Çok isteyip de bir türlü olmayan, oldurtamadığınız şey nedir? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu dünyada hiçbir zaman aman aman ve büyük beklentilerim olmadı. Ne çok zengin olmak istedim ne de ulaşılamaz bir yere gelmek istedim. Hayatta tek istediğim ve beklentim huzurlu olmak. Ve galiba hayat bana bunu bile çok görüyor ve vermek istemiyor. Fakat pes etmek yok her zaman başımız dik alnımız ak boynumuzu eğmeyeceğiz.
Hayal kurmaktan zorla vazgeçirildim. Artık günü birlik yaşıyorum. Taze taze yiyorum hayatın ekmeğini. Yarına bırakmıyorum bayat anıları. Mutsuz değilim, mutlu da. Bunu hayal kurmamakla karıştırmamak gerek. Aksine beklentisiz yaşadığım için mutluyum. Yalnızım da biraz.. her şeyin maddiyat olduğu, en sağlam dostlukların bile bozulduğu, entrika kavga dövüş, makam, şan şöhret, hayatın instagrama story atmak için yaşanan bir dünya olduğu düzende ben sade kalmak istiyorum. Beklentisiz akışına. ))
Asker veya polis olup görevde yükselmek... ama olmadı çünkü bu ülkede eskiden adalet yoktu... imam hatip lisesi okuyan bizler üniversite sınavında ayni net yaptığım halde düz liseli birinden 30 puan eksik aldım... askerliğimi yedek subay yaptım ama askerde kalamadım.. poliste olamadım... simdi olunuyor... adalet sağlandı Tayyip sayesinde ama yaş geçti artık.. o zamanın başbakan cumhurbaşkanı vekil kim bu kanunu çıkarıp imzaladiysa oy verdiyse hakkımı helal etmiyorum... haram olsun...
Aslında çok istediğim ve hayatım boyunca sahibi olamadığım bir şey vardı ama o geçen ay sonunda oldu. 🙏 Ömrümü yedi gerçi 😁
Sanırım yeni bir hedef koyma zamanı.
Cevap
45Cevap
O kadar çok şey var ki olmayan hangi birini söyleyim...
Çok şey istedim, hiçbiri olmadı. Öyle de nasipsizim.😃
Ben bir şeyi çok istersem hiç olmaz
Aşkı ve sevilmeyi ama olmadı
İstediğim birçok şeye sahip oldum. Olamadıklarım da iyi ki olmamış ki istediğim düzene bu sayede kavuştum.
Aşkı çok istedim. Çok istedim ama olmadı istediğim gibi. Olmadı dilediğim gibi. İstedim de olmadı diye bırakacak değilim. Bekler koşar yine istemeye devam ederim.
Akademik olarak daha iyi yerlerde olmak çok istedim ve çabaladım ama kaderden öteye gidilmiyor.. bir de bir kişiyi çok istedim o da olmadı
Daha finale doğru gitmediğim için erken bir şey söylemek için. Erken final durumu olur ise bilemem ://
hayattaki tek şansımı ailem ve aşk hayatım üzrine kullanmış bulunmaktayım. Onun dışında ne yaparsam olmuyo
Bulunduğum şehirden tayin olmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor.
Anne olmak istedim istiyorum olamadım 😊 sanırım olamayacağım bu şansla🤷🏻♀️
Onu çok istemiştim zamanın da. 😏 Oldu sonra keşke olmasaydım dedim. Olmaması daha güzel bazen.
ney istediysem hiçbir şey olmadı , hayırlısı diye yaşayıp gidiyoz resmen
çocukluk zamanlarımda bir playstation oyun konsolum olsun istemiştim gerçekten çok istemiştim ee çok isteyince olmuyormuş denedik öğrendik
Aga be
Gece gece dertlendiren sorulardan. Çok şey var öyle çok istediğim ama olmayan. Konuşmak hiçbirini getirmeyecek...
Az önce bi fikir istedim haber etmeden yazdım biliyorum engellemeniz hoş olmadı kaldırqbilirmisiniz
Sizin caniniz niye sıkkın insaAllah kötü bişi yoktur dertlesmek istedim
Kardeşim. Canım sıkkın. Hesap verecek değilim. Fikir almak için önce karşıdakinin durumunu öğrenmeye çalışın bir dahakine
Tamam kusura bakma engeli kaldırıp yazabilirmisin dertleselim bende de sorun var
Bi iki bisi soracaktim dertlesecek muhabbet edecektik
Dostum. Bak kibar olmaya çalışıyorum. İnan şu an konuşacak durumda değilim. Kafam hiç yerinde değil. Ağır konuşmak istemiyorum. Uygun zamanda yazarım ben yazmam gerekirse.
