Hangi huyunla veya hangi yeteneğinle gurur duyarsın?

Bin kindimlin ivinmim 🙂 bini tiniyinlir ivsin 🙂
Hangi huyunla veya hangi yeteneğinle gurur duyarsın?

Bin kindimlin ivinmim 🙂 bini tiniyinlir ivsin 🙂
Övünmek gibi olsun anın tadını çıkarmayı biliyorum. Çok zor bi hayatım oldu yaşadıklarımı anlatsam insanların bile psikoljisi bozulur kaldıramaz çoğu kisi fakat ben hâlâ ayaktayım hâlâ bütün yaşanmışliklarima rağmen bu hayatı seviyorum ve hep moodum yüksek hep bi enerji hep bi enerji. Asla negatife düşmem kıpır kıpır coşkulu yaşıyorum bu hayatı , sevgi dolu birisiyim insanları doğayı hayvanları seviyorum bütün kötülere ve kötülüklere rağmen seviyorum. Ve yine övünmek gibi olmasin insanları çok iyi okurum başıma gelecek olayları önceden hissederim. Sezgilerim öngörülerim fazladır. Kimin ne niyetle yanımda olduğunu bir bakışından dahi anlarim okurum , olayları önceden hissetmem de zaten önüne geçemediğim durumlar haricinde çok güzel bir özellik.
Çok iyi evlat, çok iyi abla, çok iyi bir anne, çok iyi hala ve teyzeyim. Becerikliyim yemek, pasta desen elime kimse su dökemez, elbiselerimi bana özel dikiyorum, örgü nakış desen oda bende, iyi günde değil kötü günde de dostlarımın yanında olan biriyim. Allahim çok mükemmelim çok daha ne olsun.
Normal şartlarda mütevazi olurum ama baktım herkes çok mükemmel ve çok iyi neden bende mütevazi olayım demi zaten bir ayağım çukurda...
Elbiseleri kendine özel dikmenden etkilendim masallah 🥳
Teşekkür ederim, birileriyle pişti olmaktan sıkılmıştım ve terzim de benden bıktı çok detaycı olduğum için bende dikiş kursuna gidip öğrendim. iyi ki öğrendim.
Süper valla tebrikler 🎈
Teşekkürler
Hangi birini saysam bilemedim şu an 😂 neyse vazgeçtim huysuz biriyim ben ya karakteristik olarak geçimi kolay biri sayılmam ama fedakar biriyim bu huyumu seviyorum
O da güzel 😄
Ruh okuma özelliğim var. Şöyle, karşı tarafı iyi anlayıp olağanüstü bir şekilde empati kurabiliyorum. Kimin ne niyette olduğunu bilmek benim için çok kolay. Ancak bu skillden dolayı yalnızım 😁 İnsanların anlaşılmak zoruna gidiyorsa demek
Sen bensin burcun ne?
Aslan
Cevap
49Cevap
Hangi birini söyleyim bebeğim allah özene bezene yaratmış birini söylesem diğeri küser şimdi...😄😄
Hele maşallah 😄
Övünmenin dibini sıyırdım.😄
Sefan olsun ohh😄
Merhametim vicdanım özellikle hayvanlara
Aşırı sempatikim övünmek gibi olsun
Yardımseverliğimle galiba gırur duyuyorum
Zekiyim. insanları psikolojik olarak hemen çözüyorum. bazen egolu sanıyorlar ama ilgisi yok sadece karşımda ki kişiye göre davranıyorum
İflah olmaz bir merhamet ve fedakarlık. Kısa zamanda çok iyi sofralar çıkarabilmek, yemek yapabilmek, el çabukluğu diyorum. İnsanları mutlu etme konusunda da iyiyim. Organizasyon, kişiyi özel hissettirecek hediye seçimi ve cuk oturan beden-numaralar. Canım kendim.
Övünmek gibi olsun şu an bir deli gibi yaşayabiliyorum yani hiçbir şey için ağlayamıyorum ağlamıyorum ve ota boka gülen duruyorum yani belki de jöle yapabildiğim için henüz delirmedim çok şükür 😂 çünkü kolay şeyler yaşamadım yaju yaşadıklarımı anlatsam gerçekten delirecek insanlar var ki ben bunları yaşadım hem deben derinden 😁
Al iste benden bi tane daha 🤓😬
Gülüm boş ver elalem deliye hasret bizim yakınımızda olanlar da akıllıya hasret olsun 🤣
Gülüm senin yaşadığın şeyler de muhtemelen ağır şeylerdir ama bunu kimse bilmez bizi görenler deli der geçer ama kimse bilmez ki biz o kadar şey yaşadık ki sadece kendimizi deliye vururuz ve o şekilde ciddi anlamda delirmeden hayatta kalmaya çalışırız
Ya benim yasadiklarim cok oyle tramvatik vakalar degil ama yine de her babayigidin harci olmayan seyler. Yani kendimle bazen harbi gurur duyuyorum 😎🙈 bazen de hala bu kadar zorluga ragmen dimdik ayakta ve kafayi yemeden kalabilmeme sasiyorum
İşte biz böyle en boktqn olaylara bile güldüğümüz için falan delirmeden böyle kalabildik 😁
Aynen katiliyorum herseye ragmen hayata dimdik durup gulebilen bi insanin basa cikamayacagi sey yoktur 👍🏻
Aynen canım benim eyvallah 🤣
İmmmm açıkçası etikleri olmayan bana bir zarar gelse mezar başımdan ayrılmayıp haftalarca göz yaşları ile yasımı tutacak ve benim için dünyanın en büyük katliamını yapabilecek bir vahşi şeytan, ama benim şeytanım en büyük dostum ve ortağım.
