Kişilik & Karakter Çok yakışıklı erkekler ve çok güzel kadınlar genellikle canım mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zira kendilerini geliştirmeye ihtiyaç duymazlar Evet Büyük ihtimalle Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çok yakışıklı erkekler ve çok güzel kadınlar genellikle canım mıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Nasıl yani 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zorlama kral. Sen zeki bir adamsın Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Kimse canım degil benim ya.🤣 Yorumla Soran +1 yıl Canım nedir ya. Buradan adminlere sesleniyorum s. lak kelimesine sansür koyamazsınız. Siz ifade özgürlüğünün katilisiniz Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Hah şimdi oldu. Soru öyleyse eğer. Yani genelleme yapamayız ama güzelliğine fazla kapılan kendini geliştirmeden gereksiz kendine güvenen elbette ahmaktır. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
...
Canım yazan yerde s. lak yazacak reis
Nasıl yani 😅
Zorlama kral. Sen zeki bir adamsın
Kimse canım degil benim ya.🤣
Canım nedir ya. Buradan adminlere sesleniyorum s. lak kelimesine sansür koyamazsınız. Siz ifade özgürlüğünün katilisiniz
Hah şimdi oldu. Soru öyleyse eğer. Yani genelleme yapamayız ama güzelliğine fazla kapılan kendini geliştirmeden gereksiz kendine güvenen elbette ahmaktır.
Zenginleri öyledir genelde
Güzelim ve kendimi geliştiriyorum