Engeli kaldırıp yazabilirsin
Yazacak olsam yazmaz mıyım? Hasta mısın dostum sen? İyi değilim sinirliyim. Sonra konuşalım diyorum.
Tamam geçmiş olsun
Iyi oldun mu?
Ya Sabır
Avrupa seyahati. Çok uğraşıyorum olsun diye pandemi hepimize ağır ket vurdu. Artık kapılar bana da açılsın yaaa
Yüzümün çok güzel sivilcesiz pürüssüz olmasını istiyorum ama bir türlü olmuyor.
Evlenip bir düzen kurmayı...
Neyi çok istersen
Kaçıyor o senden
Bunu anladım hayatta
Karşılıklı yaşanan büyük aşk, hep tek taraflı oldu bu da anlamsız
@Emre5341 neden böyle düşündün
@Emre5341 yoo öyleyim ama bununla ilgisini çözemedim
@Emre5341 tamam boş ver
@Emre5341 39
@Emre5341 içine kapanık değilim gerisi doğru ama yapacak bir şey yok
@Emre5341 hayır gerek yok
@Emre5341 biliyorum ama gerek yok😊
arabamın olması çünkü babam almıyor. bende alamıyorum. peki bu arabayı kim alacak :D
Yurtdışına yerleşme hayalimiz vardı eşimle olmadı ama pes etmeyeceğiz🙏🏻
Hayatta güzel kalıcı bir iş, çok para çok kariyer anlamında değil de daha çok yapmaktan hoşlandığım bir şey.
Sitede ise sexting yapabileceğim biri ama yok😂
Stabil bir aşk hayatı. Şu ana kadar bir tane ilişkim oldu ve onuda karşı tarafın beni kendi dengesizliğinden korumak istemesine kaybettim.
sevdigim bi kız vardır sözlendik askerliģimin bitmesine 20 gun kala ayrıldı ayrilmasaydık evlenicektik
Whitney Houston un konserine gitmek istemiştim ama gidemedim 😌😌
Yurt dışında yaşamak istiyordum ama İstanbul’da bile yaşayamıyorum artık eşimin işi yüzünden
Futbol
Çalışıyor zaten o yüzden başka şehirdeyim. Futbolcu
tanıdığım herkesi hayatımdan çıkarıp çok uzaklara gitmek. Yeni bir hayat kurmak
konustugum cocugu istiyorum ama olmuyo iste
sevgilim olsun istiyorum ama o da olmuyo
İstediğim çok şeyi aldım ve alırım
Var dua ettiğimiz bir şeyler bizim de
Hayalimdeki nostalji ev
Norveçe gitmek
Resim öğretmeni olmak çok istedim olmadı.
Norveçe gitmeyi çok istiyorum ama henüz gidemedim.
Şu ülkeden gitmeyi...
Bmw istedim her gün uzaklaştı
Mutluluk evet evet Mutluluk...
çok şey istedik ama olmadı nasip
Allah a kavuşmayı. Ama o da bir gün olacak
Uzun liste yazardım da işim var şu an
*Neyi çok istedik de oldu :D
Milli piyango istiyorum ama olmuyor
Anlayis eski kız arkadaşımın eskide kalmamasini isterdim
İstediğim hiçbir şey olmadı
Çalışma arkadaşımın yanımdan defolup gitmesini
Murat hanla evlenmeyi
Hımm
Sevmek sevilmek istedim olmadı..
Olmasını istediğim şeyleri.
Ayrı eve çıkmayı çok istiyorum ama...
Mutlu huzurlu bir yuva
Ne kadar oldu sayamadım, olan bişey yok ki
Sıkılmadan seve bileceğim biri olmadı.
Hiç arkadaşım olmadı çok istedim ama yok
Olurmusun
bir evim olmasını istedim bir türlü olmadı
Bugüne kadar isteyipde alamadığım bişey olmadı :)
Ne istediysem olmadı
Aşk..
Karım olmasını
Çok şeyi
Soyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?