Uzun zamandır depresyondayım sürekli canım sıkılıyor her şey çok sıkıcı geliyor yatıyorum telefon bakıyorum ve tıkınıyorum geleceğe dair bi hedefim bile yok boş boş günler geçsin diye yaşıyorum sanki Madil kurtulabilirim bu durumdan?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun zamandır depresyondayım sürekli canım sıkılıyor her şey çok sıkıcı geliyor yatıyorum telefon bakıyorum ve tıkınıyorum geleceğe dair bi hedefim bile yok boş boş günler geçsin diye yaşıyorum sanki Madil kurtulabilirim bu durumdan?

Selamlar,
Hayata karışın ve bir spor salonuna veya pilatese kaydolun haftada 3-4 gün böyle devam ederseniz hem zihnen hem de fiziksel değişimi görüp hayatınız rayına oturacaktır. Sıkılsanız bile sosyalleşmeye çalışın neşeli ve enerjik sohbetler içinde olmaya gayret edin. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirin sinema, yürüyüş, konser gibi kültür sanat etkinliklerine daha fazla katılın. Evde vakit geçirmekten korkmayın. Kitap okuyup dizi film izleyip müzik dinleyin hiç yapmadığınız bir yemeği yapmayı deneyin.
Bunlar bir süre ağrı kesici görevi görmektedir. En önemli olay kafanızda bitiyor. Hayattan ne gibi bir beklentiniz olduğu ile de ilişkili. Ben çok sorgulamak istemiyorum ağrı kesici kullanmak istiyorum derseniz üstteki maddelerden elbet uygulayıp faydasını göreceğiniz şeyler çıkacaktır.
Yazın pilates kursuna gidiyordum şimdi bıraktım acaba devam etmeli miyim?
Çok iyi olur
Burada ki kadınların depresyon sebepleri gördüğüm kadarıyla basit
ve hiç bir şey yapmıyorlar
hepsi için demiyorum ama çok basit şeylere takılıyorsunuz.
çalış, spor yap vs hayat yine dört dörtlük olmayacak. Az ile mutlu olmayı öğrenmek lazım
en büyük sebebi kadınlar başkalarının hayatına çok özeniyor ve bir çok sebep maddiyattan kaynaklı
sen veya bir başkası öyle olmayabilir ben genel yazdım.
o yüzden lütfen üzerine alınma
bu duruma sebep olan her neyse ya bu sorunu çöz ya da çözemiyorsan bile sana hatırlatacak şeyleri hayatından çıkar onlardan uzak durmaya çalış. sana iyi gelen şeylere daha fazla zaman ayır ve hayatına yeni şeyler kat.
Psikoljik destek al mutlaka ama sakın ilaç falan kullanma ben önermiyorum ve karşıyım. Hayata karış yeni hobiler edinmeye başla eğitici filmler izle hayata dair. Çık bir sahil havası al içindekileri dökmek için günlük tut hergünü yaz seni rahatlatır.
Cevap
5Cevap
Yeni hobiler bulmalısınız.
Psikolojik destek almalısın. Kendi kendine atlatabileceğin bir hastalık değil. İntihar etmeyi bile düşünebilirsin bu durumda. O yüzden ilk olarak doktor yardımı alman ve ilaç kullanman lazım. O süreçte yalnız kalmamaya dikkat etmelisin. Biliyorum kimseyle konuşmak dahi içinden gelmiyor ama mecbursun. Geçmiş olsun.
İnsanlarla sohbet edip sosyalleşrikçe geçer
Daha fazla insanla tanışmak için ne yapabilirim
Daha fazlasına gerek yok sadece senle sohbeti iyi uyumlu insanlar bulsan yeterli hayatta ne yapman gerekli bilemem ama sanalda soru sorabilirsin kişisel görüşlerin yorumların illa birinin olgisini çeker
Tek derdin bu olsun
Bi işe girmeyi mi denesen acaba?
Ne oldu da depresyona girdin
Ben çok depresif insanım sebepsiz yere bile depresyona girebilirim
Tamam da neden bu senin için zararlı bilmiyor musun girme güzel şeyler yap
Bol bol seks yaparak geçer. Kesin çözüm.
geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?