Çok isteyip olduramadığın son şey nedir? 
Seviyorummm, biliyor musunnn.. 🦁

Biri var aramızda bir şey yok ama sürekli arıyor ruhum daralıyor artık. Bir şey de diyemiyorum sabrediyorum dememek için. Umarım benden soğur ve bi daha da aramaz diye bekliyorum. Ama bir türlü olmuyor, belli de ediyorum aslında anlamıyor.
Böyle durumlarda net olunmalı. Sağlıklı iletişim gibi sağlıklı iletişimsizlik de çok gerekli. Aramamasını, konuşmaktan hoşlanmadığını söyle.
Hahah nenem pekmez kaynatır, dedem elini oynatır.. Sildir gitsin madem sıkıntılı ahah
Şarkıya bayılıyorum. Birazdan da şarkıyı Şener Şen'in sesinden dinleyip nostalji tadında bir an yaşatırım kendime.
Soruya gelecek olursam en son çok zengin olmayı diledim, aşırı zengin olmayı ama olmadı
Cevap
3Cevap
Yıllardır çok istediğim ev bir türlü olmuyor, bende zorlamıyorum artık nasibimde varsa olur elbet...
Çoookkkk zengin olmak 😬😬😂bir türlü olmadı 🤦♀️
Aşk istedim olmadı
Tivorlu İsmail'in konserine gitmeyi istedim ama olmadı
Aaa aaaa aaaa aaaa aaaa a
Kedi istemisdim olmadi kimse ilgilenemez diye hep disarda vs oldugumuz icin veya tatillerde kimse bakamaz diye 🤷🏻♀️ Arkadasim bakarim demisti de onun da Kedisi var simdi calisiyor ediyor yük vermek istemedim kimseye
Olmadı, olduramadık ve aşkk gitti bizdennn.. Tarkan çalıyor fonda 😃
Ben de ise sen başkasın çalıyor Tarkan'dan 😂
Genelde neyi çok istersem olmaz. Birşeyi istemeye başladığım zaman bunu kendime bile belli etmemeye çalışıyorum artık
Hiç bir şey istemedim , böyle iyiyim bir şey istemeden evden işe işten eve 😄
Çizimleri bitirmeyi istiyorum da olur mu bilemiyorum ahah
Teknolojik ürünlerim için sınırsız şarj diledim ama hala olmadı
Can arkadaşımın, kardeşimin ölmemesini istedim, kucağımda vefaat etti.😔🥀
Is bulmayi, bir bulamadim halen.
Bir sürü şey var..
O kadar çok şey var ki sjfjwjd
Onun beni sevmesini..
Evlenmek
Zengin olmayı🙄
He ya bir de o olmuyor
Her istedigm olur