Ooo
Şaşırma değil de hadi yine iyisin nidasıydı😄
Övünmek gibi olmasın arabamın periyodik bakımlarını garajda kendim yapıyorum. Sanayiye gitmiyorum. 😂
Övünmek gibi olmasın en az bir goril kadar güçlüyüm 😈🦍
Hele hele 😄
Kahve içerken gulcem diye burnumdan geldi 😂
Ahshdg
Övünmek gibi olsun çok güzel yemekler yaparım..😌🤭
Oy oyy eline sağlık canım 🥳
Teşekkürler canım 🤗
Merhametsizliğim. Örnek vermek gerekirse 8 kişinin hayatını kaydırdım Atatürk'e hakaretten. 9. da bugün itibariyle yolda :)
Kanunlar neyse o son pişmanlık neye yarar? Adam olaydınız yoksa Silivri'de madam ederler.
Güzelim. Yani ilgiden falan anlayabiliyorum bir cekiciligimin olduğunu. Güzel bir vücuda sahibim ama bunlar olunca güven problemi çok oluyor. Çevremdeki insanlar beni elde etmek için mi yoksa yoksa cidden karakterim için mi yanımdalar anlayamıyorum
Yalan konuşamam bazen keşke konuşabilseydim dediğim olmuştur ama bana uymuyo, etrafımdaki insanları görünce övünülecek bişey haline geldi😂
Çok hayırlı bir evladım bu özelliğimle ne kadar övünsem azdır , başımda taşırım annemi babamı 😌
Var bir iki şey.. Mesela zekamı takdir ederim. Aferin bana mis gibi aklım var. Ohh canım aklım
İnsanları iyi izler, ona göre çözümleme yaparım. Liyakat sahibi ya da yetenek sahibi adamı gözünden anlarım.
Övünmek gibi olmasın cümlesini kullanarak kendimi öveceğim bir durum olmaz. Tevazuyu daha çok severim.
Çok çalışkanım hedeflerim büyük ayrıca çok sabırlı ve soğukkanlı biriyim
9 parmağımda 9 marifet 10. parmağımda bi marifet yok 😂😂
İyi laf yaparım detayları unutmam hafızam kuvvetlidir ayrıca hazırcevap biriyim
Çok şenşakrak daima gülen biriyim. Millet sevmiyor ağır erkek seviyorlar ama bben halimden memnunum
Övünmek gibi olmasın bir başarı hikayesiyim.
Bu sitede Deniz ürünleri konusunda herkesten daha iyi olduğumu düşünüyorum :D
Övünmek gibi olmasın ama 😂 çok anlayışlı olduğumu söylerler
Yemek
Temizlik
Titizlikle
İş konusunda disiplinli ve düzenli gibi gibi daha gidiyor 😂
Pozitif enerjim sanırım ve çözüm odaklı düşünebilmek 😅
Ben kendimi övmek gibi olmasında birçok alanda bilgi sahibiyim din bilim tarih jeoloji arkeoloji uzay gibi buyuzden çevremdeki insanlar bir konuda ihtilafa varamiyinca bana sorarlar ya da bir konu olunca genelde ben konuşurum herkes dinler ☺️
Övünmek gibi olmasın ama grafik tasarım ve fotoğrafçılık okuyorum çizimlerim harika karakalem portre kişiye özel yapıyorm bazen de fotoğraf çekiyorum 😂❤️
Dayak yemek kendimden küçük kızlardan dayak yemeyi seviyorum
Bin kindimlin ivinmim
Hihi
Çayı pipet eşliğinde burnumla içebiliyorum.
Ahshdfh
Hımm sevdiğim e sormak lazım 😂
Sivdiğimi sirmim lizim 😄
Övünmek gibi olmasin ama cok kolay kandırılıyorum😒
Övünmek gibi olmasın ama çok becerikliyim be. Elimden her iş gelir, her işim özenlidir, güzeldir, göze hitap eder, damağa hitap eder.
Hiçbir şeyimle övünmem. Benim övündüğüm şey karşı taraftan övgüye layık değilse boş reklamın lüzumu yok. Bu herkes için geçerli.
Hislerim çok kuvvetlidir muhakkak çıkar...👌🏼
Enerjim
Çok güzel uyurum. 😂😁
Benden üşengeci yok anam yok
Merhametli bir damarım var.
Çok pis halay çekerim jsjsj
Gözlerim ve sesim iyidir😂
İnatcıyım sezgilerim iyidir
Pozitif uzlaştırıcı.
Hayat kurtarmak mesleğim gereği
Merhametimle, iyi niyetimle
Elim bol yetimi kollarım darda kimseyi bırakmam