Ya hic sevgilin olmadi artik 22im cok ihtiyacim var sevmeye sevilmeye. Bir yuva kurmaya herzaman birinin yanimda olucagini bilmeye. Ama olmuyor iste. Resmen bana 40 yasindaki biri yazdi gecen ve biraz ilgisini kaniyordum az kalsin. Çünkü cok muhtacim sevgiye ilgiye. Biri olsun istedim hayatimda oda olmadi. O yuzden sizden sorum nasil guclu bir kiz olurum? Kendine deger veririm ozguvenli olurum? Nasil kendi kendime yeterim? Bir erkek olmadan da nasim güclü olurum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sorduğuna göre demek ki güçlü bir insansın, farkındasın en önemlisi. Biz kadınlar geleceğimizi bir erkeğin iki dudağının arasına asla bırakmamalıyız.
Öncelikle ekonomik özgürlüğün mutlaka olmalı, çalışıyor musun bilmiyorum ama kendi paranı kazanmalısın, birikim yapmaya çalış, kendine yatırım yap her bakımdan. Güzel yemekler yap, yemek yapmayı bilmek hayatın her alanı için lazım, aşçı da olabilirsin el lezzetin olursa. Kendini sev en önemlisi, altın değerinde bir maddedir bu, kendini sevmek.
Spor yap, kendi mutluluk alanlarını çoğalt, kendi paranla aldığın her şey için gurur duy kendinle, kendinle gurur duydukça güçleneceksin ve Serhat Yabancı'nın tüm kitaplarını okumanı tavsiye ederim, bir kitap insanın hayatına o kadar çok şey katar ki ama mutlaka ekonomik özgürlüğün olmalı. Ekonomik özgürlüğün de olmuş olabilir, ben seni tanımıyorum, tahminler yürüterek yorum yapıyorum, belki de ekonomik olarak değil de, duygusal yönden güçlü olmak istiyorsun. Hemen herkese güvenmeyeceksin, en çok kendini seveceksin ve kimseye bağımlı olmayacaksın. Bu özelliklere sahip kişiler güçlü ve bağımsız oluyor. Giden gittiği zaman acısını çekiyor ama sonrasında "ben kendime yeterim, bana ben lazımım en cok"diyip kendine sarılıyor.
Bazen olmayınca olmuyor işte, yalancı, güvenilmez birisiyle ilişki içinde olmaktansa yalnızlık en güzeli. Birde şöyle düşün; sevmediği, istemediği kişiyle hayat boyu yaşayan kişiler var, bu daha sancılı. Henüz yolun çok başındasın. Kendisini her anlamda donatan bir insan seçilen değil, seçen oluyor. Duygusal olarak kendini besle, tamam bir erkeğin şefkatli kollarına, samimiyetine hepimizin ihtiyacı var ama doğru insan olmalı hayatımıza alacağımız kişi. Sana layık olmayan, seni hak etmeyen adama yol vermekle en güzelini yaptın. Dengesiz bir erkekle de yola çıkılmaz mesela, dengesiz hiçkimseyle yola çıkılmaz. İki dakika önce seni seviyorum diyip, ortada bir sebep yokken iki dakika sonrasında saçma sapan el şakaları yapan kişiler ömür törpüsü. Seçici olmak da fayda var. Biz kadınlar aslında erkeklerden çok daha güçlüyüz, o güç bizim içimizde.05 Yorumla
Soran+1 yılÇok guzel yazmissik cok tesekkurler. Calisali 1 ay oldu. Brnim en cok istedigim kendimi sevmek nasil yapilir bilmiyirum. Yemek yapamiyorum ama yapmayada hevesim yok. Hic bisey yapmaya hevesim yok dogrusu. Yemekleri annem yapiyor yardim bile etmiyorum kendimi hep ise yaramaz goruyorum. Ama okadar guzel yazmissin ki. böyle insanlar hayatimizda olmasada olur. Peki kendime nasil deger veririrm severim birazda kendimi simartirim? Mesela giyim olarakta guzel seylerim var ama sabahlari uykulu oldugum icin bakmiyorum kendime öyle biseyler giyip cikiyorum hevesim olmuyor biseye
- +1 yıl
Kesinlikle Serhat Yabancı'nın bu videosunu izlemeni öneririm 🌷 Aslında youtube'da ki kişisel gelişim videoları sayesinde terapi ayağımıza geliyor.
