Canım kendim diyenlere bir gıcık oluyorum, sormayın. Dkdk

Canım kendim diyenlere bir gıcık oluyorum, sormayın. Dkdk
Canım kendim diyeyim de sizi bir gıcık edeyim. Canım kendim 🥰 ahhaha
Kendimi seviyorum, sevmek zorundayım. Kendimi kimsenin ufacık sevgisine bırakamam. Ben kendime değer vermezsem başkasından değer vermesini bekleyemem.
😡
Kendimi seviyorum çünkü; bıdı bıdı diyecek kadar g. zekalı hissetmiyorum şu an kendimi. Üstelik diğerleri gibi olmadığımı benim bilmem yeterliyken öbürlerine açıklamaya gerekçe ne…
Kendimi sevmiyorum.
Çünkü sıradan insanlar gibi olamadım. Çizginin hep dışına kaydım. Genelde kendime küfrederim. Ben kendime küfrederken insanlar bana meyleder. Bazen onlarla avunsam da mutlak surette bir oyun yazar bana meyleden herkesi defederim.
Kendimi sevmiyorum.
Tüm hayranlığıma rağmen ruhuma. O kadar karışık ki. İçinden çıkamıyorum. Girenleri düğümlüyor, sonra nereye bıraktığımı unutuyorum. Bazen bazı insanlar yıllarca bana tâbi yaşıyor bilemezsiniz. Fakat ben, onların bu tâbiliklerinin farkında bile değilim çünkü onları çoktan bırakıp gidiyorum. Kimi nerde ne zaman bırakıp gittim yapayalnız bilmediğim için, kimi nerde kırdım.. Kim çok sevmişti unuttum.. ? Belki biraz da bu yüzden kendimi sevmiyorum.
Kendimi sevmiyorum.
Her şeyi rahatça harcıyorum. Sevgiyi, parayı, emeği… hiç bir şey gözümde yok. Utanıyorum kendimden. Kimse başa çıkamıyor benimle. O kadar alt ediyorum ki onları. Bazen kazanmaktan yorulduğum için
Kendimi sevmiyorum…
Hayatın yarışmak olmadığını öğrenene kadar da kendimi sevmeyeceğim.
Kendimi hiç sevmiyorum.
Çünkü çok kötü şeyler yaşattım kendime bu hayatta..
#su
Nefret ettiğin insanlara fazla düşkünsün ondandır hep bunlar.😂
Sevenlerim bu kadar detaylı kendini anlatmıyor hani. Haha
Kendimi severim karakterim düzgündür bilirim çünkü çok insandan duydum bunu efendi güzel akıllı kızsın diyen çok erkek oldu çok kadın oldu ailemi hiç üzmedim ailesi ayrı ve başkaları ile evli biriyim ona rağmen asla cıvıtmadım işimde gücümdeyim kararlı oluşumu sabır taşı oluşumu iyi kalbimi seviyorum ama tek kötü yanım sinirli olmam yani haksızlığa gelirsem karşımdaki insan kendine kaçacak yer arasın bir boğa burcuyum ve kimsede hesabımı bırakmam elbet bir gün…
Kendimi çok seviyorum. Çünkü içimden ne geliyorsa öyle davranıyorum. Dümdüz. Açık. Seviyorsam sonuna kadar gösteririm sevgimi, oyunlara taktiklere gelemem, aklımda bir şey varsa mutlaka dışa vururum. Kendimle dalga geçerim. Ben böyleyim ve böyle olmayı seviyorum. Kaybedersem de böyle kaybederim. Kısacası kendimi seviyorum çünkü birinin bunu yapması lazım.
Cevap
9Cevap
Kendime aşığım, kimsenin zoruna gitmesin hsjs
😏Yakışır
Öyle tabii, maşallah dersek nazar değmiyormuş
İçimden diyom ben, orta yerde demem jdjd
Her lafa bir cevap :D
Cevap bekler halin var, ondan. Djd
Hazırcevabım demiyor da :D
Amanın, mod olmuşsun. Tebrik ederim
Eh yuh sene olacak sene shska teşekkürler
Bakar körüm tamam djdj
Öylesin şimdi yalan yok shsj
Sus djjd
tamam bb :D
Çok seviyorum canım kendim nsjxns
😡
Kendimi sevmem neden insanları rahatsız etsin ahahaha
Ayrıca herkes kendini sevmeli bence.
Canım kendim diyene gıcığım ben djjd
Çok seviyorum canım kendim. 🖤
😡
Bu aralar kendimi sevemiyorum.
Kendimi aşırı seviyorum
Şahsen ben “canım kendim” kelimesini son zamanlarda çok kullanmaya başladım çünkü kendimi beğenmiyorum ve sevmiyorum ama bunu dedikçe kendimi daha özgüvenli ya da daha güzel hissediyorum yani kısacası beynime bu fikri proğramlamaya çalışıyorum her fırsatta söyleyerek :)
Kendimi seviyorum ama bunun bir derecesi yok. Ruhsal ve fiziksel olarak İyi bakıyorum kendime daha ne olsun 😄
Dışarıdan çok kendini beğenmiş veya kendisiyle barışık gibi görünsem de kendimde kabullenemediğim şeylerin olduğunu çok iyi biliyorum.
Dışında ne olduğunla ilgilenen o kadar samimiyetsiz var ki...
