+1 yılBen kibar kadınları severim 🙂😍
Ben güzel gözlü kadınları severim
Bir de küçük ayaklıları, uzun boyunluları
Hem nasıl severim, öyle severim işte
Terler avuçları, kesilir solukları
Ben mahzun kadınları severim
Yavru ceylanca kadınları, ürkekçe
Bilemezsiniz ne güzeldirler, öpüştükçe
Ben akıllı kadınları severim
Düşünen, az konuşan, çok bilen
Her yerde, her zaman nazı çekilen
İçimde büyük, sonsuz ateşler yanmalı
Ölümüm bile o kadının yüzünden olmalı
Ümit Yaşar Oğuzcan
25 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler KS 🙂
- +1 yıl
😬
- +1 yıl
Bak KSde benimle aynı fikirde 🤣
- +1 yıl
Öyle olmuş 😅 benim yerime karar vermişler sinir oldum yine hsjd
- +1 yıl
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐"Ben küfür edemem kuzum... Utanırım çok... İmkânı mümkün değil aman Allahım düşünmesi bile utanç verici kuzum!⭐😄😄😄😄
⭐Sadede gelelim:
#tubasueda 🍀🍀- Doğru insan!
- Doğru zaman!
- Doğru ortam!
- Nerede nasıl küfredeceğini/argo konuşacağını bilen doğru kadın!
- Bunların mükemmel karışımı! ⭐
44 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel anlatım 🙏
- +1 yıl
Küfürbazlık a*ptallık gerektirir duygusal zekası yetersiz kişiler çoğunlukla küfrederler.
Fakat zeki ve kültürlü bi insan nerede nasıl argo kelimeler kullanacağını bilir.
Küfür ve argo farklıdır.🙂
Yerine göre olmalı. Ağzına sakız gibi küfür ve argoyu dolayan biri kadın/erkek fark etmez itici geliyor bana.
Ben de bazı durumlarda kullanıyorum ama aşırısına gitmem. Bir kadını nazik ve seviyeli olmak daha çekici gösterir bana göre.11 Yorumla- +1 yıl
Katıldım 😬💞
İki kelimesinden birisi küfürse iticidir, çekici değildir. Zamanında ve yerinde edilmeli. Yani hakedene.. Bende kullanırım çok sinirlendiğim zamanlar, karşımdaki hakediyorsa anasının göz retinasını bile severim. 😇
11 Yorumla- +1 yıl
Yes be 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKüfür ederken çekici miyim bu umurumda olmadı hiç bir zaman. Yerine duruma göre hak edene hak ettiğini işittiriyorum. Çok da güzel oluyor.
21 Yorumla- +1 yıl
sjsj :D bencede
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılArgo ya da küfür ederken çekicilik katıp katmadığını düşünmüyorum doğaçlama yardırırım, kim nasıl düşünürse düşünsün...
15 Yorumla- +1 yıl
EiG welcome canım welcome :D
- +1 yıl
Welcome beybi welcome yeahh.😄✌
- +1 yıl
😌✌️ EiG gününde grşz shjdsh
- +1 yıl
Nice görüşelim tabisi.😄😌🥰
- +1 yıl
😚💕
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür eden kadın mı olur ne o öyle asker arkadaşım gibi o. O
18 Yorumla- +1 yıl
Olur tabii, erkek olunca sorun yok kadın olunca sorun mu
- +1 yıl
Hee zaten erkek muhabbetinden sıkıldığım için kız ortamına giriyorum genelde küfürlü konuşmalar olmasın diye 🤣
- +1 yıl
Yahu ne alaka :D
- +1 yıl
Öyle, zaten haribo eşliğinde manzaraya karşı viski içiyorum şu an bulaşma bana 🤣
- +1 yıl
Kim kime bulaşıyor alooo 😃
- +1 yıl
Sen bana bulaşıyorsun 😱
- +1 yıl
Sen bana bulaşıyorsun Catuuut 😃
- +1 yıl
Ne alakası var 😱 gel beraber içelim 🤪
https://www.hizliresim.com/dev9zxq
+1 yılÇekici diyemem itici de diyemem normal geliyor bana
111 Yorumla- +1 yıl
Evet evet çok politik bir görüş oldu :D
- +1 yıl
Ben polemaaa girmem 😂
- +1 yıl
Sen mi? Hıı tabii tabii 😅
- +1 yıl
İbrahim Tatlısesten çalsana tabi tabi 😂
- +1 yıl
Elimizde ibraam kalmamış :D
- +1 yıl
Ne kaldığını sormak istemiyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Kulaklarım benim canım kulaklarıma sen bunu nasıl yaparsın 😂😂
- +1 yıl
Sesi dinleyince hesabı kapatasım geldi jdjd gidiyorum ben
- +1 yıl
Yaa ne kadar kötüsünüz, kaldır sesi 😃
- +1 yıl
Aaa çok ayıp ajsjs
- +1 yıl
Siz ayıp size :D nalet gitsin mumla arayacaksınız meşhur olayım da hajdah
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBana hiç çekici gelmez, lan diyene bile gıcık oluyorum.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Küfür eden birisi çekici gelemez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır itici gelir.