https://youtu.be/ldSw5zjZrs0 - +1 yıl
Bende kendimi sevmeyi çok geç öğrendim ve kendini sevmenin mutluluğunu sana tarif edemiyorum. Kendini seven her durumda kendini kazanmış görür ve kendini her defasında ayağa kaldırır. Bu zaman içinde oluyor, bazı insanlar kendini sevmeyi biliyor, bizler ise öğrenmek zorunda kalıyoruz, işte kendimizi sevdiğimiz zaman da küllerimizden yeniden doğuyoruz. Kendimizi sevdiğimiz zaman kim gitmiş, kim hakkımızda ne düşünüyor bununla alakadar olmuyoruz, kendimize olan saygımızı yitirmemek oluyor gayemiz.
Soran+1 yılTesekkur edrrim mutlaka izliyecegim sagol tavsiyelerin icin
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Bir erkek olmadan da çok güçlü olabilirsin tabi ki. Güçlü olmak için arkanda illaki bir erkeğe ihtiyacın yok. Hayata sıkı sıkı tutunman gerekiyor. Kendini her konuda geliştirebildiğin kadar geliş. Mutlaka iş hayatında olman lazım ki kimseye muhtaç yaşama. Sadece bu değil. Zihnen de bir erkeğe ihtiyacın olmadığını kendine inandırman gerekiyor.
Misal kendi başına vakit geçirebilirsin. Gezmeye, sinemaya, alışverişe ya da şehirler arası turlara katılabilirsin. Ben sana mutlaka spor yapmanı tavsiye ediyorum. Eğer dövüş sporlarına yönelirsen fiziki olarak da kendine olan güvenin üst seviyeye çıkar. Hem bedenen hem de zihnen kendini çok daha iyi hissedersin. Sen kendin için bir şey yapmazsan. Kimse gelip senin için bir şey yapmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAleyküm selam. Cok tesekkurler. Evet haklusiniz sanirim gercekren artik kendim icin biseyler yapmaliyim bir erkegi beklememeliyim
- Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılHayatına bir erkek katacaksın illaki ama önce dediğin gibi güçlü olmak lazım öncelikle hayır demeyi bileceksin çünkü bu zamanda adam gibi insan gibi seven yok çoğu erkeğin aklı fikri cinsellikte onun için kendini zapt etmeyi bileceksin ben 10 yıldır sevgilisiz yaşıyorum yani zor bişi değil sevgilisiz yaşamak mesela çok arkadaş edin sürekli senle sohbet eden senle ilgilenecek arkadaşlar edin ama çok arkadaşlar değil az dost çok mutluluk mesela bende bile çok arkadaşım yok az kişi var sevgimi onlar ile karşılıyorum ben arkadaşım için anlık Almanya uçağına binip arkadaşıma şiddet uyulayanları mahf etmiş kişiyim sende hep kendini ben güçlüyüm yapabilirim de emin ol başarırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. Evet cogu insan artik sadece cinsellik pesinde
- +1 yıl
Aynen öyle onun için de adımlarını sağlam atmalısın birini hayatına alsan bile süründür sevgini hepsini verme ona onun popon fazla kaldırma
+1 yılKendi kendine yetmek diye bisey olsaydı hem erkek hemde kadın yaratılmazdı diye düşünüyorum tek başıma da yaşayabilirim diye düşünenler kendini kandırıyor bence kadın ve erkek birbirini tamamlasın diye varlar her zaman birinin yokluğu hissedilir insan yanında birisi olmasını ister
02 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisin ama olmuyor iste zorlada olmuyor ki elimden bisey gelmez bende artik kendime deger vermek istiyorum
- +1 yıl
Sen bana bi istek atsana biz biraz mubabbet edelim uyumadan önce konu hakkında
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
+1 yılöncelikle kendini sevmelisin kendinle barışman gerekiyor
insanların temel sorunu kendilerini sevmedikleri için sevgiyi başka yerlerde arıyorlar..
