Düşün ki ; bir hastalıktan korunmak için metabolizmamıza aşı adı altında o hastalığa ait ''Zayıflatılmış mikrop..'' enjekte ettiriyoruz.. Yaşadıklarımız da sanırım duygusal olarak bizi aşılıyor..
Kişilik & Karakter konusunda 23,4b görüş paylaştı.
hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerden ibaret değil mi?
Ve aldığımız yaralarımız özümüzde bizim seçimlerimizden doğan sonuçların getirisi kimi yaralar çok ders veriyorken kimisi ise ders vermemizi sağlayabilir ve attığımız her adım geleceğe dair ya da şu ana dair.. bizi güçlendirir..
Evet alınan dersler ile daha çok güçleniyoruz. Ama giden bizden gidiyor. Mesela sabır mesela hoşgörü mesela tahammülü mesela insanlar için yapılacak fedakârlıklar. Bunlar tükendikçe elimizde kalan güçlü bir biz değil, hissiz bir biz oluyor. Bu da büyük kayıp aslında. Bizi böyle yapanların acısını o sabrı ve tahammülleri fazlasıyla hak edenlerden çıkarıyoruz, yazık.
Bende başla bi etkisi olmadı. Düştüm, hep daha güçlü kalktım. Ama düşünce dibi gördüğümde oldu.. nasıl etki etmesin ki.. dertlerin ve sıkıntıların beni yutmasına bir kere izin versem, nolurdu bilmiyorum.
⭐Hem de hem de hem de nasıl !! Bana fırsat verilseydi şimdiye dek aldığım yaraların kişiliğime olanca katkılarıyla 13 üme dönüp yeniden başlamak mükemmel olabilirdi.⭐
Hayır daha da zayif ve çökmüş biri yapar sen bir asansör un içine bile belli kapasitede insan sigdirabilirken o insanın içine nasıl o kadar acı sigdirabilirsin bu soyut örnekti somut örnek olarak da her gün kocasından dayak yiyen kadın gün geçtikçe erir her gün kanser tedavisi gören biri her geçen gün canı yandigi için eriyor
Çoğunlukta öyle inanıyorum. Azınlık olan bir kesim var ki ne kadar yaralanırsa o kadar yaralıyor, düşsse dibi görse zerre ders almıyor kendi bataklığına başkalarınıda çekiyor.
En İyi Görüş