Düşüncelerinizi susturamadığınız için mi yüksek sesle müzik dinliyorsunuz?

Düşüncelerinizi susturamadığınız için mi yüksek sesle müzik dinliyorsunuz?

Müziği düşüncelerimi susturmak için çok kez dinledim ama ses ayarıyla ilgili değil elbette.
Şu an kulaklıkla son ses dinliyorum ve bunu sevdiğim için yapıyorum. Verdiği keyif müthiş.
Kesinlikle
Hayır, etraftaki seslerin müzikle arama girmesini istemediğimden sesi yükseltirim. Eğlenmek amaçlı müzik dinlediğimden eğlencemin kesintiye uğramasını istemem. Düşüncelerimi bastırmam, söylerim. O yüzden bazen katı acımasız olurum, bazen iyi bazen kötü. Ama hep söyleyen olurum. Çatal dilliğim vardır.
Düşüncelerimi şarkılara söyler. Ah bu şarkıların gözü kör olsun 🙂 Ve bu şarkı ile seslenelim🙂
Kendine iyi bak beni düşünme 🥺
Evet bazen öyle yapıyorum. Çalma listesinde tam o an ki duyguyu anlatan bir şarkıya geldiğinde sesi son ses açıyorum. Şarkı zaten anlatıyor seni. Aklının konuşmasına gerek kalmıyor bile.
Aynen oylr
😏👌
Cevap
13Cevap
Evet bazen öyle yaptığım oluyor...
Müzik karar almamı etkiliyor yalan değil duygusal bir yanım aynı zamanda dominant bir yanım var dominant yanımı biraz baskılıyor ve olaylara bakış açım biraz daha yaşadığım zorluklara evriliyor tabi ne dinlediğime göre değişir ben genelde hareketli dinlerim dans etmeyi çok seviyorum psikolojime iyi geliyor 🫶🏽
Çoğunlukla yolda yürürken birileri bisey sofmaain diye takmışlığım coktur. Onun haricinde bazen tempo enerjimi yükseltmek için bazende kafamdaki dağınıklığı toparlamak ya da unutmak için birseyleri kendimi iyi hissetmek için dinlerim
İnsanlardan soyutlanma konusunda baya iyi çünkü çok gereksiz var hahahauaau
Tam tersi ama insanları rahatsız edecek şekilde açmam arabada cadde ve sokaklarda minimum seviyede dinlerim gececi uyuyan insanları veya hastası olan insanları rahatsız etmeye hakkım yok veya binada isen.
Bazen modum çok düşükse yükseltmek , keyfim yerine gelsin diye açarım. Bazen dolardaki sesler düşünmemi engellediği ve odaklamadığım için açarım. Sebepler değişir ama susturmak için açmam
Hayir. Düşüncelerimi niye susturayim ki? Anayasada bilmem kaç tane hakkimiz var. Müziği sevdiğim için ve modumu iyileştirici için acıyorum.
Düşünce özgürlüğü yazacaktım
Hayır sadece sevdiğim için dinliyorum şuanda da kulaklıkla son ses müzik dinliyorum ve yorumlara görüş yazıyorum 🤗
Aşırı seste bir şey dinleyemem. Ritmi yeteri kadar şarkıya uygun kadar açarım. Zaten düşüncelerimi çoğu zaman kontrol eden biriyim. Müziğin sesi düşüncelerimi kontrol ederse bu her konuda başka şeye ihtiyaç duyuyor demektir bana göre.
Yan Cephe Siyah şarkılarını istemsizce en yüksek seste dinliyorum... Sanki ruha işlesin diye coverlıyor keratalar...
Bazen düşüncelerime hitap ettiği için söyle kardeşim bağır benim yerime diye açarım sesi..
Yok yüksek sesle müzik dinlemek hoşuma gittiği için açarım ama tabi çevrede de gürültü kirliliği oluşturmamak adına dikkat ederim
Ben metal cok seviyorum sanki benim yerime onlar bagiriyo benim yerime onlar ciglik atiyo gibime geliyo
Melodic metal deme bayılırım
Hasret kalmışım zekice tespitlere..
Müziği her anlamda dinliyorum, müzik dinlemeden yapamam, baya bağımlısıyım.
Hayır. Sadece dinlemek için. Çünkü düşünüyorsan zaten sesini hiç bir şey susturamaz.
Daha çok düşünemk için açıyirum sigarayla iyi gidiyor
Gergin, sinirli veya keyifsizken evet yapıyorum bunu.
Düşüncelerimş susturamıyorsam alkol eşliğinde müzik dinlerim, tam şu an yaptığım gibi
Düşüncelerim müziğin sesiyle karışınca kafam kaldırmıyor ya. Yaşlanmışım
Hayır düşüncelerimi daha da canlandırıyor pekiştiriyor ve çözümlüyorum fikir üretiyorum
Aksine düşüncelerimi daha fazla duyabilmek için kendimi dinlemek için.
Hayır , müzikten zevk almak için dinlerim. Sanat galerisi gezmek gibi ruhuma yatırım sayarım
yoo yüksek sesle dinlemeyi sevdiğim için açarım
Aslında hissettirdiklerini yogunlastirmak için açarım
İyice dışarı çıkıp, kaybolsun diye..
Ben bir iç sese sahip değilim eğlenmek için açarım..
Bazen oldugu oluyor ewet 🙄
Evet hep son ses açık kulaklarım harap olana dek
Beynim patlayana kadar açarım acımam hiç
Sadece kafa dağıtmak için ya da uyumak.
Hayır müziği sevdiğim için açarım 🙄😆
Hislerimi daha net duyabilmek için açarım.
Keyif almak için benim
Kendi sesimi duymamak için genelde
Ben düşüncelerime eşlik etsin diye müziği açarım.
Bazen öyle oluyor evet 😄
Daha iyi duymak için.
Müziği açarım dinlemeyi unuturum o kadar
Duygularımı arttırmak için
Daha çok düşünmek için
Tamamen müzik ile baş başa kalmak için yüksek ses açıyorum :)
Hayir dinlemekten keyf aldigim icin
Evet uyurken bazen yardımcı oluyor
Burcun yengeç mi
Sadece keyif aldığım için müzik dinliyorum.
Evet🙁
Ben genelde ev işi yaparken acıyorum
Bazen evet.
Bazen evet
hayır.
Bazen
hayır
Hayır
Evet nerden bildin
Sevdigim icin acarim sesini
Evettt,, şu an yaptığım gibi..
içerken iyi gidiyor.