Evet sevilmek güzel şey buna itirazım olmaz ancak ayakta durmak için önce kendinizi sevmeniz gerek birisinin sevgisiyle sadece ona bağımlı olarak yaşanmaz..12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama istebu bana cok zor geliyor kendini degerli kilmak
- +1 yıl
Zor degil istiyorsan mesele yok
+1 yılDua et abdest al namaz kıl rabbim en büyük sığınaktır.
Kendini asla yalnız hissetme her insan hayatının belli bir döneminde yaşıyor o sıkıntıları.
Kendini boşlukta hissetmenin kendini üzmenin ve hatta kendine eziyet etmenin kendini ezdirmenin inan hiç anlam ve önemi yok.
Sıkıntıyı veren rabbim nasıl verdiyse ferahligada eristiriyor seni sadece sevdiği kulunun günahlarına kefaret olsun diye ona sıkıntılar gönderiyor. inan hepsi geçiyor hepsi bitiyor sen sadece kendini ne kadar az yıpratırsan senin için o kadar kâr.
Ha üzülme demiyorum minimize etmeye çalış ne kadar az üzülür ve az düşünür kafaya az takarsan senin için o kadar kâr.
Bir de insanlar gerçekten büyük bir bosĺuktalar kurandan uzaklastik sünnetden uzaklastik onun için ne yapacağımızı bilemiyoruz.
Istersen adresini verirsen sana kitaplar gönderebilirim ücretsiz. Okursan faydalanırsın bu dünyanın ne kadar da gereksiz olduğunu anlarsın.03 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öncelikle cok tskler yazdigin icin guzel yazmissin cok dogru namaz kilmayi istiyorum ama bilmiyorul maalesef . Hani burada camiye gideyim ogrenim falanda yok. Ama kesinlikle ogrenmeye baslamayi istiyorum. Biliyorun hepsi geciyor bitiyor fakat bende bu 10 yildir var ozguvensizlik kendine deger verememek surekli kendimi iyi hissetmem icin birinin karsima cikmasini bekliyorum. Evlenine buraya giderim şurayi gezerim diyorum esimle birlikte. Hani tek basimada mutlu olmayi bilmeliyim ama yok. 10 yildir hep özfüvensiz ve cekingen bir kizdim. Insanlar surekli kendinde bana herseyi söyleme / yapma hakkinda bulundular ve bu artik degissin istiyorum bana saygilari artsin istiyorum
- +1 yıl
Bir psikiyatristle görüş istersen
Soran+1 yılNe param ne zamanim var
+1 yılBu ben. Benim bir ay önceki halim soru sormuş. Sen zaten çok güçlüsün çünkü bu soruyu soran güçlü insandır çünkü neyin eksik olduğunu biliyorsun kendini tanıyorsun. Sanirim sendede vardır asla birinin seni sevmeyeceğini sevilmeyecegini düşünüyorsan yanılıyorsun sadece şöyle düşünmek lazım bu hayatta hayatımıza girecek her insan kaderimizde yazılı biz bunu değiştiremeyiz aşk ve dostluk herkesin başına gelmez. Nasip bunlar. Bende senin gibi düşünüyordum sonra hayatima daha biri girmedi ama tanıştık ailem onaylarsa evlilik yoluna gireceğiz ilk tanistigimda diyordum ki beni asla beğenmez goruntumu sevmez hep olumsuz der ama öyle olmadı yani sadece dua et ve kendine inan zaten sen çok güçlüsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılGwrcektenmi nerde tanisdin ciddimisiniz ay mutluluklar
Evet haklisin öyle yapma gerek- +1 yıl
Görücü usulu😊😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Kimsenin lafına sözüne dikkat etmeden kariyerine odaklanman lazım. Kendine bir hedef koyarsan bir erkeğe ihtiyacın olmaz. Ama insan bazen kendini gerçekten yalnız hissediyor. Söylediğin gibi sevgiye ihtiyaç duyuyor. Bunu karşılayacak en azından seni şımartacak güvenilir arkadaşların olsun çevrende. İnan hayat öyle ya da böyle güzel bir kalp çıkarıyor karşına. Arayışta olma ama etrafındaki guzellikleride gör. Bulursan kaybetme. 🌼