10 Yorumla Evet var.
Fakat her konuda olduğu gibi bunda da miktar yani doz önemli aynen detayda "yerinde edilen" yazdığın gibi. Doz aşımı olmaz 😀
Hatta bazen çok duyulmamış, farklı ve yaratıcı küfürler oluyor, genelde yöresel oluyor bunlar.
Onlardan falansa zaten epey güldüreceğinden, güldüren kişi çekiciliği moduna geçiş olur doğrudan 😂
E zaten orada bir kendine güven, kimseye eyvallah etmeyen modu da var, daha ne olsun 😎
122 Yorumla- +1 yıl
Aa evet ya ne uyuz bir şey aslında küfür ediyoruz karşımızdaki karşı cins ise zaten kahkaha atıyor, çarpıcam ha
- +1 yıl
Çarp gitsin 😂
Ya orada bir ince ayar var. Küfrün şekli, edilme sebebi, o anki iletişim durumu vs.
Bir de erkeğin o anki durumu yorumlaması ile kadınınki farklı olursa tam bu dediğin oluyor, sonra kadın deliriyor haklı olarak 😀
Küfrü eden kadar, küfrün edildiği veya yanında küfür edenin de bakış açısı önemli, yoksa cinnet sebebi dkshsjj - +1 yıl
Hah işte aynı şeyi düşünüyoruz :D katil etmeeen insanları shkds
- +1 yıl
Haklısın desene ahdkajsj
- +1 yıl
@Yinelenen utanma utanma bir de etiket et tam olsun 😀
- +1 yıl
@lotus-patra Gerek kalmadı ki aaçılın ben doktorum der gibi argocu olduğunu ilan ettin 😂 Neyse ki küfür duymadık 🤣
- +1 yıl
Hiçte bile ben çok kibar naif bir kadınım.
Arada oha derin o kadar 🙄 - +1 yıl
Lotus sen boş ver bence küfür bize yakışmasa bile hak edenin üstünde müq duruyor :D
- +1 yıl
He valla kız sosyetic hak edene öyle metiyeler düzüyorum ki
Kesinlikle ona yakışan üstüne tam oturan kelimeler ile süslüyorum o metiyeleri.😂😂
Ama çok rahatlatıyor be 😂😂 - +1 yıl
Heeeeh coşku verecek noktayı da buldun, durmaz artık o 😂
Yalan mı ama?
Kurduğum cümleler çok şairane değil mi 😂 - +1 yıl
@lotus-patra Bana göre şairane de edilen kişi için bilmem 🤣
- +1 yıl
bence küfürün bile işte doğrusu yakışanı yakışmayanı var :D o zaman devammmm
- +1 yıl
Allah belasını versin o hayvan herifin dedim sosyetik
Çok ileri gitmemişim dimi :)) - +1 yıl
@lotus-patra bu sadece Bad dua :D sorun yok
- +1 yıl
Hee sen sorun yok diyorsa yoktur o zaman 😂😂😂
- +1 yıl
@lotus-patra evet hala tatlısın :D hakdjs
- +1 yıl
😂😂😂😂Kız Allah seni
Tatlıyım dimi 😂😂😂 - +1 yıl
😃 yanii baksana hemcinslerimiz hiç küfür etmiyormuş sjsksjs
Tatlılığa ve dürüstlüğe devam
+1 yılküfürü çekici bulan bir erkek, kendisi de ziyadesiyle küfür ediyordur.
