Kişilik & Karakter Kalbin kırılmadan önce nasıl biriydin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saf, masum, iyi niyetli biriydim. Ta ki etrafta çeşit çeşit insanların varlığını görene kadar. Kalbin kırılmadan önce nasıl biriydin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Duygusaldım 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sanki daha merhametliydim.. Artık o eski halimden eser yok şimdi.. 2 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl tahammül seviyem yüksekti artık hiç kimseye tahammül edemiyorum 1 0 Yorumla
ZeyneOpe Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Daha anlayışlı bir insandım ama azalıyor yavaş yavaş tahammülsüzleşiyorum. 1 0 Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sürekli aynı kişiyim sadece dengemi kaybediyorum 1 0 Yorumla
Hardcorebadgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoş geldin
aycaaaa19 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben hep aynıyım kimse beni değiştiremez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duygusaldım
Sanki daha merhametliydim.. Artık o eski halimden eser yok şimdi..
tahammül seviyem yüksekti artık hiç kimseye tahammül edemiyorum
Daha anlayışlı bir insandım ama azalıyor yavaş yavaş tahammülsüzleşiyorum.
Sürekli aynı kişiyim sadece dengemi kaybediyorum
Hatırlamıyorum
Hoş geldin
Ben hep aynıyım kimse beni değiştiremez
İyi biriydim.