Söylesen bir dert, söylemesen bir dert gibi. Ben içimde ne varsa, söylemeyi tercih edenlerdenim.
Sen ne yaparsın?

Söylesen bir dert, söylemesen bir dert gibi. Ben içimde ne varsa, söylemeyi tercih edenlerdenim.
Sen ne yaparsın?
Hiç bir şeyi içimde tutmam, içimde tutup dert edeceğime söyler geçerim. İster alınır ister darılır karşımdaki kendi bilir söylediklerim isterse umrunda olmasın en azından benim içimde kalmamış olur.
Pat diye söylerim. İçim, karşımdaki insandan kıymetli değil ki. Bi' tane var benden. Bana değer vermezsem, başkası ne yapar?
Karşımdakinden de bi' tane olabilir. O da kendini düşünsün bana ne. adkdkfk
Mantıklı! Fjs
Rica ederim
Bende öyle içimde tutarım 😳söylemediğim zaman falan çatlamamda😱😱
Tabi ya 😂😬😬
Cevap
8Cevap
Niye kendime yük edineyim, söylerim.
İçimde tutamam. İçimde tutarsam dert olur. Dert olursa da büyük sıkıntı çıkartırım. Baştan söylerim.
Dışa vurmayı ama her şeyi değil tabi
edebi bozmayacak şekilde yerinde
İçimde tutamam eğer içimde tutarsam hastanelik olurum ajsjsj huyum bu her zaman ne olursa olsun dışa vurmaktan hiç çekinmem Allah'in izniyle
İçimde tutarım, çatlayacak kıvama gelince de her şeyi yansıtmam ama bir miktar zehrimi akıtırım
içimde tutarım, ama gerekli konularda tak tak 😅
Hömm
hıı 🙄
Ben dışarı vurmayı severim o yüzden insanlar biraz uzak durur benden ama içime atınca daha kötü hissediyorum
Konustugumda faydasiz olduguna inaniyorsam susmayi tercih ederim bunun disindaki her durumu ise munasip bir lisanla soylerim.
Konuya bagli. Sonucu kotu olacaksa icimde tutmayi, iyi olacaksa disa vurmayi
Bazıları içine ata ata gider, ben dışa ata ata giderim içimde tutup kendimi hasta edemem.
Asla içimde tutamam , ne düşünüp hissedersem söylerim
Söyle kurtul dönemi vardı ise yaradığı da oldu olmadığı da. icinde tutmak en iyisi.
Tabi bazı durumlarda kendine hakim olursun, karşı taraf hatasını anlasın diye. Genelde dışarı vurmaktık tercihim. İçinde saklayıp dert olacağına dışarı vurda dert olsun:)
Ben içimde tutuyorum ama bence de tutmamak daha iyi
Herşeyi içimde tutarım. Şu zamana kadar hiç bir şeyi dışa vurmuşluğum yoktur. Bilmiyorum belki de asosyalimdir. Konuşmayı da pek sevmem.
Konusuna göre değişir be yengeç
Haklısın bee yay
Yhaa gerçekten mi 🥰
Git buradan 😂
Kendi mahallende yapsan, mahalle kalp krizi geçirir.
Mahalle bizim sıkıntı tınne 😂 yaparım ya kafama göreyim. Tanıyorlar zaten 😂
İçimde tutmam tak tak söylerim.
Silah mübarek fksk
Genelde içimde tutarım çok nadir dışa vuruyorum maalesef
Her şeyi dışa vurmam. Gerek yok buna.
Her zaman dışa yansıtırımm :D
Dışa vururum
Ne bulursam söylerim
İçimde tutamıyorum ya
Icimde tutmayi sevmem
Ben içimde tutamam patlarım
ben içimde tutamam bişeyleri