Teşekkürler @KizlarSoruyor 💗
Kendini ne kadar çok seviyorsun🙂?
Teşekkürler @KizlarSoruyor 💗
Mesela, günde en az bir kere de olsa kendi kendine ben kendimi çok seviyorum diyor musun? 😄
Ay bu ne saçmalık demeyin, insan önce kendini sevmeli ki, başkalarını da sevebilsin ☺️🥰

Aynada gördüğüm yansımamı seviyorum hiç bir zaman kendime çirkinim demedim en kilolu olduğum dönemde bile ama çevredeki kızları görünce tüm sevgim gidiyordu kendime ama bu süreç kendini sevme yolculuğu.
Çok seviyorum kendimle gurur duyuyorum imtihanlarıma bakıyorum da kendimle gurur duymalıyım diyorum tabiki bunun sezgilerim yüz hafızam çok işime yarıyor tabiki düzgün insan olmam ilk baş herşeyi de farkediyorum farkındalığım çok fazla
Kendimi çok seviyorum bu yüzden çevremde az ve kaliteli insanlar var. Kendime bebek gibi bakıyorum. Gün içinde dediğin gibi kendime güzel şeyler söylüyorum, anımsatıyorum. Beni kötü etkileyen her şeyden uzak duruyorum.
Cevap
16Cevap
Kendimi seviyorum, öper koklarım ama her gün kendimi sevdiğimi söylemem.
Bu aralar kendimi sevmiyorum.
Nedenn
Selam gadası 🙃
Kendimi severim. Ama narsitlik derecesinde sevmem.
Evet kendini sevmek kendinle barışık olmak çok önemli bence, ama ben kendimi çok sevmiyorum nedense
Neden ya, bak size bir tavsiye vereceğim🙂, her gün sabah kalktığında aynaya bak ve şimdiye kadar duyduğun en güzel iltifatları yap kendine ve inan , bak gör nasıl da seveceksin kendini ( ◜‿◝ )♡
Kendime söylemem de bakım yaparak, arkadaşlarımla vakit geçirerek veya sevdiğim etkinliklere katılarak iyi hissediyorum.
Kendimden nefret ediyorum çünkü ben huysuz şirinim
Kendimi seviyorum. Kendimi sevdiğim için çevreme de pozitif enerji verebiliyorum🙂
Artık azıcık seviyorum güzel ben kxjxj önceden hiç sevmezdim😂
Kendimi çok seviyorum
Gerektiği kadar seviyorum
Hiç sevmiyorum kendimi
Neden pembeli 😄
Aynaya bakınca kendimle sevgili olmak istiyom
Baya iddialıyız yani😂
Yani tipimle alakalı değil tam olarak , kendimle alakalı yoksa beni sevip sevmemek size kalmış jssjjjmdd
@lavinia0002 iyi akşamlar, yeni üyeyim de. Bir soru sordum kaldırıldı, ilk seni gördüm ve yazdım bir kıza sormam daha doğru diye düşünüyorum. Erkekler dalga geçiyor çünkü. Rica etsem mesaj atar mısın
Son 3 gündür kendimden nefret eder oldum.
Nedenn
Sevip de sevilmediğim için.
Çok fazla fedakâr olduğum için zamanla kendime kızıyorum.
Anladım
Hiç sevmiyorum, hem de hiç.
Neden ki gizli pembeli 😄
Sevilcek bjr tarafim yok. Hayatım berbat olduğu için belki ondandır, pembeli lavini.
Hep negatif tarafından bakma gizli pembeli:)
Bu pozitif tarafim.
İnan bana sevilecek o kadar çok tarafın vardır ki, sadece kendine güvenmiyorsundur, bütün dünya seni kötülese de yeter ki sen kendine çok güven, vazgeçme asla, cesur ol, yapabilirsiniz eminim 🙂
🌸 sanmıyorum ama saol yine de.
Rica ederim canım 💗☺️
Şakayık yapıyorsun.. neden diyim 😅😅
Ne yapıyorum 😂
Şakayık😅
Çok seviyorum ❤️😄
Harikasınn🥰❤️
Çok teşekkür ederim canım 💗☺️
Buraya girmek gülmeme yetiyor
Egoist olamayacak kadar çok 🫵😃
Herşeyden önce benim.
En çok kendimi seviyorum canım kendim ❤
Sevmiyorum
Neden
Seviyorum 😊
Özgüveni seviyorum 🙂
Hic sevmem
Neden
Hiç sevmiyorum
Nedenn
işte
@Lavinia0002
Efendim?
Sevmiyorum
Hiççç
Niyeee
İnsanlardan
Hımm, başkaları için kendini üzme
Canımı sıkıyorlar
Bırak seni üzenler sıkılsınlar üzülsünler , boş ver takma kafana
Kendimi çok seviyorum her şey kendim için artık...
Herkesten çok
Demem
Tavsiye ederim 🙂
Tabiki 😇😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?