Hayatın rutininden sıkıldım?

Üniden bu sene mezun oldum. Hemen iş hayatına atıldım. Çok sevdiğim ve iyi bir maaş aldığım bir işim var. Haftaiçleri eve saat 7,8,9 gibi geliyorum. Cumartesi günleri ise çalışma saatlerim değişiyor. Yine de en geç 5-6 gibi çıkıyorum. Anlayacağınız bu ara hayatım ev iş iş ev şeklinde geçiyor. Hayatım bu şekilde bir rutine bağlandığı için bir bunaldım. Değişiklik olsun istiyorum. Mesela sitede oturuyorum. Evimizin en alt katında havuz var. Pazartesi cuma ve cumartesi kadınların günü. Havuza gideyim diyorum. Hem değişiklik olsun diye hem de o monotonluktan çıkmak için. Dediğim gibi pazartesi cuma ve cumartesi günü kadınların günü. Pazartesi ve cuma işten dolayı gidemiyorum zaten. Cumartesi günleri de işten 6-7 de falan çıkarsam gidemiyorum. Dün işten 4 te çıktığım için havuza gidebildim. Dediğim gibi havuzun saatleri bana uymuyor. Bunun dışında hayatımdaki monotonluktan kurtulmak hem de bir farklılık yaratmak için yürüyüş yapayım diye düşündüm. İstanbul'da yaşıyorum ama evimiz biraz sanayinin içinde kaldığı için yürüyüş yolu da hiç yok. Bu konuda ne yapabilirim sizce

Hayatın rutininden sıkıldım?