04 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba. Cok haklisin ama öyle fazla arkadasimda yok 1 tane var oda benim gibi. o yuzden yalnizim kardesimle anlasmiyorum evde huzur birakmadi olmuyo iste
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz tanışalım bir süre en azından yol gostermeye calsiirim. Yaralarıniza iyi geleceğime inanıyorum. Kimin nerede karşınıza cikacagini bilemezsiniz. 😊 Birde benim penceremden bakalım dünyaya
Soran+1 yılYardimci olur musunuz tavsiye verir misiniz yani
Ozaman yazaym gizkiden cikarsaniz
Cevap sahibi+1 yılSizin için cikiyorum. Yazınca geri kapatayım
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin yapabilecekleri bütün kötü eylemleri aklına getir. Tecavüz. Öldürme. Gasp. Kadını 2. Sınıf insan olarak görme. Fotoğraf attığında yayma ihtimali. En ufak samimiliğinde sana saplantılı bir şekilde bağlanması. Böyle böyle nefret edersin. Zaten erkekler duygusal değildir seni ya cinsellik amacıyla kandıracak ya da ilginle sevginle egosunu kabartacak. Aksi iddia edilemez.
010 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin gercekten. o 40 yasinda olanla 4 gun konustum ve bana 4 gunde cok baglandim sana dedi. Buda sacma. Ondan önce 2 yil önce birini cok sevdim ilgilendim sevdim ama yari yolda birakti baskasiyla evlendi
Cevap sahibi+1 yılBen de aldatıldım. Ve üstüne üstlük özür bile dilemedi. Şu ana kadar konuştuğum erkekleri düşünüyorum da ya öylesine konuştu ya skor kasmak için konuştu ya da cinsellik için. Onun dışında evlilik amacıyla konuşan olmadı. Hep kandırıldım. Evlenseler bile 360 derece dönecekler. 😞
Soran+1 yılHaklisin reziller. Senin icinde uzuldum bende 2 sene agladim niye böyle yapti diye
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum kuzum. Felaket tellalı gibi konuşmak istemiyorum ama dikkatli ol. Haberlerde bir sürü kadın cinayeti görüyorum. Kekolardan uzak dur. Kendinden en fazla 5-6 yaş büyüklerle konuş ondan fazlasından uzak dur. İnsan seveceği kişiyi seçemiyor fakat kötü özelliklerini görüp uzak da durabiliyor. Sen zaten anlamışsın erkekleri. Ben de aracı oldum bir nevi.
Soran+1 yılYaa okadar haklisin ki aynen cok dikkat olmak lazim bgercekten cok tehlikeli insanlar var. Rabbin hayirli kapilar acsin kotuluklerden uzak tutsub
Cevap sahibi+1 yılAmin. 🤲
- +1 yıl
Aksi iddia edilemezmis 🤣🤣🤣 sizin gibi eziklerin sevgiyi bulamaması normal 🤷
Soru sahibi hariç. - +1 yıl
Keşke adam akıllı biri çıksa dye çok yalvardım sonra karşıma eski eşim çıktı evlendik dürüstlüğüne samimiyetine inandım ama yalancının önde gideniymis ayrıldık bir oğlum var şimdi oda 2 senedir kardes istyor yuvamız olsun dyor bende çok istyrm ama olmyor napacagm blmyorm yuva kurmayı okadar çok istyorm ki ama bir türlü nasip olmadı
Soran+1 yıl@Bagatur_Han sizin gibi demişsiniz ama
- +1 yıl
Yorum gelmiş yorumuma ama gorunmyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukken ihmal edildiğiniz için sevgiye aç olabilirsiniz, terapi alabilir veya konuyla ilgili kitaplar okuyabilirsiniz. Öz şefkat konusunda çalışmak faydalı olabilir. Eğer sevgi depolarınızı öz sevginiz ile doldurursanız başka birinin sevgisine muhtaç hisstemezsiniz ancak sevilmek istemek yanlış veya ayıp bir şey olmadığı gibi insanı güçsüzleştiren bir duygu da değildir.
