Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Sahip olduğunun kıymetini bilmek.. Bir tanesine daha sahip olmak yerine, elimizdekine farklı, güzel anlamlar katarak o tek olanı zenginleştirebiliriz..
⭐Hayat bi gün çok üzerime geldi. Bi sokak kedisine rastladım. Uyukluyordu. Gerine gerine... Öyle tutkuyla uyuyordu ki! Resmen satmıştı dünyayı. Kendime o gün söz verdim ben de sattım dünyayı.⭐😃
Bence hayattaki en büyük kural birini çok sevmemek ve bağlanmamak o sana cok kötü birsey yapsa bile bırakamıyorsun gerçekten aşırı kötü birsey siz siz olun birini cok sevmeyin bağlanmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
en önemli kural.. bu hayatta en değerli sensin diğer hiç kimse senden değerli olamaz
eğer bu kuralı ihlal edersen kaybedersin..
Sahip olduğunun kıymetini bilmek..
Bir tanesine daha sahip olmak yerine, elimizdekine farklı, güzel anlamlar katarak o tek olanı zenginleştirebiliriz..
İnsanları fazla büyütme ve tırnağın varsa kaşın😅
Kimseye hak ettiğinden fazlasını vermemek...
Fazla değer vermekle başlayan bütün kuralar
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Hayat bi gün çok üzerime geldi. Bi sokak kedisine rastladım. Uyukluyordu. Gerine gerine... Öyle tutkuyla uyuyordu ki! Resmen satmıştı dünyayı. Kendime o gün söz verdim ben de sattım dünyayı.⭐😃
#tubasueda 🍀🍀
Kendini geliştir ve mükemmel yaşa.
Bunu 30 küsur yıldır uyguluyorum.
İşçiydim şimdi Avrupa emeklisi gibi yaşıyorum.
Hiç kimseye tam manasıyla inanmamak guvenmemek herkesin kişiye göre kullandığı sahte yüzleri olduğu
Sabır ve sakinliğini daima korumak en kütü alnında bile..
Çok acele etmeden, sabırla da her şey olacağına varıyor.
Dünyayı ıslah etmek isteyen önce yatağını toplamalı.
akışına bırakmak kader gerekeni yapıyor sen yapmasan da o yapıyor o yüzden olduğu kadar olmadığı kader der geçerim çok zorlamamak lazım olmuyorsa
Bence hayattaki en büyük kural birini çok sevmemek ve bağlanmamak o sana cok kötü birsey yapsa bile bırakamıyorsun gerçekten aşırı kötü birsey siz siz olun birini cok sevmeyin bağlanmayın
''kimseye hak ettiğinden fazlasını verme ! ''
Kimsenin sırlarına ve aile problemleri ne karışmamayı
Kimseye acıma acırsan acınacak hale düşersin... 🚬
Hayat sevince güzel 🙂
Herkezi kendim gibi sanmamak 👍🏻💪🏻
değer gördüğün kadaqr değer ver.
Acıma acınacak hale gelirsin