Güzellik & Bakım Cilt bakımından beklentilerin neler? hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Neler beklersin? Güncellemeler+1 yıl ÇSS, teşekkürler 🥳🫶🏻 Cilt bakımından beklentilerin neler? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Nemlendirilmesi 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Beni daha da güzelleştirdin demek isterdim ama bakım yapmıyorum😂 senin de ihtiyacın yok 😇 ihtiyacı olanı güzelleştirsin 😂 1 1 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Yaa teşekkür ederim 🫶🏻🤗🥳 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Maske tercih etmiyorum jel ve gozenek sikilastirici yetiyor 1 0 Yorumla
Esmaa_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Benim artık cilt bakımından bir beklentim yok😅 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cildime bakması 1 1 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
bydiffirencce1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Cilt bakımı adı altında onca lüzumsuz şeye bir ton para döküp beklentiye girmek en büyük hayal kırıklığı derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Nemlendirilmesi
Beni daha da güzelleştirdin demek isterdim ama bakım yapmıyorum😂 senin de ihtiyacın yok 😇 ihtiyacı olanı güzelleştirsin 😂
Yaa teşekkür ederim 🫶🏻🤗🥳
Maske tercih etmiyorum jel ve gozenek sikilastirici yetiyor
Benim artık cilt bakımından bir beklentim yok😅
Cildime bakması
😂😂😂😂😂😂😂😂
Cilt bakımı adı altında onca lüzumsuz şeye bir ton para döküp beklentiye girmek en büyük hayal kırıklığı derim
Kısa sürede etkili olması
Işıl ışıl parlayan bir yüz
Ayna beklerim
Ayna olmadan nasıl bakıcam
Daha yakışıklı gözükmem
Nemlendirilmesi
Soft duruş
Bir beklentim yok