Benden önceki konuştuğu kişilere nud3 atmış?

Abi napıcağımı bilmiyorum benden önce 2 kişiye birine komple açık birinede büstiyer li fotosunu atmış ve hepsiyle se*ting yapmış abi bana ilişkinin başında hiç bi erkekle alakam olmadı dedi ve bu hafta 1. Senemize giriyoruz ve ben daha 3 gün önce öğrendim abi sinir hastası bi insanım bebek gibi baktım yemin ederim hiç bikere onu üzcek bişey yapmadım kendiside şahit bu duruma abi yanında 1 kelime kötü söz kullanmadım gece gözünü açtığın zaman beni uyandır seni uyutim sonra bende arkandan uyurum dedim bunu bi anne baba yapmaz yaa benden kendisi 1 yaş büyük yaşı önemsemedim ilişkinin başında 100 lerce kez sordum oldumu diye bana yeminler etti olmadığına ve bana yalan söylediğini öğrendim ve normal bi yalan değil nud3 bile atmış yaa napıcağımı bilmiyorum yüzüne bakasım gelmiyo iğrenme oluyo ya öpemiyorum sarılamıyorum ağlama duygumu yıllar önce kaybettim bu olaya çok üzülüyorum 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum seviyorum ama zoruma gidiyo kalbim acıyo canım yanıyo abi yaa ve ben ilişkinin başında ona dedimki bana yalan söyleyeceğine canımı al dedim okadar sevmem yalanı annemi babamı hiçe saydım onun için bana yalan söylemiş ya abi napıcağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyo yaşamak istemicek kadar abi okadar üzülüyorum hala benle evet pişman ama ben kaldıramıyorum napmam lazım erken yaşımız evet ama aşkın yaşı olmaz abi lütfen yardım edin yoksa ben napıcağımı bilmiyorum yaşayacağımı sanmıyorum ya
Benden önceki konuştuğu kişilere nud3 atmış?