Lütfen aklı başında gerçekten motive edecek beni kendime getirecek birileri yazsin😔?

Arkadaşlar 22 yaşına geldim 4 yıldır ne yapıyorum bilmiyorum psikolojim iyi değil aynı evin içinde yaşadığım biri ailemden biri yüzünden ailevi meselelerim yüzünden çok kötü bi hale geldim bana ne yön gösteren biri oldu kendime getirecek kimse olmadı her kötü şeyler yaşadığımda telefona sarıldım pr? n? ya sarildim bağımlı hale geldim ve o zamanlar doğru düzgün beni desteklemeyen herkes şimdi kalkmış benim moralimi bozuyor modumu düşürüyor ailemle yaşamıyorum o kadar iyi hatırlıyorum ki halam daha liseden mezun oldugumda da bana kpk gibi muamele yapıp güya benimle. okul hakkında konuştu güya bana akıl verdi neyse velhasıl kelam ben yaşadığım bu kötü şeyleri bir başkasi yaşamasin istediğim için hukuk okumak çok istedim ama o bağımlılıkların ve ev halim yüzünden hicbir zaman çalışmadım matim da iyi değildi hala aklım kaldı o bölümde ama ıstesem de çok zor artık ilahiyat açıköğretim yazdim imam hatip mezunu olduğum için ve alt yapım olduğu için ilgim de var fakat içim hiç rahat değil kendimi öyle ise yaramaz öyle yetersiz hissediyorum ki artık dünyam kararmış artık dünyamı değiştiremez biri haline gelmişim gibi psikologa da gidemem param yok ne yapacam arkadaşlar nasıl düzelticem bu bagimliliklarimdan nasıl kurtulucam
Güncellemeler
+1 yıl
Faydalanmakta calisan orangutan suratlilar yazmasın gerçekten destek olabilecek birileri istiyorum iyi ya da kötü hayalperest olmayan
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar özele gitmiyorum burdan yaza aksanız yazin
Lütfen aklı başında gerçekten motive edecek beni kendime getirecek birileri yazsin😔?