Sevgilimle ( 4 yıldır birlikteyiz) saçma bir seyden dolayı tartismamiz oldu, guya ben uzatıyorum falan filan. Neyse her şey yolunda saniyordum bir kaç gun gecti, arayim de konuşalım dedim. Demez olsaydım keske. Kendisi daha nasıl sinirli, nasıl bir öfke. Hep boylesin, anlayamıyorsun, boyle yaptıkça seni göresim gelmiyor, az buluşup az tartisalim dedik onu da yapamıyoruz, saydırdı resmen. Bunların ne kadar ağır oldugunun hala farkına varmıyorsun dedi, neyse kapat ya sinirden hasta edeceksin insani bir kaç gun ne yaz ne konuşalım dedi. Çok üzüldüm, aramaya calistim ne ara ne de yaz diyor :(
Boyle bir şey şimdiye kadar hiç olmadı, ilk defa yaşıyorum en büyük tartışmalarda bile birbirimize yine de mesaj atardık ne yaptigimizi falan. Bizim is bitti mi yani? Sizde de oldu mu , ne yapmalıyım? Yardimci olun lutfen, gercekten hiç bir şey yazmayım mi daha ne zamana kadar? kendisi yazana kadar bekleyim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aaa kız bu şey değilmi sevgilisini aldatan erkek tavırları nerde görsem tanırım yakında çıkar kokusu denendi onaylandı
Kiz ne alaka o öyle kişiliğe sahip degil. Gercekten deli etmiş olabilirim ama bu kadar yapmasına da hiç gerek yoktu. Çok üzgünüm.
Bu konusa masterpiece seviyesindeyim inan bana seni aldattı
Kiz ne alakaaaa neden o zaman hala benimle birlikte
El altında tutuyor eğer aldattığı kızla arası bozulursa tekrar senle eğlenecek
Bacim ne eglenmesi, 4 yıldır birlikteyiz ciddiydik
Ona gore de zaten benimle eglenmiyormustu son zamanlar maalesef
Arkadaşım seni tanımıyorum sadece sana bugüne kadar kendim ve arkadaşlarımım başına gelen bir şeyden bahsettim emin ol bu bir gerçek %99 benim dediğim gibi bu siz kendinizi ne sanıyorsunuz millet evlenipte eşini metresler ile aldatıyor sorsak hepsi eşine aşık mutlular kimse benim başıma gelmez demesin
Yok tabi oyle bir sey demiyorum herkesin basina gelebilecek seyler ama bilmiyorum kendisi bu kadar karaktersiz degildir normalde. Hep bir tartisma yoruldum artik biktim bu hallerinden dedi, arama yazma delirtiyosun beni dedi
3 gun oldu yazdım boyle daha ne kadar surecek diye
Iyidik boyle, kafamızı dinliyorduk diye cevap vermis... saka gibi yeminle sanki hiç bir şey olmamış gibi cevap vermesine bakarmisin
sen zaten ben olmadigin surece mutlusun benden nefret edecek kadar ne yaptım sana dedim
iyi b0k etmişmiyim
Hiçbir şey yazma önüne bak. Bu adam seni mutlu edemez
O yazana kadar bekleyim mi
büyük ihtimalle başka birisi var
Neden öyle düşünüyorsunuz ya ne alaka
baskasi varsa neden bitirmiyor
Son bi defa yaz bir kelime
Tınnn yaz
ne yazım ve sizce bitti mi
Tınn yaz dedim ya bitti dediyse döndürmeye çalışma dönsede sana hayrı olmaz
Bitti demedi
Yazma arama bir kac gun istemiyorum dedi
Sebebini sordun mu
Iste tartismamiz vardi bir kac gun once, sacma bir seyden dolayi. Neyse ki ben bunu arayinca mevzu uzadikca uzadi. Asiri sinirliymisti sanki bu ani bekliyordu gibi, bomba gibi patladi. Her bulustugumuzda yok sacma seyler icin tartisiyormusuz, benden sogmus o yuzden bulusmak istemiyormus. Birde bana bunlarin ne kadar agir oldugunu biliyormusun diyor, sonra telefonu kapatti gitti
Mesajlar biraktim aradim acmiyor hic bir turlu beni hasta ediyorsun yazdi, ne ara ne de yaz
Belki çok duygusal anına geldi belkide ayrılmak için bahane arıyordu
Aradigimda belliydi zaten hala sinirli oldugu. Ama bu sekilde yapacagini beklemiyordum. Ayrildik mi o bile belli degil. Yazma arama dedi bi kac gun gerek yok dedi iste. Bende sinirden ona mesaj attim bunu hak edecek hic bir sey yapmadim sen firsat bekliyomussun demek boyle yapmak icin ne kadar nefret dolusun bana karsi diye
tabi ki acip okumicak
Artık bişey yapma dönüş yaparsa sakince konuşursunuz yapmazsa seni gözden çıkmış demekki hiiiiç arama
Hic bir sey arayip yazmayim mi yani o yazana kadar? Kendisi istedi sonucta onun geri donmesi gerekir bende oyle dusunuyorum ama inatcidir o yuzden bilmiyorum
Sen son mesajı yazmışsın yapman gerekeni yaptın artık zamana bırak
Ben boyle belirsizlik sevmiyorum, sabirsizim
Tek başına devam ettiremezsin ama tek başına bitirebilirsin o zaman bitireceksin kardeşim
Delirecem resmen
Aklını başka şeylerle meşgul et kimse vazgeçilmez değildir
Orasi oyle biliyorum ama iste
Biliyorsan inandır kendini işte seni düşünmeyen için hiç üzme kendini
Hayirlisi olsun cok uzgunum ama iste umarim uzun surmez ya da kesin bitip bitmemesini en azindan ogrenirim, siz ne dusunuyorsunuz aramiz duzelir mi? Acikcasi bu laflardan sonra kendini cok iyi gostermesi gerekir bana karsi, sogudum ne demek ya
Bence bitmiş hiç uğraşma
Okumus hic cevap yok umarim pisman olur
3 gun oldu yazdım boyle daha ne kadar surecek diye
Iyidik boyle, kafamızı dinliyorduk diye cevap vermis... saka gibi yeminle sanki hiç bir şey olmamış gibi cevap vermesine bakarmisin
sen zaten ben olmadigin surece mutlusun benden nefret edecek kadar ne yaptım sana dedim
iyi b0k etmişmiyim
Hayır etmemişsin sen ilgilendikçe o güçlenecek ve seni daha değersiz görecek yapma ilgilenme
Kısa kes soğutma
Gecti artik, sogumus kendisi dedi ya
Kötü olmuş
Ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olun
Mesajlar biraktim cevap vermiyor zaten arama yazma bide demisti
Genelde gereksiz tartışma büyük yaralar açıyor. Meseleyi tam bilmiyorum ki ne oldu nasıl oldu❗️En güzeli zamana bırakmak ve arayınca özür dilemek sanırım.
O benden ozur dilesin. Benim kalbimi kirdi boyle yapmakla. Bana senden sogdum dedi, bunu nasil tamir edebilir? Birde ararsa tabi. Sogumus insanin hizlica geri donecegini hic sanmiyorum, bilmiyorum da tecrubem yok. Siz ne dusunuyorsunuz?