Müzik & Etkinlik Kulaklık varken ezan okunduğunda müziği kapatır mısınız? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kulaklık varken ezan okunduğunda müziği kapatır mısınız? Kulaklık varken ezan okunduğunda müziği kapatır mısınız? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,2b cevap paylaştı. Kulaklık kulağımdayken ezanın sesini duymuyorum. Eğer müzik bitimine denk geldiği zaman duyarsam kapatıyorum.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Ben dikkat ederim evet 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 469 cevap paylaştı. Elbette, ehemmiyet verdiğim bir detaydır. Yaradanın namaz çağrısına icabet etmiyorum eşekliğimden, bari ezana saygım olsun. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 646 cevap paylaştı. Elbette kapatırım namaz kılan biriyim zaten 😊 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 744 cevap paylaştı. Duyarsam evet 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 374 cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 575 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kulaklık kulağımdayken ezanın sesini duymuyorum. Eğer müzik bitimine denk geldiği zaman duyarsam kapatıyorum..
Ben dikkat ederim evet
Elbette, ehemmiyet verdiğim bir detaydır. Yaradanın namaz çağrısına icabet etmiyorum eşekliğimden, bari ezana saygım olsun.
Elbette kapatırım namaz kılan biriyim zaten 😊
Evet kapatırım çok dikkat ediyorum
Duyarsam evet
Tabiki
Evet kapatırım
Hee
.
Elbette..
Evet
Kesinlikle kapatırım dine saygıdır
Hayır
Evet