00 Yorumla
+1 yılYahu kadinlar kadin olmak için erkeğe ihtiyaçları yoktur ki onlar kim de bizi kadin yapmaya çalışıyorlar kendine tabi ki yetebilirisn hatta sıkıntıdan dertten ve lüzumsuz insanlarla uğraşmaktansa kendi kendine kalmak daha mantıklı
04 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil kendimi sevicem deger vericem kucuk gormicem
Soran+1 yılHep yetersiz oldugumu dusundum
- +1 yıl
Erkek yok diye hayatında kendini küçük ve değersiz görmen saçma senin değerini sen belirleyeceksin bir erkek değil
- +1 yıl
Erkekler kim ki lafı çok yanlış bir konuşma şekliydi
+1 yılerkek olmadan güçlüde olursun vs ama hayata bir kere geliyorsun iyisiyle kötüsüyle herşeyi yaşaman gerek ben bunu düşünüyorum. Kavgada ediceksin seviceksin üzülüceksin kaygılanacaksın kıskanıcaksın zamanı geldiğindede vay be diyeceksin hayat bu.
00 Yorumla
+1 yılBende çok istyorm yuva kurmak sevmek sevilmek değer görmek ama dürüst birinden sadık birinden istyorm babamı kaybettgmden beri okadar çok ihtiyacım varki bir omuza yemn ederm keşke adam gbi biri çıksana evlensem dyorm ama olmuyor 😔
00 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğünü kazan ilk önce. Ve kendi doğrularını yap. Elelam ne diyecek diye düşünerek hareket etme. Biraz bencillesmen gerek. Böylece daha güçlü olduğunu göreceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılYa nasil bencil olcam
- +1 yıl
Kendini mutlu edeceksin kendini önemseyeceksin
Soran+1 yılNaparak
- +1 yıl
Kendi doğrularını yap. Kimseyi umursama
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Ve zaaflarını kimseye belli etme. O zaman güçlü olursun
Sevgi veya ilgi herkese lazım ancak illaki olsun diye yanlış insanlara kanmamak lazım. Sen işine ailene vs. Önem ver. İstediğin kişiyi bulursun bir gun zaten
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine yetemessin bi tanıdığım var her türlü işi yapabilmesine rağmen evlendi anlayacağın yetsende bir yere kadar yetersin acı ama gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendine onem vermediğinde inan bana en yakının dahi seni ezmek icin yollarını bulur, yeri geldiğinde herkesi ez, ozaman sendeki bu sevme sevilme ye neden olan sığınma hissiyatı arzusu da bir nebze ortadan kalkacaktır emin ol bu konuda idmanliyimdir,
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kinseyi ezemem ki
Cevap sahibi+1 yılOzaman birilerinin surekli senin özguvenini yerle bir etmene seyirci kalacaksın bak yıllarım bunun acısı ile dolu op öz ailen bile bu konuda sana acimaz
Cevap sahibi+1 yılSenin bu hissiyatin korkmuş birinin, birine sığınma ihtiyacı, gerçekten sevmek sevilmek değil yani seni biri koruyacak gözeterek derdini dinleyecek , sana değer verecek bütün aslinda bütün olay bu, dikkat et insanların kötü düşünceleri seni kolay lokma etmelerine musade etme
Soran+1 yılHaklisin dikkat edicem
Ay bir gülesim geldi :)) en en zor zamanları bile kendi kendime atlattım, seni de anlıyorum.:) Erkek önemli 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılBende atlattım. Ve emin ol benim kadar üzülmemişsindir. Nedir bu insanlarin acisini kücümseme meraki? Burada erkeksiz atlatamadim zor zamanimi falan mi dedim? Sadece birine ihtiyacin var artik dedim. Yardimci olmayacaksan yazma kotulemek icin. Insan olun biraz
- +1 yıl
Kardeşim 9 ilaç işe yaramıyor 10. Ya başla bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşında deyip geçme birkaç yıl sonra mecbur onlara kalacaksın zaten.
030 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka nyie böyle diyorsun? Sen kal 50 yasindakine
Cevap sahibi+1 yılEvde kaldığında mecbur bunlara kalırsın diye dedim. Ben 50 yaşındakine kalmam ben 18 yaşımda yaşıtımla evlendim.
Soran+1 yıl18 yasinda evlendiysen burada ne isin var? Karinkn haberi var mı ? Ha gulme komsuna bence bosanmicaginin garantisi var mı
Cevap sahibi+1 yılSanane? Sana mı sorucam ne yapacağımı özgüvensiz?
Soran+1 yılYa birak:D özgüvensizim ama sen kani bozuksun onu napicaz
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri duyunca sinirin hopladı ama yapacak bişey yok direkt agresifleştin. Ben olanı söyledim sen bilirsin.
Soran+1 yılYo sen insanlarin kotu hissedikleri yerden vurmaya calisan bir saygisizsin
Cevap sahibi+1 yılHayır. Bugün "resmen 40 yaşında yaaaa kanıyordum nerdeyse" diyorsun. Sen kimseyi aşağı göremezsin. Sen esas kendini bişey zannediyorsun. Bende gerçeği diyorum birkaç yıl daha evde kalırsan tam da o beğenmediğin tiplere kalacaksın. Bu yani.
Soran+1 yılSen malmisin? Kucuk gormek be alaka? ADAM BABAM YASINDA KAFAYI MI YEDIN SEN? OZAMAN SENINDE KIZIN UMARIM YASCA BUYUKLERLE OLURDS GORURSUN GUNUNU AHLAKSIZ HERIF
Cevap sahibi+1 yılBenim kızım baba sevgisi görüyor 2 tane aslan gibi abi sevgisi görüyor zannetmem babası yaşında erkeklere düşeceğini.
Soran+1 yılÖylemi? Görürsün o halde çok büyük konuştun be gökhab zannetmeyle olmuyor bu işler 🤣
Soran+1 yılBu babadan cikan abi aslan olmaz. Anca kötü insan olur bu babanin yetisdirdigi evlat
Cevap sahibi+1 yılBak konu seninle benim aramdayken küçük masum kızcem üzerinden yürümeye başladın. Demek ki ben "insanların kötü hissettikleri yerden vururken" haksız değilmişim sen hak etmişsin demek ki🤫
Soran+1 yılSen yaparsinda karsidan yapmamasini beklemek? Hangi dunyada yasiyorsun. Sen cok buyuk konustun gokhan. Demedi deme
Soran+1 yılKac yasina gelmişsin cocuk cocukla ugrasiyorsun yasina bakmadan. Seni Allaha havale ettim
Cevap sahibi+1 yılYoo ben sadece seninle ilgili konuştum başka kişileri araya sokmadım. Ayrıca sen 22 yaşındasın çoluk çocuk diyebileceğim kitleden değilsin. Ben senin gibi de senden büyük de bisürü kadın tanıdım. Hayat insana ne getirir bilinmez kadın dediğin zaten kedi gibi nankördür. Yani yarın kızım bana nankörlük ederse şaşırmam dolayısıyla büyük konuşmuyorum. Benimkisi tahmin sadece kuzum. Tahmin. Babaları yaşında erkeklerle takılan kızları da tanıdım genelinde sorunlu bir baba profili veya hiç olmayan bir baba durumu vardı. Bense kızımla gayet ilgiliyim. Abileride çok ilgili. Abileride kötü çocuklar değiller. Ben evet çocuklarımı bir mal gibi büyütmedim tabiki de onlara hayatın hep güzellikten ibaret olmadığını da gösterdim. Hayatta var olan kötülüğü ve ondan korunmanın yollarını da öğrettim. Eee haliyle tedbirli çocuklar oldular öyle saf canım melek abidesi olmadılar. Bak bütün tespitlerinde yanıldın.
Soran+1 yılYo kusura bakmada sen gelip bana burada satasirsan cevabinida catir catir veririm sana zoruna gitmeyecek aglamayacaksin. Senin kizcen "masumda" ben degilmiyim? Milletin cocuguna saldirmayi biliyorsun? Kendi cocuguna gelince masum ha? Hicte sanmam. Iyi bir baba oldugunu da asla dusunmuyoeum. Abileride iyi degil. Sen ilk önce ogullarina kadinalrla nasil konusulur nasil kibar olunur onu ögret durduk yere kadinlara satasmasinlar senin gibi. Hele hele evli barklilarsa. Aman diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılBen ağlamıyorum şu an sana eğitim veriyorum nerden çıkardın ağladığımı. Benim oğlanlar kızlarla nasıl konuşacağını hem babalarından hem dedelerinden öğrendiler sen kafanı yorma😃
Soran+1 yılSen bana eğitim verecek en son insan bile degilsin. Önce insan ol gerisi gelir gökhan. Okadar sey dedim sadece buna mi cevsp verebildin. Böyle susarsin iste. Rezalet bir karakterin var
Cevap sahibi+1 yılTamam susayım. Sen çünkü herşeyi çok ters anlıyorsun ve hakaret etmeye başlıyorsun.
Soran+1 yılYo halaret etmedim sen bir benimle nasil konustuguna bak bir oku yazdiklarini. Az bile dedim. Sadece bir soru sordum 40 yasindakilere kalicaksin zaten diyip gelip evde karin artik sana naptiysa gelip sinirini burada sanal alemde milletten cikaran sensin. Ee sende haklisin
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi de konu eşime geldi. Sırada ne var? Kardeşlerim mi😃
Soran+1 yılGelir tsbiki sen bana okadar sey söyle ve ben susacam mi?
Soran+1 yılZaten sevmiyosun esini
Cevap sahibi+1 yılBen eşimi de çocuklarımı da seviyorum. 12 yıldır evliyim ben. 12 yıl bir kadını adeta bir parçan olarak görmen için yeterli bir süre. Sitede de aktif değilim yani gelip burada sinirimi çıkarmıyorum en son girişim 10 gün önceydi bugünde girdim sana denk geldim küçük hanım🤫
Soran+1 yılAh gökhan ah. Sana cok güzel dersini verirdim ama degmez büyüklük bende kalsın. Millete satasacaginla karinla cocugunla ilgilenmelisin bence.
Soran+1 yılTabi canim aktif degilsin. Karininda haberi var zaten burada oldugundan dimi. Haha
Cevap sahibi+1 yılBugünde sen büyük ol bakalım küçük hanım.
Soran+1 yılYaptikmarini unutmadim
Cevap sahibi+1 yılNe yaptım ben😮
+1 yılGüçlü olmak için birine ihtiyacın yok. Güçlü olmak yerine mutlu olmayı seçmelisin. Sevilmek herkesi mutlu eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil ama ne yaparak mutlu olunur? Bos zamanimda tum gun telefondayim ksdeyim cunku canim sıkılıyor ne sevgilim var ne arkadasim
- +1 yıl
Arkadaşın neden yok?
Soran+1 yıl1 tane var onunlada hergun gorusmuyoruz
- +1 yıl
Özelden yazarmsn seninle konuşmayı tanışmayı isterim
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnançla
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılYetemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Bi yerden sonra yalnızlık zor gelir
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hepimizin var sevmeye sevilmeye ihtiyaci
00 Yorumla
+1 yılBenimde bunu öğrenmem lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir işe girerek başlarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılIşim var
Cevap sahibi+1 yılKariyerinde iyi misin
Soran+1 yılYok yeniyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç kimse kendine yetemez
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılinsanlar birbirinin eksiğini tamamlar kendilerine veremediklerini karşısındaki verir hissetmediğini hissettirir bazende kendini özel bulmaz karşısındaki ona özel olduğunu hissettirir
Soran+1 yılDogru diyosun ama karsimiza cikmiyosa napim
Cevap sahibi+1 yılumut bu ya insan arayacak bulunca yaşayacak varken doyacak bazı şeylere ama hiç olması gerekenden fazlasını vermeyecek almayacak
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYokmu hoslandigin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz yok evlendi
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendi kendime nasıl yeterim? Bir erkeğin sevgisi olmadan da nasıl güçlü olabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler