Kişilik & Karakter Ahiretten bir beklentiniz varsa bu nedir? Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ölümden sonraki hayatınızı nasıl bulacağınızı umuyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl güncel Ahiretten bir beklentiniz varsa bu nedir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buradaki akıldan yoksunların orada zeka seviyesi ortalama olur mu diye merak ediyor ve beklentiye girmiş bulunmaktayım 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çay var mıdır acaba.. 😒 0 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Şakire Yoktu eskiden 😅 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Olay çıkarırım orada.. 😄O kadar ateş yanıyor.. Bari bir demlik su koyaydım da demleyeydim.. 😂 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Bilmem osmanlı torunu 0 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Allah ilmini arttırsında öğren kardeş Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Ben cehennemden çıkamam heralde 0 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Allahtan asla ümidini kesme ne kadar günahın olsa bile. yeter ki pişman ol yaptıklarından.. Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sadece bazılarına hesap sorulsun istiyorum 0 2 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Bazılarına değil herkese hesap sorulacak için rahat olsun ama kendi adına iyiliğin mi daha çoktur yoksa günahın mı bunu arada bir düşünmek lazım. Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Beni boş ver Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Beklentim yok. Gidince görecez. 0 1 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Allahın Kitabına veya Peygamberlerinin hayatlarına bakıp bir beklenti içine girebilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buradaki akıldan yoksunların orada zeka seviyesi ortalama olur mu diye merak ediyor ve beklentiye girmiş bulunmaktayım
Çay var mıdır acaba.. 😒
Şakire Yoktu eskiden 😅
Olay çıkarırım orada.. 😄
O kadar ateş yanıyor.. Bari bir demlik su koyaydım da demleyeydim.. 😂
Bilmem osmanlı torunu
Allah ilmini arttırsında öğren kardeş
Ben cehennemden çıkamam heralde
Allahtan asla ümidini kesme ne kadar günahın olsa bile. yeter ki pişman ol yaptıklarından..
Sadece bazılarına hesap sorulsun istiyorum
Bazılarına değil herkese hesap sorulacak için rahat olsun ama kendi adına iyiliğin mi daha çoktur yoksa günahın mı bunu arada bir düşünmek lazım.
Beni boş ver
Beklentim yok. Gidince görecez.
Allahın Kitabına veya Peygamberlerinin hayatlarına bakıp bir beklenti içine girebilirsin