Bu dünyada hiçbir zaman aman aman ve büyük beklentilerim olmadı. Ne çok zengin olmak istedim ne de ulaşılamaz bir yere gelmek istedim. Hayatta tek istediğim ve beklentim huzurlu olmak. Ve galiba hayat bana bunu bile çok görüyor ve vermek istemiyor. Fakat pes etmek yok her zaman başımız dik alnımız ak boynumuzu eğmeyeceğiz.
Hayal kurmaktan zorla vazgeçirildim. Artık günü birlik yaşıyorum. Taze taze yiyorum hayatın ekmeğini. Yarına bırakmıyorum bayat anıları. Mutsuz değilim, mutlu da. Bunu hayal kurmamakla karıştırmamak gerek. Aksine beklentisiz yaşadığım için mutluyum. Yalnızım da biraz.. her şeyin maddiyat olduğu, en sağlam dostlukların bile bozulduğu, entrika kavga dövüş, makam, şan şöhret, hayatın instagrama story atmak için yaşanan bir dünya olduğu düzende ben sade kalmak istiyorum. Beklentisiz akışına. ))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Asker veya polis olup görevde yükselmek... ama olmadı çünkü bu ülkede eskiden adalet yoktu... imam hatip lisesi okuyan bizler üniversite sınavında ayni net yaptığım halde düz liseli birinden 30 puan eksik aldım... askerliğimi yedek subay yaptım ama askerde kalamadım.. poliste olamadım... simdi olunuyor... adalet sağlandı Tayyip sayesinde ama yaş geçti artık.. o zamanın başbakan cumhurbaşkanı vekil kim bu kanunu çıkarıp imzaladiysa oy verdiyse hakkımı helal etmiyorum... haram olsun...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslında çok istediğim ve hayatım boyunca sahibi olamadığım bir şey vardı ama o geçen ay sonunda oldu. 🙏 Ömrümü yedi gerçi 😁
Aşkı çok istedim. Çok istedim ama olmadı istediğim gibi. Olmadı dilediğim gibi. İstedim de olmadı diye bırakacak değilim. Bekler koşar yine istemeye devam ederim.
Dostum. Bak kibar olmaya çalışıyorum. İnan şu an konuşacak durumda değilim. Kafam hiç yerinde değil. Ağır konuşmak istemiyorum. Uygun zamanda yazarım ben yazmam gerekirse.