilmeli
Kolay vazgeçmem ama kırılmak yoruyor artık. Uğraşırım biraz ama karşıdan aynı ilgiyi görmüyorsam gerek yok.
Çabama layıksa uğruna mücadele ettiğim şey asla vazgeçmem, ama ufacık bir boşluğa düşersem hiçbir şey tutamaz beni, vazgeçerim.
Normalde çok karar değiştiren biriyim ama bazı şeylerde tam tersi ölümüne kararlıyım asla vazgeçmem ucunda öleceğimi bilsem bile
iş ise konu asla
aile ise asla
arkadaş ise kişiye göre değişir
aşk ise dönüp arkama bakmam bile :)
istenilen bir karaktere sahibim ama kullandıkları için istiyolar sonra ben onlardan vazgeçiyorum
vazgeçerim başka bi hal çaresini de mutlaka bulurum
evet kesinlikle yeter ki yeterince biriktirmiş olayım içimde
Çok çabalarım çok çabalarım hiç beklenmeyen anda vazgeçerim
Kolay vazgeçmiyorum ama geçersem de bilirsiniz işte 😂
tam tersine bi yapışır bi daha salmam belayım bi nevi
Normal şekilde ertelerim ve yeniden denerim! Tamamen işin ne olduğuna göre değişir!
Hayır, kolay vazgeçmem. Hatta elimden geleni sabırla yaparım, herkes şaşırır.
Hayır, çok mücadeleci bir insanım asla kolay vaz geçmem.
Hem çok kolay vazgeçiyorum hem de hiç kolay vazgeçemiyorum, adamına göre 🤷🏻♀️
Anında vazgeçerim ya bu dünyada hiç bişey benim için değerli değil eşarplarım haricinde
Hayatta ne olursa olsun kolay vazgeçen birisi değilim. Her zaman mücadele etmeye çalışırım.
Vazgeçebildiğim sürece güçlüyümdür.. Vazgeçmekten iyiyimdir..
Evet kolay vazgeçerim. Ama beni vazgeçirecek sebep çok azdır.
Duruma göre değişir. İnsandan çabuk vazgeçerim ama mesela bir hedef belirlersem hayata dair ne yapar eder ona ulaşırım.
Herzaman ne olursa olsun caba gosteririm ve vazgecmem.
😏
Hatta sivrisinek ısırığı bile etmez.
Hayır değilim.
Kolay vazgeçebilen biri değilim
Öyle olması gerekiyorsa evet
Kolay vazgeçerim
Duruma göre değişir
İhanet dışında herşeyin oluru vardır 😄
İsteğime ve keyfime bağlı
Olmayacak şeylerin peşinde gitmem
Vazgecmek kolaydir benim icin
Çoğu zaman kolay vazgeçiyorum