Kişilik & Karakter Ruhunuz hangi mevsime aşık desem? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şöyle bi’ sabah ahah🤍Ben kesinlikle kış mevsimine aşığım.. Ruhum hep bi’ kar tanelerine hayran.. Bir de bahara tabi.. 🌸 Ruhunuz hangi mevsime aşık desem? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Son bahar kesinlikle 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kış ve sonbahar. Havanın o gri hallerini seviyorum, soğuğu tenimde hissetmeyi seviyorum. 😻 0 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Bende öyle valla 😍 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben en çok bahar aylarını severim 😍 ne soğuk ne sıcak tam benlik. 0 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Karışık, dakikada fırtına eser bildiği gibi, güneş doğa bilir. 0 0 Yorumla
tayfunyt Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Aynen kış ayı özellikle kar yağarken bungalov evde sevdiğin ile aşk yaşamak hayalim ☺️ tercih edeceğim ilerde 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sonbahar ama kar'a karşı da çok doluyum.. :)) 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kış desem 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kış en sevdiğim 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı. Baharları seviyorum 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 967 cevap paylaştı. İlkbahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Son bahar kesinlikle
Kış ve sonbahar. Havanın o gri hallerini seviyorum, soğuğu tenimde hissetmeyi seviyorum. 😻
Bende öyle valla 😍
Ben en çok bahar aylarını severim 😍 ne soğuk ne sıcak tam benlik.
Karışık, dakikada fırtına eser bildiği gibi, güneş doğa bilir.
Aynen kış ayı özellikle kar yağarken bungalov evde sevdiğin ile aşk yaşamak hayalim ☺️ tercih edeceğim ilerde
Sonbahar ama kar'a karşı da çok doluyum.. :))
Kış desem
Kış ve ilkbaharın gelişi
Görsel bana uyar.
Ruhum mevsime değil ona aşık
Sonbahar galp ben
İlk bahar
Kış: )
Kış en sevdiğim
Kış.
kar ❄️ 😍
Kışş
Baharları seviyorum