Sevgilim senden soğudum dedi, ne ara ne de yaz, ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olun?

Sevgilimle ( 4 yıldır birlikteyiz) saçma bir seyden dolayı tartismamiz oldu, guya ben uzatıyorum falan filan. Neyse her şey yolunda saniyordum bir kaç gun gecti, arayim de konuşalım dedim. Demez olsaydım keske. Kendisi daha nasıl sinirli, nasıl bir öfke. Hep boylesin, anlayamıyorsun, boyle yaptıkça seni göresim gelmiyor, az buluşup az tartisalim dedik onu da yapamıyoruz, saydırdı resmen. Bunların ne kadar ağır oldugunun hala farkına varmıyorsun dedi, neyse kapat ya sinirden hasta edeceksin insani bir kaç gun ne yaz ne konuşalım dedi. Çok üzüldüm, aramaya calistim ne ara ne de yaz diyor :(

Boyle bir şey şimdiye kadar hiç olmadı, ilk defa yaşıyorum en büyük tartışmalarda bile birbirimize yine de mesaj atardık ne yaptigimizi falan. Bizim is bitti mi yani? Sizde de oldu mu , ne yapmalıyım? Yardimci olun lutfen, gercekten hiç bir şey yazmayım mi daha ne zamana kadar? kendisi yazana kadar bekleyim mi?

Sevgilim senden soğudum dedi, ne ara ne de yaz, ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olun?