tencere kapak misali birbirlerine uyacaklardır.
ama şu da unutulmasın, önce ağızda dolaşıp dışa vurulan küfürlerin isabet ettiği kişi olunca pek de çekiciliği kalmayacaktır.
küfür yemek size çekici geliyorsa, ilişkiye gerek kalmadan trafikte magandalık yaparak küfürde doyuma ulaşabilirsiniz.32 Yorumla- +1 yıl
Takipçin değilim ama güzel yorumların beni mıknatıs gibi çekiyor kendine 🤗 evlilik amaçlı tanıştığım bir kız vardı, sırf ağzı bozuk; argo ve küfür konuşuyor diye ayrılmıştım ondan, bana yönelik söylemiyordu yani başkalarından bahsederken öyle küfürlü konuşurdu, ancak zamanla aramızda samimiyet olduktan sonra (özellikle tartışmalarda) bana da söylemeye başlardı 🧐 ben ise bir erkek olarak "Lan" kelimesini bile kullanmıyorum 🤷♂️
- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için
+1 yılYanlış yere park ettiğim için, bir kadın polisi arayacağını söyledi! Arabanın arızalı olduğunu anlatmaya çalıştım ve cevabı ise “çokta şeyimde” gibi bir şeydi! Öyle baka kaldım, çok hayvan gördüm, fakat böylesiyle ilk kez karşılaştım!
Biz kadınları oldukları gibi görmeye ve öyle sevmeye alışmışız ve diğer tipleri kabul etmekte zorluk çekiyoruz!Sokakta bile bu kadar ağır küfür eden birini görmemiştim!
10 YorumlaKadın dediğin zariftir
Bana göre asla ağzına, güzel dudaklarına kadın dudaklarına küfür yakışmıyor...
Şimdi derler erkekler ediyor kadınlar edemez mi
Edemez değil, yakışmıyor..
Erkeğe yakışıyor ama herkese değil.
Küfürün bir raconu var erkekler iyi kullanırsa etkili
Ama önüne gelene değil, ota boka değil ve sanalda hiç değil
Konuşma ile ağızdan çıkan ses tonu ile..10 Yorumla
+1 yılBerbat. Hiç sevmem. Kadın benim görüşüme göre kutsal bir varlıktır. Hepimiz bir kadından geldik. Kadın narin ve şefkatle yaklaşılması gereken zarif bir canlıdır. Böyle zarif bir canlıdan da kibarlık, nezaket, zarafet beklerim. Küfreden, terbiye sınırlarını aşan bir kadın benim için 1-0 geridedir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArgoda konuşurum yeri gelir öyle bir küfür ederim ki ilk kez duyulacak küfür olur , çekici de bulabilirler iticide ama iplemem 😎
22 Yorumla- +1 yıl
Yürü bee 😃
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları orman ! çocuğu dememi bekliyor. onun için sanalda özellikle diyaloğa girmek istemiyorum. instada 62 yaşında adam +18 yazılı dm atmıştı sen şimdi bunu boş göndersen olmaz şimdi. hayatımda en delirdiğim andı
12 Yorumla- +1 yıl
Yanii biz demiyoruz ki sürekli küfürlü konuşan insan, diyoruz ki; lazım olunca kullansın
Cevap sahibi+1 yıleğer ses çıkarma daha çok üstüne geliyorlar soysuzlar.. insan değil bunlar. reelde böyleyseler akıl hastanesine kapatılmalılar. topluma zararlılar. geçen gün bir manken kız var instada yabancı dekolteli dikkatimi çekti 300 yorum vardır hiçbir erkek kızın memesiyle ilgili yorum yapmamış gerçekten
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür dilin cilasıdır. Yerinde ve zamanında edilen küfüre hayranım.
Noktalama işareti kullanır gibi küfür edilirse insanı soğutur.
11 Yorumla- +1 yıl
👍
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutlaka vardır diye düşünüyorum..🤭kendimden biliyorum👍🏻😅
22 Yorumla- +1 yıl
Hsjsjs yes be :D
+1 yıl🤣🤣 Çok tahrik edici küfür yemek hiç bu kadar güzel olmamıştı 😀
111 Yorumla- +1 yıl
shsjsh öyle tabii
- +1 yıl
Sen küfür edebiliyor musun 🤣 sen küfür etsen ben gülmekten yarılırım
- +1 yıl
Ediyorum, aynen öyle oluyor :D
- +1 yıl
🤣 Doğru bir herkeste aynı etki oluyorsa demekki sen bol bol küfür et
- +1 yıl
shsjs her lafımda küfür yok, belki bi anda şaapınca şaşırıyorlar 😃
- +1 yıl
Yok ya melek gibi bir duruşun var 🤣 ilk gördüğünde bu kız ne böyle çok masum dersin bir anda küfür gelince tuhaf olur 🤣
- +1 yıl
Melek gibi derken :D melek yüzlü şeytan gibi mi jskssj
- +1 yıl
🤣🤣 Valla sana şimdi bir şarkı atarım görürsün gününü hatta atıyorum
https://m.youtube.com/watch?v=rJC1H__twuQ - +1 yıl
Günüm şu dakika itibari ile bitti 😃
- +1 yıl
🤣🤣 Yaşasın kötülük
- +1 yıl
😁✌️
+1 yılBence var kızlar bu şekilde bence yok falan gibi şeyler düşünüp değersiz kalmayın genel olarak ayrıca şu işi de az çok öğrenin ben atıyorum bana ana avrat küfür etsi. n demiyorum sadece her şeyin bir üslubu adabı çekiciliği vardır bu küfür bile olsa
10 YorumlaYok ya, küfür etmek kadınlara değil kimseye yakışmıyor. Gerçi sinirlenince ağızdan çıkan çıkıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet süslü küfür ederiz “bak cınım ben senin var ya.. “ diye başlayabiliriz hsjsjsj
+1 yılBazı olaylara sadece küfür cuk diye oturur, onun dışında sık sık ve yersiz küfür/argo itici bana göre. Bir de erkeklerin yanında kadının küfür etmesi, kadının yanında erkeğin küfür etmesi de hiç etik değil.
10 Yorumla
+1 yılÇekici mi oluyormuş 😂
Vay anasına ben küfür edemiyorum 😐11 Yorumla- +1 yıl
sjsjsh 😃😃
Argo sözcükleri sevmiyorum🙂Bizler eş, anne vb. rollere bürüneceğiz. Bu konuda katıyım.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bilmukabele ☺️💞
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kadın naiftir ben pek yakışık bulmuyorum itici geliyor hrhf
15 Yorumla- +1 yıl
Vollaah öyle her zaman naif olunamıyor efenim
- +1 yıl
Karşı taraf hak ediyorsa efenim :D küfür hünerleri sergilenir hsjdsj
- +1 yıl
Bilen bilir bilmek isteyen öğrenir 😃
+1 yılBana çekici geliyor : )) Çok kibar hanım hanımcık davranan kadınlar nedense yapmacık geliyor : ))
12 Yorumla- +1 yıl
Dürüstlüğünden dolayı tebrikss 😅
- +1 yıl
Her zaman : ))
+1 yılÇekici değil hatta çoğu zaman çok itici oluyor küfür kullananlar (kadın/erkek farketmeksizin.)
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılUlu orta argo konuşan hemcinslerim aşırı itici bence özellikle sokak dilinde olan lan kelimesi beni benden alıyor
30 Yorumla Küfür yerine göre güzeldir. Doğru durumda kadınlar da edebilir. Bu aynı zamanda kadının sabrının sınırları aşıldığında kelime haznesinin ne kadar arttığını da gösterir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Küfürü hiç bir insana yakıştıramıyorum ben. Kaldı ki kadın zarif bir varlık genel anlamda. O yüzden kadına hiç yakıştırmam şahsen. Güzel konuşalım güzel anlaşalım 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hiçbir çekiciliği yok kadınlara küfür yakıştırmıyorum.
117 Yorumla- +1 yıl
Aaa napak canımızı sıkanlara şiir mi yazalım? 😃
- +1 yıl
Erkekler niye yapıyor bunu peki? 😃
- +1 yıl
Diii mi 😅
- +1 yıl
Son sözün bu mu 🥹 vahh
- +1 yıl
shsjsh hala beni tanıyamamış :D öte get
- +1 yıl
Zor muyum ben :D övdün mü gömdün mü
- +1 yıl
Ettim 😬😬
- +1 yıl
Dönün efendim çalışan demir pas tutmaz :D
- +1 yıl
İyi günler ✌️
+1 yılEskidendi o , artık değil çünkü işin şeyini çıkarıyorsunuz, kadınlar her konuda neden ayarsızlar acaba
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBen gündelik hayatımda bile küfrü veya argoyu tastip eden biri değilim. Küfrü bile ender ederim ama yerinde yapılan küfür hoşumada gider
10 Yorumla Kesinlikle yakışmıyor. Argo yerine göre belki ama kavga anlarında haddini aşan iki taraftan kim olursa olsun zararlı ve uzak durulmalı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle bir çekicilik yok. Bir de böyle maço davrananlarda var. Kadın dediğin erkek gibi olmayacak, kadın gibi olacak.
10 Yorumla Kişiden kişiye değişiyor küfür ediyorsan eden hoşlanıyor etmiyorsan etmeyen hoşlanıyor anladığım kadarıyla
10 Yorumla
+1 yılMizacımda öyle bir şey yok kelimelerin gücüne inanıyorum lakin damarıma basınca tutamıyorum nap
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 924 cevap paylaştı. Aklı başında bir insana küfürlü, argo konuşan bir kadın ya da erkeğin çekici gelmesi mümkün değil.
10 Yorumla
+1 yılBunu çekici bulan dakikada 10 kere küfür ediyordur.😂 Dengini arıyordur.
Beni rahatsız ediyor.🙄
10 Yorumla
+1 yılKüfür iki tarafada yakışmıyor bence, eskiden oyunlarda çok küfür ederdim kendimi düzelttim minimumdayım diyebilirim
10 YorumlaKüfür ve argoyu çekici bulan insanlar beni çekici bulmasada olur😄 derdimi küfürsüzde anlatırım gerek yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünlük hayatta küfürlü konuşan erkek de, kadın da iticidir. Argo farklı bir şey, küfürle sık sık karıştırılır.
10 Yorumla Hiç sanmıyorum. Erkekler kadını kadın gibi naif ve narin sever.
20 Yorumla
+1 yılHiç benlik bir olay değil.. Olsa olsa kırk yılda bir belki oda çok küçük bir ihtimal 😅
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılşimdilerde coğu bu kafada zaten ama bana pek çekici gelmiyo
10 Yorumla
+1 yılBen küfür etmeyi severim eden kadınıda severim daha doğal geliyo
10 Yorumla
+1 yılBen severm ama erkek gibi defil kndjne ozgu olucak
10 Yorumla
+1 yılNe nasıl ne gibi konu zaman mekan çok önemli sert kadın çekiciliği diye bir şey var... 🥂
10 Yorumla
+1 yılyerine göre argo konuşan kadın da olacak tabiki her şey doğal olmalı bence.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. firlama kadinlar karizma olur ama argo ve kufur bir bayana yakismiyor bence
10 Yorumla
+1 yılBad girl seviciliği diye bir şey var ama bunlar da istisna genele vuracak olursak yok yani
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bi düşündüm küfür eden değil de kıskanan sahiplenen baskın otoriter kadın tercihim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Sadece seks esnasinda cekici gelir. Onun dışında itici kalır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe çekici ne itici. Küfür evrensel ve erkeğe has olay değil , normal gelıyor bana
10 Yorumla
+1 yılKüfür eden kadın çekiciliği yok çirkeflik onun adı ya da varoşluk
10 Yorumla
+1 yılsevisirken argo seviyorum kadinda yoksa normal hayatta itici
10 Yorumla
+1 yılEvet tabikide var sexs esnasında argo konuşması hoşuma gidiyor karşı cinsin
10 Yorumlaİticiliği bile vardır benim gözümde. Hem erkek hem kadında yakıştırmadığım bir şey
10 Yorumla
+1 yılPek sanmam genelde olmaz. Arada bir belki de sık sıksa olmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKüfür etmek incelik ister. Her yerde her an her şekilde küfür edilmez. Kaba olur. 🤭
10 Yorumla
+1 yılHayır küfür hiç bir insana yakışmıyor gerek erkek gerek kadın.
10 YorumlaAsla öyle bir şey yok ne erkekte nede kadında küfürden ve argo konuşmalardan nefret ederim
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat