Dövme yaptırdım birkaç tane anneannem " o ne öyle kötü kadınlar gibi" dedi. Püfff. Bu arada telefonumu çaldırdım, moralim çok üzgün. Bu androidle yazı uazmak ölüm 🥲

Dövme yaptırdım birkaç tane anneannem " o ne öyle kötü kadınlar gibi" dedi. Püfff. Bu arada telefonumu çaldırdım, moralim çok üzgün. Bu androidle yazı uazmak ölüm 🥲

Dövme yaptırmak kötü değil. Yapılan dövme kötü. Teninizde sonsuza kadar bir şey taşıyacaksınız elbette herkesin dövmesi kendisini ilgilendirir ancak bundan 20 yıl sonra bu yılan dövmesini niye yaptırdım ben ya diyebilirsiniz. Daha özel, daha tutkulu hissettiğiniz bir şeyin dövmesi asla pişman ettirmez. Yılan kara mamba mı, çöl yılanı mı ahah
Su yılanı hahah
Bebekleri nerde ahah
Anasını yaptırabildik bi tek hdjd
Bir aile faciası ajsns
Hahahhah
Anneannen eski zamanların kadını ve kendi zamanındaki düşünülen düşünceyi söylüyor. Şimdi farklı çağdayız sende anneannenin yaşına geldiğinde bu zamanın düşüncesini söyleyeceksin.
İlk izlenim olarak herkes gördüğü ortama göre değerlendirir dövmeni. Bana göre şahsen değil, ama bir başkasına olabilir. Olsa da takmamalısın denilenleri sonuçta onu hayatın boyunca taşıyacaksın, hayatının bir parçası olacak.
Kötü izlenim oluşturmuyor. Zariflik, kabalık söz konusu burada. Büyük, vücudu kaplayan dövmeler aykırı duruyor. Hoş durmuyor yani. Küçük, zarif dövmeleri ise hep çekici bulmuşumdur.
Hayır tabii ki herkesin tercih meselesi isteyen istediği gibi yapar bu da kimseyi ilgilendirmez sen kendine yakıştırıyorsan ve böyle mutluysan insanların ne düşündüğünün önemi yok.
Cevap
20Cevap
Dövmelerim var ve kimin ne düşündüğü önemli değil.. Keyifli geceler..
Bende de 3 adet dövme var ama daha beğenmeyen görmedim. Eleştiren olursa da takma kafana. Senin hayatın senin secimlerin sonunda.
Sen dövmelerinle mutluysan gerisi önemli değil. 👍
Haklısınn
Böylesi fena durmuyor ama abartınca kötü.. Midem bulanıyor benim..
Eski kafa insanlar için evet. Benim de var bir kaç dövmem ‘ eee sen hep cenabetsin ‘ diyorlar , takılmıyorum
Yaptirmayi ciddi ciddi dusundum de hava kuvvetine girersem ilerde diye yaptirmadim, sorun oluyormus.
Şahsen ben dövme sevmem orijinal hali her zaman daha iyidir
Onlar kötü kadın demeye yer geziyor sen bakma onlara
Toplumsal zihniyet yapısını değiştirmek zordur. Algılar o yönde
öyle değil tabi ama çok dövmesi olan biri bende de kötü izlenim oluşturabilir.
Düşün yani kötü kadınlar gibi demiş ben olsam sildirirdim
Neden bilmiyorum ama c. ilişkiye daha açık izlenimi veriyor. İnan neden bilmiyorum. :/
Verici izlenimi olusturuyor ve buyuk olcude dogru oluyor
Yılannnn 🙃
Hayır oluşturmuyor
Dövme ile kötü sanılıyorsa yaptıran herkes mı kötü
Yoo yakıştırıyorsa yapsın
Herkesin görüşü tabii sen istiosan takma
Evet kötü Çünkü Dövme Yaptırmak Haram
Kötü izlenim oluşturmuyor da bu dövme kötü olmuş.
Divlelerim var kimin ne dusundugunu umursamiyom
hayır
Öyle
Ewet
Bana sorarsan yess
Kötü kadın müzeyyen
Dövmeyi görmek lazım
Skci
Model seçimin hiç iyi değil
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?