Güncellemeler
+1 yıl
Doğru düzgün sevgi ilgi bile yok muhabbet yok hapishane daha oyi
Güncellemeler
+1 yıl
[GizliÜye] Birde engellemissin yazıp Ağladığımı kim söyledi ağlamıyorum ben buraya istediğim gibi yazarım istediğim gibi davranırım gizliden çık öyle konuş ozaman ondan kaynakli dike getirmedim siz bu amaçla buradasınız gibi çok belli birde üstelik kabasinizda konuşma üslubununuz kapa bir kere lakayitsiniz siz gidin o sorulara yorum yazın sizin beyniniz ancak onlara basar Allah size Daha beterini versin ozaman ne diyim sizin gibilerden iyi insanda olmaz kötü kişiliğinizle yaşayin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sabırlı ol geçecek hepsi derslerine odaklan
Dersim yokki soruda yazdım okumuyorum
o zaman evlenmeyi beklemen lazım
umarım bu kafayla yanlış bir evlilik yapmazsın hayırlı eş nasip etsin ALLAH sana
Bilmem bu kafaysla naparim artık
Sorunu gördüm çok doğru yazmışsın gerçek huzur ilimdir değerini bilen en güzel şekilde yaşar müzik insana iyi gelmez çoğu zaman burdaki dinsiz kişiler bilmez ama
sıkıntı yok onlara yol göstermek lazım bilmiyorlar bilseler yapmazlar
soruma cevap yazarsan sevinirim :D bu arada
Haklısınız bilselerr olur yorum yaparım burada ilk defa mantıklı bir soru gördüm👏 bence hep böyle sorular olsa ne güzel olur diğer saçma sorulardan daha bilgilendirici bir soru...
teşekkür ederim.
Burası ailesini veya çevresini kötüleyenlerle dolmuş
aileniz kötü olabilir burada anlatmak onları daha iyi yapmaz
çözümü sabır veya evden ayrılmak burada sızlanmak değil
İstediğim soruyu yazarım ilk defada yazmıyorum bu soruyu ben belki 100 cu sormdur tabi biz soru sormayalım alakasız cinsel sorular sorulsun burasını onların sitediydi dimi ben yanlis gelmişim ozaman size boş sorular lazimdi
Bu soru değil ve söylemek istediğimi zerre anlamamışsın
Bu cinsel sorudan bile daha boş aileni kötülemenin, dert yanmanın neresi soru
Siz gidin o cinsellik sorularını yorum yapın ozaman burdaki sorulan sorular sizi ilgilendirmiyor size ne bundan cinsellik sorularin neresi mantıklı ozaman abazanlikta. Sapikliktan başka kaç defa öyle sorular gördüm boş insanlarin yaptığı (boş cinsellik sorular) o katagori bile gereksiz bence siz gidin trol sorulara yorum yapın ozaman belki eig alırsıniz.
Çözümü basit ya ayrıl ya sabret
Ve bunu biliyorsun
Ayrılmayı beceremiyorsan burada ağlamak bir işe yaramaz durumunu daha iyi yapmaz
Cinsellik ne alaka erkek olmamdan kaynaklı bunu dile getirmen çok abes boş boş zırlamaya devam böyle hayatını daha iyi hale getirirsin
birini bul bari onla yaşa
Birini niye bulayim
sevdiğin biriyle aynı evde yaşarsın o evden de kurtulursun
Sevgilim var ama yaşayacağım bir ev yok
Sakin ol knslm mi
Okudunmi soruyu
Evet
Gidip kacicam evden
Allah falan yok, böyle şeylere inanma
Sana göre yoktur seni kim yarattı kuşlar mi
Yoo gayet objektif olarak yok. Bu arada sen Odin'in yaratmadığını ne biliyorsun o zaman?
Objektif olarak zaten goremessin biz onu goremeyiZ illa onu görmen için illa onu görmen icinmii inanman, gerekiyor onu hissedersin varlığını bir kamera düşün her yeri çekiyor ama vücudun içini gormuyor çünkü o bu şekilde yaratılmamıştir bir teleskop röntgen makinesi düşün onlar vücudun içini görüyor bizim gözümüzde onu görecek şekilde yaratılmamıştir
@Ragnar_Lodbrok Beyin özürlü her şey kendi kendine olmuş demek istiyor.
@yasingenc014 Bana beyin özürlü diyen adam insanoğlunun elma yediği için Cennet diye bir yerden kovulduğuna, bunu da konuşan bir yılanın ayarladığına inanıyor.
Bu arada ''her yeri çekiyor ama vücudun içini gormuyor çünkü o bu şekilde yaratılmamıştir ''
Mantığı ilkokul 1 mantığı. Ailen sana az bile yapıyor bence odaya kapatıp kemerle dövmeleri lazım
Senin gibi dinsizler cehenneme hakediyor o yüzden *g*evet tamamı sana acimiyorum
G*eber
@yasingenc014 gerçekten de beyin özürlü
Senin gibi kâfire Allah neden yaşama hakkı tanıyor onu anlamadım gebe. rip gitsen topluma daha yararı olur birde cahil oldugun okadar belliki bilgin olmadığı çok belli Allah senin gibi acize neden görünsunki sen kimsin? Birde yılanın ayarladığıni düşünüyorsun sen komple cahil bir insan git iyice bir aratır İslami sen yılanlı ayarladı yoksa şeytan onun kılığına girip vesvesemi verdi sen Ebu cahil zamanın dan kalmasın bence senin gibilere üzülmüyorum neyse kendine fayda olmadan oluceksin o yüzden hiç umrumda değilsiniz sen ve senin gibi dinsizler
Sana katılan bir kişi bile yok eksilenmissin bu ülkeyi terk et burada yaşama hakkin yok gavurlarla yasaya bilirsin.. embesil
İşte ortalama müslüman beyni bu kadar çalıştığı için biz haklıyız. Şu kepaze kaveşenin lakırdılarına bak la, güldüm bayağı
Ya kaybol git beyinsiz özürlü Allah sana beyin vermeyi unutmuş bence o yüzden hala ahmaksin sana acimiyorum cehennem atesin bol olsun O. R. OsPu nün Oğlu satanist i. bne senden insan olmaz zaten iğrenç bir yaratiksin kimse bile sana katılmıyor zındıık birde kendini haklı ilan etmiş senin beynin Allah in Kudretini Anlamaya çözmeye yetmez Sen hayal dünyanda yasa bir gün geb. erip gittiğinde görürsün zebaniler sana neler yapıyor A. nani si. kerler senin orada şimdi kes sesini edebinle Otur. Cahil Cuhela Beyin Fukarası Köpek Bile Senden Daha zekidir Kendin çalıp kendin oynuyosun sulaesi Bozuk seni bu ülkede yaşamazlar kybl o. c
Müslüman kişiler senden daha z. eki emin ol üç beş bişe öğrenip gelip burada yazmışsın sen git bir gusül al. cenabet kopegi
Lan sen kimsin Soysuz köpek senin gibilere Su bile verilmez Umarım İnşallah Geberip gidersin İte bak O. rospu senin sulalen senin yetistiren kişiler cehennem zebanisi inanmadığı söylüyor birde gelmiş anlatıyor soysuz köpek senin gibi dinsizler kimse değer vermiş anana baban seni Yaparken Peçete Kullanmamı acaba Lağim Fare si sen s. Ktir güzel kardeşim Git yabancıların Kölesi Ol Cöpculuk Yap karakterin Senin 1 kuruş etmez git kendini beyin ameliyatı yaptır tek hücreli varlık Allah'ın Adını ağzına Alma hehe yarisiymis Bok si. kim Sonic Laflarını alda kaybol lan burada dinsiz sen kimsin Birde kendini Üst Görmüş senin gibi dinsizin Lafı bile geçmez burada seni takan bile yok Bok. beyinli Umarım beynine Meteor Düşer Ve Si. ktirolup gidersin bu dünyaadan Seni Taşlamalari Gerekiyor birde Yazarken Hakarete başvurmuş ananı bacını anlatmak burada Anan Pavyon oeospusu Sende Köpeğinin s. iktir öSoeumdab Öl Hatta Leş...
Senin ben babanın avradını s.. .. ına.. dumun çocuğu senin namusunu iki paralık edeyim ananın saçını sıfıra vurayım senin ben ruhunu s.. öyle bir yerde öl ki cesedini 5 yılda bulamasınlar ailen perişan olsun fotoğrafınla yollarda dolaşsın leşini hayvanlar kemirsin gerçi seni yiyen hayvan da ölür nasıl bir cinssin lan sen sana vatantaşlık verenin neticesini s.. sana insan muamelesi yapanın suratına ejderha sı... n travesti olasın genel evlere düşesin köyden akrabaların seni vurmaya gelsin hani orada bir köy varya uzaklarda o köy senin g.. ne girsin
Müslümanlar için ölüm bir yok oluş değildir yeniden başlangıçtır ama inançsızlar için korkunç bir yok oluştur...
Bu Kâinatı Allah Peygamberimiz Hurmetine yarattı Sen bir Hiç Sin Anliyomusun Beynin Basıyor mu? O Olmasaydı Sen Bir hicdin Şimdi fitre Şükret Hala nefes alabildiğine Sen Onların Tırnağı Saçının Teli Olamazsın. burada kendini yırtma başkalarının inançlarına burnunu sokma o boş beynini boş şeylere inanamaya devam et ge. rizekali mahlukat Putlara Tapan Cahil s. iktrol şimdi vaktimi senin gibi mendebura harcamam Andaval
Allah Dünyaya Sineğin Kanadi Kadar Değer vermiyor Sen Kimsin ki Acaba Döl İsrafı kendini önemli bişe zannetme burada Hristiyan Yahudi. Kötüler için Yaşasın Cehennem. ya Pe. zevengi
Annene öyle deme.