Melankolik insanlar beni aşırı yoruyor. Sırf bu yüzden onlarca kişiyle iletişimimi kestim.
Siz katlanabiliyor musunuz melankoliye?
Melankolik insanlar beni aşırı yoruyor. Sırf bu yüzden onlarca kişiyle iletişimimi kestim.
Siz katlanabiliyor musunuz melankoliye?
Genel olarak neşeli biri olduğum için hüzünlü insanlar beni olumsuz etkiliyor. Bu sebeple, fazla fazla bana yüklenen bir insan ile araya mesafe koyuyorum.
Neyse ki bugün o mesafeye ihtiyacım yok birazcık düşünceliyim. Melankolik değilsem de yarısı kadarım, melanım. 😬
Sana me olmak bile yakışmıyor ama haberin olsun. 😂
Bilmem, seni ne mutlu eder acaba şu an? 🤔
Konum at gelip alayım seni. 😂😂 Taze çekişke var. 😂
Mesafeler zeytin sevgisini engelleyemez. İşte bu yüzden sadece cesurların işidir zeytincilik. 😂😂
Çırak olacaksan senin gelmen lazım. 😂
Peki ablacığım. 😂😂
Ne demek çırak, yakalarsın. 😂😂
Gel bakalım, zeytinlik bizi bekliyor.
E gidiyoruz ya işte. 😂 Daha zeytin toplayıp hepsini kırıp şişelere basacağız. Sabaha kadar işimiz var. 😂
Kalfa oldunuz, tebrikler. 😅😂
O seviyeye henüz iki basamak daha var. 😂
Zorluk ve meşakkatler var. 😂
Birkaç güne hallolur. 😂
melankolik insanlar çözümden yana değiller, bu benim anlayabildiğim bir şey değil, çözüm önerilerine direnip bu ruh halinde kalıyor, dertten kederden keyif alıyor gibiler.
o yüzden empati kuramıyorum
Kesinlikle öyle. Bu ruh halinden besleniyorlar.
Kişilikle alakalı sanırım
bana göre bir sorun varsa çözümü de vardır, bir şekilde o sorunu çözer kendim baş edemezsem yardım alırım ya da çözümsüzse kabullenip sonuçlarına katlanırım.
En doğru tavır bu olsa gerekm
Of aman hayır hiç almıyım. Çekemem, ben ara giriyorum ama ruhumu karartmıyorum. Hayattan bağı kopmuş hevesi neşesi olmayan karamsar insan yorar.
Al al, bir doz gönderelim sana. 😂
Canımı seviyorum, kendime kıyamam. Herkes kendi köşesinde depresyona girsin jdjs ben psiklog değilim.
Peki. 😂
Genel olarak insanlarla iletişime karşıyım özellikle burada hepsi birbirinin aynı tipler gereksiz enerji emilimi yapmaktan başka bir işe yaramaz hele ki melankolik tipler sadece sizi aşağıya çeker elin derdi beni gersin istemem gerek yok bro
Cevap
2Cevap
''Bana yine derdini anlatacaksan konuşmayalım, içimi bayıyorsun'' dediğim oldu. Ama bu arkadaşın kendisine faydası yoktu. Ne bi ideali ne bi mesleği. Ayyy iğrenç biriydi hatırladım da. Kısacası melankolikliğini düzeltmek için çabalamayan insana yol veririm.
Melankoli frekansının aynı olması lazım. Keyfi melankoliklerle anlaşırım, yer-içer, okur, dinleriz.
Bazen gerçekten çok yorucu. ozellikle mantık insanı olarak kriz geçirilebilir.
Evet, çok yormadığı sürece sorun yok.
Uzak duruyorum iletişim kurmuyorum
Evet kurarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?