Maalesef evet
Canım kendim diyenler aslında kimsenin canı değil onlara üzülüyorum ben 🥺
Ağlıyoruz hep beraber
Gıcık olmanız için biri daha var o vakit🙂 İyi ki var, canım kendim😌
Peh, ok bye
Biraz seviyorum işte azıcık pandik ucu kadar skkdk
Okee byee hıhhh😒
Bye
Kalbim kırılınca kendime zerre acımayacak kadar fakat tırnağım kırılınca oturup saatlerce ağlayacak kadar çok seviyorum
zorlandığım konu. tam “sen değerlisin” dicem, bi böbürlenme hissi geliyor. yok sen de herkes gibisin deyip oturuyorum😂
Kendimi çok seviyorum ama sevmediğim şeylerim de yok değil. Bazı huylarım iyi değil. Düzelmesi gerekiyor.
Baskalarini kendinden daha da seviyorum. Cok fazla anlasamiyorum kendimle.
Bana yetecek kadar seviyorum kendimi ☺️ mübalağa etmeyi hiçbir konuda sevmiyorum.
Kendime bayılıyorum aynada gördüğüm yüz bana göz kırpıyor.
Hiç sevmiyorum.
Özellikle de abuk subuk konuşan insanları kıran tarafımı
Bazen kendimin düşmanı gibi oluyorum bazen seviyorum öyle dönüşümlü dengesiz bir sey😁
Kendim kendinin en iyi arkadaşı kendimden başka arkadaşım yok seviyorum Ayça'yı
Dürüst olmak gerekirse ben kendimden nefret ediyorum sürekli kendini sev diyplarda o ne demek anlamıyorum a* aynaya bakmadan geçiyorum biri dışarıdan fotoğrafımı çektiğinde iğreniyorum...
Ne kadar insan ona güzel olduğunu söylese bile kendini beğenmeme hastalığına yakalanmış bir insan olarak beynimi ve zekamı sevip dış görünüşümden nefret ediyorum
Banada oluyor çok güzelim diyen tipler genelde kendisini herkesten üstün gören kişilerdir soruna gelicek olursakta tipime şükrediyor ama insanlar tarafında beğenilmedim için bende sogdum kendimden ama karakter olarak çok seviyorum ve karakterrime olan sevgim kimse değiştirmez
Kendimi çok seviyorum, canım kendimm☺️🤭
😡
Canım kendimm 🙄
😡
En çok kendimi seviyorum canım kendim ❤
😡
Bazen gıcık etse de seviyorum kendimi 😃
Çok gıcık biriyim ama kendime kıyamam, nasıl yapıyorsun. Djd
Iste ben çok gicik degilim ondan olabilir sjghf
Ok bye gft
çok seviyorum canım ben
😡
?
Canım kendimmmm. Kendime @zıyorum resmen. d
😡
Canımmmmmm kendimmmmmmm
😡
🥳🥳
Çok seviyorum, canım kendim😻 düşkünüm kendime.
😡
Neden kızdınız?🤨
Şimdi fark ettim, üzgünüm 👀
Üzülmek ne faydaaaaa
Kalbimi kırdın bir kere diyorsun 🥲
Kırılacak kalp olsa dnjdk
Bırakmadılarsa demek ki kgkdd
Haha biliyorsun bu işleri
Herkesin bir kalp kıranı vardır, tecrübe diyelim.
Eyvallah 😂
Bazen severim bazen döverim 🤪
Sjjdj
Her kabak sezonu burdasın, çözemedim.
Kendime aşığım keşke kendimin kadın formumu kadın versiyonu gelse hemen nikah basardım
Kendini sevmelisin ki başkaları da senin kendine verdiği değer kadar değer versin
severim, tatlı iyi kızdır canım kendim😅😂
Peh
noldu 😅
Canım kendimciler zehirlenmesi
ben zehirlemem ama 😅
İstisna kabul etmiyorum.
hımm.. başka bir şey mi desek onun yerine 🤔😅
Dedin artık
ahah ama kabul edimiyoree 😅
Ok bye
ahaha byee (gıcık olma 😂)
Coooooooookkkkk🥰
Şımartmayacak kadar
Sevmiyom kilo verince sevicem
En çok ve ilk önce kendimi seviyorum
Kendimi çok seviyorum.
seviyorum yeteri kadar
Bazen seviyorum bazen nefret ediyorum
ben derim canım kendim. ne olacak ki...
çok seviyorum en çok kendimi seviyorum 😌
Sevgim sonsuz kendime ahah
Canım kendim demekten bir kar daha fazla seviyorum
Yüce ben 😂😂 severim kendimi.
Mecbur olduğum kadar.. daha fazlası değil.
Normal Kendini Çok Seven İnsan Kibire Düşer Egoya
Gerektiği kadar😅
Politik
Yengeç olmanın getirisi😅
Yengeç için daha önce fikrimi söylemiştim
Biliyorum👀
Canim kendim😂
😡
neden gıcık oluyorsun ki kendini sevmek önemlidir kendini sevemeyen seni de sevmez
Bı marul kadar
😂 Minik marul yaprağı djj
Çok seviyorum ❤️🔥
çok seviyorum
Orta derece
Çok seviyorum
Çok seviyorum
Ne çok ne az
Aşığım kendime yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?