Bu pislik evden nasıl kurtulurum?

Bu annem olcak kadını hiç sevmiyorum sabah sabah bile bana bagiriyor kavga ediyor kardeşimle kendine kahvaltı koymuş yemiş içmiş kalkmışlar banada su bulaşıklari yıka bilmem ne bıktım bu kadın musibet bildiğin Allah niye beni bu aileye verdi nedir benim çilem ya zaten ayrimcilik var birde cekeemyen kıskanan kişiler yetmiyor iyice bıktım lan bu evden bu pislik kadın bana bagiriyor laf söylüyor sonrada beddua ediyor bana nedir benim çilem ya Allah görmüyor mu artık bıktım ya kaç yssima geldim hep dert çekiyorum bu evde yıllardır hayatımı bile doğru düzgün yaşamıyorum okumadım çalışmıyorum iyice bıktım en son kacicam kurtulcam bu evden burada insan gibi insanlar yok silucem bunları ailelikten bıktım ve

Güncellemeler
+1 yıl
Doğru düzgün sevgi ilgi bile yok muhabbet yok hapishane daha oyi
Güncellemeler
+1 yıl
[GizliÜye] Birde engellemissin yazıp Ağladığımı kim söyledi ağlamıyorum ben buraya istediğim gibi yazarım istediğim gibi davranırım gizliden çık öyle konuş ozaman ondan kaynakli dike getirmedim siz bu amaçla buradasınız gibi çok belli birde üstelik kabasinizda konuşma üslubununuz kapa bir kere lakayitsiniz siz gidin o sorulara yorum yazın sizin beyniniz ancak onlara basar Allah size Daha beterini versin ozaman ne diyim sizin gibilerden iyi insanda olmaz kötü kişiliğinizle yaşayin
Bu pislik evden nasıl kurtulurum?